Prööt!

Ilonalla on vatsa löysällä :-( Löysin sängyn alta yhden jo kuivuneen kakan, ja yhden joka oli tehty varmaan just samaan aikaan kun tulin kotiin, koska typy veti hanuriaan lattiaan ja panikoi justiinsa silloin. Myös hiekkiksellä oli löysä kakka, mutta eihän sitä aina ehdi vessaan saakka.

Voi mun tyttö.

Arvelin, että jotain on tapahtumassa, kun se eilen tonnikala-annoksen jälkeen nuoli hartioitaan ja joka paikkaa ihan raivona. Kun ei neiti nyt suostu syömään juuri muuta kuin tonnikalaa, niin olen sitten yrittänyt vaihdella erilaisia tonnareita kastikkeineen. Tää viimeisin ei ilmeisesti ollut nappivalinta.

No, Attapektiähän meillä on, ja vaikka Ilona juoksee karkuun, lopulta se aina jähmettyy kiinni otettavaksi, ja saan tabut ja vedet sille sisään. Kävin apteekista hakemassa sekä kuivaa että märkää i/d:tä, koska jotainhan ton pitää syödä. Mutta hänen mielestä i/d ei oo nyt hyvää. Sensitive-raksuja on syönyt tänään pariin otteeseen. Ennen petiaikaa otetaan vielä Attapektiä.

Onneksi voin huomenna pitää puolen päivää duunihommaa kotona, ja perjantaina onkin oikea lomapäivä. Toivottavasti kakka ja ruokahalu paranee nopsaan! Zetor, teiniääliö, ei yhtään ymmärrä, että nyt pitäisi jättää toinen ihan rauhaan. Tulee huudettua jonkin verran. Tsori, naapurit.

ilona aurinkoläikässä pöydällä, masu kohti valoa

Toisena – parempana – päivänä aurinko paistoi.

Mainokset
Edellinen artikkeli

19 kommenttia

 1. Ääh, ei oo kivaa! Mut teillä on hyvät rohdot, joten kyllä se masu siitä paranee. Meillä Olgan masu menee sekaisin aina, kun yritetään keksiä jotain uutta ruokaa, joten on todettu, että vaihtaminen ei kannata.

  Tykkää

 2. Saila

   /  maaliskuu 16, 2016

  Voi pieni Ilona, pikaista masun (ja Zetorin) rauhoittumista!

  Tykkää

 3. Voi ei! Tosi noloa. Minullakin oli muutama viikko sitten vatsa ihan sekaisin ja se oli minun kuningattaren arvolleni kova kolahdus.. Onneksi lääke auttoi pian. Tsemiä Ilona!

  Tykkää

 4. Pikaista paranemista Ilona! Noita vatsahommajuttuja aina joskus on, onneksi yleensä menevät aika äkkiä ohi. Toivottavasti teilläkin nyt!

  Terv. Me kaikki.

  Ps. Zetor, ei saa kiusata kaveria varsinkaan nyt!

  Tykkää

 5. Harmi, Ilona! Täällä kokeillaan yleensä ensin vatsan rauhoittamista maitohappobakteerilla ja sitten viime hädässä turvaudutaan Attapektiin. Biobak ainakin menee ruokaan sekoitettuna kivuttomasti alas. Onneksi ei usein tarvitse kärsiä vatsajutuista!

  Tykkää

 6. No onpas tympee vaiva! Toivottavasti menis nopeasti ohi.
  Ja kuules traktori, elä ny kiusi Ilonaa, kun toisella on massu pipi, pitää ajatella omallekin kohdalle vähän ;)

  Tykkää

 7. No hemmetti, omapäinen kakka ei oo kiva. Jos ei ruoka meinaa maistua niin vois ehkä varmuudeksi vähän Nutrageliä antaa?

  Tykkää

 8. Mulla on jo paljon parempi olo. Ihminen on ollut juluma noitten pillerien kanssa, mutta kyllä ne näköjään auttaa. Ja i/d:tä oon sitten syönyt. Ihminen on epäilyttävä ja kamala, mutta leikin silti. Myös sen kaa. En kumminkaan haluu enää yhtään pilleriä, siks on parempi olla vähän varuillaan. Sanoohan sen järkikin.

  Tykkää

 9. Onpa hyvä, että masu on jo rauhoittumaan päin! <3 Lisää paranemistoivotuksia meiltäkin! Ei ole kivoja tuollaiset vaivat.

  Tykkää

 10. Otto Kulta

   /  maaliskuu 18, 2016

  Voi kurrrja! ’Vatta rikki’ -olotila ei oikein istu leidin olemukseen (pakoputken falskaaminen on enemmän noita traktorijuttuja. Hienoa että olosi on kohentunut. Kyllä teidän Ihminen tietää konstit.

  Tykkää

 11. Voi ei, mahajutut ei oo koskaan kivoja :( Tsemppejä sinne, toivottavasti masu on jo parempi <3

  Tykkää

 12. Oothan sä jo Iltsu kunnossa? Näytit eilen ainaki siinä skypyttimessä tosi hyvältä!

  Tykkää

  • Hei kiitti kysymästä, oon ihan kunnossa! Syöd i/d-ruokaa mielelläni! Ihminen eläinkokeili sitä mulle kutituksen aiheuttanutta tonnikalaa Zetorille – sille ei tullut siitä mitään hankaluuksia.

   Tykkää

 13. Hyvä, että kaikki on kunnossa nyt! Virtuaalipusu!

  Tykkää

 14. Voihan kakka! Ei kiva. Paitti se että oot jo terve :)

  Tykkää

  • ”Zetor Ilonaa kiusaa, hyvä kakka kummallakin”.
   En tiiä uskotteko, mutta on vanha suomalainen sanonta.

   Tykkää

 15. Outs, nuo kunnon sekaisinmenot on niin kurjia, niin kissasta kuin omistajastakin. :( Hyvä, että masu parani nopsaan!

  Tykkää

  • Niih. Äsken sain pienen nokareen tonnikalaa i/d:n seuraksi ja sepä piristi – vedin koko kipollisen ja ihminen oli iloinen. Vaik toisaalta sanoo se niinkin, että on pulleammat kyljet kuin ennen. Kattos vaan peiliin, sanon minä. Näkyy pulleat kyljet, meinaan.

   Tykkää

%d bloggers like this: