Keksittiin taika tylsyyttä vastaan

Ilona: Niin, tämä massu, jota tässä pestään, ei ole enää yhtään pipi. i/d on hyvää nam. Vaan eipä mulla oo paljon vaihtoehtojakaan, kun se on nyt ainoo mitä kuppiin ilmestyy.

Ilona pesee masua koivet levällään

Tämä massu

Täällä on ollut melko tylsää. Tehtiin (huom. en ilmaise tekijää) yks pissi keittiön tiskialtaaseen ja yks dvd-hyllyyn. Jälkimmäinen tähdättiin niin, että osui vain edelleen muovissa oleviin levyihin. Niinku että ”Varoitus! Jos ei palvelu parane, niin…!” Taikaa – palvelu parani eikä ole enää tarvinnut pissiä jänniin paikkoihin! Tää muistetaan.

Tänään kävi tätivieras. Kuulin kyllä sängyn alle. Kannattaa vähän varoa ja pystellä poissa tieltä, sillä jotkut pyrkii lääppimään kuitenkin.

Zetor Merjan sylissä, tassut ton leualla ettei pääse pusuttelemaan

EIIII EI PUSSATA! Ei pussata. EI!

sama tilanne, pusua estävä tassu näkyy paremmin

Zetor: Niinpä! Kissatädit ihan ok pääosin, lellityksestä ja leikkimisestä tykkään ja ne on hyvii siinä. Mut miks, MIKS AINA pitää pussata? Kynnetkin leikkasivat.

Ilona: Ai, ei mun kynsiä leikattu.

Zetor: Ei VIELÄ.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

21 kommenttia

 1. No hyvä, että massuvaivat ovat taaksejäänyttä elämää, vaikka se nyt sitten tarkoittaakin ainaista saman ruoan mässytystä :)

  Tykkää

  • Noo, en nyt tiedä ainaista, mutta ainakin niin pitkään kun kelpaa, tällä edetään. Eihän sille mikään kelpaa ikuisesti kuitenkaan.

   Tykkää

 2. Pusi pusi pusi pusi pusi pusi pusi pus ♥ ja Ilonalle kans pusi pusi pusi pusi pusi pusi ja pus ♥

  Tykkää

 3. Terve masu on onnea! Zetor, sä potkit kissatätiä päähän! Onks se ihan viisasta, mitäs jos se ei haluukaan enää paijata sua?

  Tykkää

 4. Saila

   /  maaliskuu 21, 2016

  No voi ei, aina ne tädit pyrkii pussaamaan!! Mikä niitäkin vaivaa?? Mutta TOISAALTA, pussaamisessa ei ole mitään vikaa. Se on kivaa! Puspuspuspus…HAUKS!
  RANSU

  Tykkää

 5. Paula

   /  maaliskuu 21, 2016

  Voi teitä ihania. Ilona, raportoit sekä sändyn päältä että alta vai, tilanteesta riippuen. Syötkö sitä i/d:tä märkänä vai raksuina vai tykkäätkö kummastakin?
  Ja Zetor, taidat olla jo ihan äidä, vaikkei ole vielä vuottakaan mittarissa. Pusipusi.

  Tykkää

  • Ilona syö kumpaakin. Mä saan vähän maistaa kans, raksuja varsinkin kun niitä on niin paljon.

   Mitä meikään tulee – jep, tosimies!

   Tykkää

 6. Hyvä terve masu! Ja kiva täti varmaan, näköjään. Vaikka tuollainen ylösalaisin nyt onkin vähän epäilyttävää!

  Pissihomma. Ettei Ilona olisi saanut pissitulehdusta se masujutun jälkitaudiksi? Kun joskus mulla oli, ja sekin meni ohi ensin muka, mutta sitten taas tuli. Pidä varasi, sulta voidaan ehkä varastaa pissiä!

  Tykkää

  • Äh, niinkö? Voi kakka.

   Tykkää

   • Pedro

     /  maaliskuu 21, 2016

    Tai idiopaattista kystiittiä…(idiootti kystiitti) jos ressaa jostain…Mullon se, mut en tiijjä itekään et mistä muka ressaisin. Mut nyt se on hallinnassa, on haihdutinta ja ravintolisää yms. Emäntä sano et siltä saa kysellä tista jos pissihomma jatkuu…

    Tykkää

 7. Mää vielä joskus tuun ja pussaan teidät molemmat ihan pilalle! pusipusipusipusipusi…
  -ihminen

  Tykkää

 8. Mutkun Zetor pusuttelu on vaan niiin kivaa <3

  Tykkää

 9. Zetor on ihan ”kiitti riitti” :D ♥ Outs, toivottavasti hutipissailuja ei enää tule! Jos jatkuu, kannattaa käydä tutkimassa, ettei ole kiteitä ja/tai tulehdusta. :)

  Tykkää

 10. Zetor. Sä löit sitten Naukulan Mammallekin pusuhanat kiinni vai? Ei kyllä yhtään kivaa, kun sä oot niin kovasti pussattavan näköinen ja oloinen ♥

  Ilonan masulle aallot, ihanaa että ruoka auttoi !

  Tykkää

 11. Lolcatseissä oli hyvä kuva ko pikkukissa näytti nyrkkiä pusuttelijoille. Olin heti että BRO!

  Tykkää

%d bloggers like this: