Kuuppa taas

No niin, voi hitsi tuon tytön kanssa.

Kuuppa päässä. Back to the future.

Typy alkoi rapsuttaa huonoja kohtia enemmän, kun puhdistin ne. Ei pitäis ihmisen sekaantua! Nyt laitoin kortisonivoidetta*) punaisiin kohtiin ja kuupan päähän siksi aikaa, että voide ehtisi vaikuttaa. Mutta guess what, kuupan reuna on tietenkin niiden vahingoittuneiden kohtien päällä. Toivon nyt vaan, että typykkä olisi mahdollisimman paikoillaan edes tunnin tai pari, sitten kuupan voisi ottaa varmaan pois. Voidetta kun ei saisi syödä…

Joo arvaan, että kaulurin alle voisi sovitella jotain tekstiiliä, 1) mutta se imisi voidetta vaikka suojaisikin kaulaa ja 2) Ilona ei ole niin helppo. Se vihaa mua varmaan jo nyt.

*) tää on siis sama voide joka saatiin karvattomaksi nuoltuun hännän alapuoleen. Silloin selvittiin ihan vain puhdistuksilla, ei tarvittu voidetta.

Mainokset
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. Jos se on Fucidermiä, niin se imeytyy tosi nopeasti. Ja tosi vähäkin riittää, joten voit vaikka kokeilla jotakin huivia sen kaulaan. Ei se niin paljon ime. Silloin kun Figolla oli tassut kamalassa kunnossa, sille piti aina laittaa se sukka voiteen päälle ja hyvin silti toimi, vaikka kai sitä sukkaankin jäi.

  Tykkää

  • Tää on Isadermiä. Hyvin kyllä imeytyy, tunnissa pystyin ottamaan kaulurin pois! Meinasin, jos nyt ainakin tänään vielä laitan aamulla ja illalla, katotaan sitten huomenna tai tiistaina jos vaik kerran päivässä alkais näyttää hyvältä. Isompi punainen alue on jo tosi paljon paremman näköinen! Ja paraneehan se, jos ei sitä rapsuttele. (Niin, Ilona.)

   Tykkää

   • Sama aine. Meillä ei ole vielä uusi nimi kalibroitunut käyttöön, sen nimi vaihtui joitain aikoja sitten Isadermiksi :-D

    Sitä ei muuten kovin monta päivää saisi laittaa, ettei se kortisoni ala ohentaa ihoa. Meille on yleensä annettu ohjeeksi jotakin neljää-viittä päivää enintään. Tietty joku muu on voinut saada muita ohjeita ja noudattaa tietysti niitä. Joka tapauksessa hyvää ja tehokasta kamaa se on.

    Tykkää

 2. Ana

   /  maaliskuu 27, 2016

  Kiitos ohjeista! Meillähän ei tähän ookaan mitään lääkärin määräystä, hyvä muistutus oli tosta ihon ohenemisesta. Ei käytetä liian pitkään!

  Tykkää

 3. Kauluri! Voi sisko, miten pärjäät?

  Tykkää

 4. Pidetään tassuja ja peukkuja et paranisit pian! Kuuppa sucks!

  Tykkää

 5. No voi ei, toivottavasti tulee paremmaks pian!

  Tykkää

 6. KUUPPA ON IHAN KAKKA! Tosin oon nyt pitäny sitä vaan tunnin aamulla ja illalla. Mut silti – ei kissan esine.

  Tykkää

 7. Rakas pikku typykkä, tänään oli kuuppa vain kerran ja huomenna ei ehkä ollenkaan. Jos et rapsuttele yhtään, niin iho osaa parantua itsekseen. Toinen juttu on sitten tuo pentu, se ei aina kohtele sua ystävällisesti mutta mä en ole täällä aina auttamassa sua. Sun pitää oppia pitämään puolesi, kultu. Sähiset ja vingut, mut eihän se siitä opi. Läppää kerran kunnolla nenuun. Viestintää.

  Tykkää

 8. Eihän tästä nyt vaan voi tykätä, mutta se että kräämi auttaa niin siitä tykätään !

  Tykkää

 9. Ilona paranisipa sun leuka nopeasti <3

  Tykkää

 10. Ilonan iho on paljon parempi! En enää häiriköi tilannetta puhdistamalla tai voiteilla, nyt (tiistaina) ollaan jo voiton puolella <3

  Tykkää

%d bloggers like this: