Ihmisten oveluus lisääntymään päin?

Ilona: Yks kissatäti tuli salaa: ei käyttänyt hissiä. Tajusin mennä sängyn alle vasta kun ovikello soi. Vähältä piti! Onkohan ihmisten oveluus lisääntymässä valon myötä, vai missä mennään?

No kumminkin. Aika vaaraton täti. Tulin esittäytymään kun kuulin niiden juovan kahvia. Jotenkin hirmu helppo oli rentoutua sitten sängynlaidalle nukkumaan – tosi harmittoman tuntuinen tätskä, vaikka oli ensin oveloinut ittensä sisään.

Pentu oli tietenkin suunapäänä koko ajan, kuten aina.

Zet istuu lattialla silmät pingispallon kokoisina

Näyttäkää mullekin…

Zet kömpii kieli nenussa tuolilta pöydälle, tyhjää lautasta kohti

Joku söi jo mun rahkapiirakan?!

(kuvat Miukulta)

Mainokset

17 kommenttia

 1. Jos ovikello soi, tai ovella krapajaa joku muu kuin omat ihmiset, mennään piiloon! Aina sen tietää kuka siellä on. Ovikellon soitosta ei hyvä seuraa! ~Figo
  Ei siitä kyllä huonoakaan yleensä seuraa… Ja Zetorkin sai ovikellon jälkeen rahkapiirakkaa! ~ Friede
  Ei voi tietää etukäteen! ~Figo

  Tykkää

  • Mun mielest kyllä kannattaa aina ryysiä ovelle, koska siel on aina kivoja ihmisiä!
   Enkä MÄ mitään rahkapiirakkaa saanu, koska JOKU söi sen! Oisin kyllä vähän voinu maistaa…

   Tykkää

 2. Benun perikunta

   /  huhtikuu 24, 2016

  Benu sanoisi kovan sanan tähän kadonneen rahkapiirakan arvoitukseen, mutta ehkä nyt sovitaan, että se olisi ollut turhan makeaa.

  Tykkää

 3. Mut kissa se on aina viisaampi kuin tätskät.

  Tykkää

 4. Oho, onpas teillä päin nyt ovelaa ihmisväkeä! No, mutta ihmisethän ei tunnetusti opi kokemuksesta niin kuin kissat, joten tuo on varmaan ohimenevää.

  Tykkää

 5. Aina kun ovikello soi, me juostaan ovelle murisemaan. Jostain kummallisesta syystä ihminen aina hihittelee meille ja höpisee jotain, että ’te ootte kissoja, ettekä mitään vahtikoiria’. Ihan ku koirilla ois joku yksinoikeus murinaan. Treeniä tarvitaan vielä, ku ei oo meidän murina vielä ketään peloittanu pois.

  Tykkää

 6. No on kyllä ovela.. Minua pelottaa silloin, kun meille tulee semmoisia isoja tyämiehiä. Juoksen silloin piiloon sängyn alle!

  Tykkää

 7. Huh! Ja kesähän on vasta alkamassa… :D Onneksi oli kuitenkin harmiton täti! :)

  Tykkää

 8. Teillä käy tosi paljon kissatätejä, ne on niiin harmittomia ja niitä on kauhean helppo manipuloidakin. Sunkaan Ilona ei tarvinnut mennä kun sängynlaidalle niin ihan varmaan ne jo sössötti sulle kuin sä olet nätti?

  Tykkää

 9. Hyvä että käy kissatätejä koska muutenhan meillä ei tapahdukaan mitään! Ei mitään! Aina samaa vaan. Mut Ilona on kyllä nätti ja ihana :-)))

  Tykkää

%d bloggers like this: