Joku haistaa rahan

Ilona haistelee nokka pitkällä pöydällä lojuvia seteleitä

Monnee… ool mai monnee, nou Zetor monnee!

Money shot.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Se on hyvä olla hieman säästöjä ;)

  Tykkää

 2. Nykymusiikkia hyväksi käyttäen ja omia katu-uskottavuuspisteitä kalastellen: ”show me the money” .

  Tykkää

 3. Laikd tö muusic! Monneee…

  Tykkää

 4. Ootpa sä rikas! Varo ettei Zetor varasta niitä sulta!

  Tykkää

  • Hah ei pelkoo! Pentu ei vielä tajua rahan päälle mitään. Mun, kaikki mun! My preciousssss.

   Tykkää

 5. Toi on hurjan paljon rahaa! Sillä saa monta pussia ruokaa tai monta hiirua. Pistä talteen, että ihminen ei vie.

  Tykkää

 6. Toi on tota mitä ihminen hakee sieltä töihin-jutusta! Pelkkää paperia ja metallia ja niillä sitte kuulemma saa sapuskaa kaupasta. Ihan hyvin vois piirtää tollasta sinistä tääl kotonakin paperille ja viiä niitä piirustuksia sitte sinne kauppaan, ei tarttis lähtee aamusin sinne töihin-juttuun ollenkaan vaan vois leikkii meidän kanssa kaiket päivät!

  Tykkää

 7. Pena ja Punkku sanoi tarpeellisen! Ihmetyttää kanssa tuo ihmisten systeemi. Siis tekeehän ne kaikki jutut vaikeasti aina, mutta tuo raha-juttu on jo ihmistouhuksikin oikein erikoisen erikoista.

  Tykkää

  • Pena ja Punkku ja Friede, kamut ootte niin oikeessa taas ihmisistä! Niillä on vissiin liian vähän tekemistä, kun pitää monimutkaistaa elämäänsä tolleen. Eikö ne tiedä, että ruoka tulee nurkkakaapista ja vessaan tulee kaikki tarpeelliset jutut itestään?! Ihmisille nyt enemmän relaa ja kellimistä ja meikkujen rapsutusta ja leikitystä! Yksinkertaista ja kivaa!

   Tykkää

 8. Noilla sitten ruokaa ja lellui, muttei Zetorin ruokaa ja lellui. :D

  Tykkää

 9. Otto Kulta

   /  Touko 23, 2016

  Jep, tuore seteli tuoksuu hyvältä, nuuh nuuh! Tuossa setelin vieressä lojuva luottokortti ei tuoksu, mutta siinä on enemmän ostovoimaa eli poweria. Mitä jos jemmaisit taitavan tassuactionin avulla kortin varmaan talteen?….Esim. teippaa se pesukoneen taakse tai sängyn pohjaan Ihmisen ulottumattomiin. Suunnittele sitten rauhassa reissua tyyliin ”kaunotar katoaa kaukoitään”, vietä jetset elämää ja palaa konsulinkyydillä takaisin kotiin. Tähän ei Zetor pystyisi!

  Tykkää

  • Periaatteessa hyvä idea (etenkin siksi että Zetor ei todellakaan pystyisi!) mut ihminen on hysteerinen noitten muovilappusten kanssa. Se varmaan tapattaa kortin heti jos se häviää, ja sit mulla ei oo mitään hyötyä siitä. Kätevin olis, jos joku auttais mut pois täältä ihan konkreettisesti. Eeee sanoinko MUT? Eiku Zetorin tietenki.

   Tykkää

%d bloggers like this: