Ruuhkaa sängyn alla

Zetor ja Ilona: Tosi pelottavia hetkiä. Toi yks tuli kotiin ja käyttäytyi ihan toisella lailla kun tavallisesti. Ekana – jo ennen meiän ruokaa! – se meni kirjahyllylle ja otti sieltä esiin kauheeta melua. Ei meillä tavallisesti tuollaista! (Varsinkaan ennen ruokaa.)

Sit kun saatiin ruokaa, niin eikös pahemmaksi mee vaan koko tilanne! Karvaton alkoi heilua tuossa ihan … ENNUSTAMATTOMASTI. Tepasteli edestakaisin ja heilutteli käsiä. Heiluu se lattialla tietty muutenkin vähän, mutta vain pinkillä matolla, ja usein vielä painoja käsissä, jotta ei mee tuollaiseksi ihan holtittomaksi.

Katottiin parhaaksi painua sängyn alle ryhmäilemään. Ei tuosta tuollaisesta voi tietää. Ihan hulluksi meni elämä nyt.

Zetor hipsii selkä matalana

Meen vaan tästä kirjahyllyn alle, ei tarvii huomata.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

21 kommenttia

 1. Häh, meidänkin ihminen joskus (onneksi vaan joskus) sekoilee noin ja nappaa yleensä Maxin käsivarsilleen mukaan tahtiin. Mua ei nappaa, kun pakenen :D

  Tykkää

 2. Siis hirveetä, ENNEN ruokaa??? Miten te ollenkaan selvisitte hengissä, kun ei tullut ruokaa heti?

  Tykkää

 3. Benun perikunta

   /  Touko 26, 2016

  Mitä siellä on meneillään?! Jopa me tiedämme, miten siellä pitäisi toimia. Ensin mennään kylpyhuoneeseen ja silitellään Ilona. Sitten tietysti Zetor ja kissojen kaikkien tarpeiden täyttäminen. Sitten ehkä jotain muuta vähemmän tarpeellista, mutta kissoihin liittyvää. Ja lopuksi ihmisten mahdolliset kotiaskareet yms.

  Tykkää

 4. Onko teidän kirjahyllyssä melua?? Ei ole hyvä! Piiloon!

  Tykkää

  • Usein täällä ei oo melua. Mut sitten kun on, voi apua. Ensteks pitää muistaa, onks se vaarallista (ei se ikinä oo kumminkaan). Sitten vielä siihen saattaa liittyä jotain ylimääräistä niinku ulinaa tai sitten tuollaista heilumista. Ei kyllä alunperin tiedetty, että kirjahylly voi olla tuollainenkin! Yleensä se on ihan hiljaa.

   Tykkää

 5. Villitys, sille on tullut joku villitys.

  Tykkää

 6. Ihan kamalaa! Metelöinti ei sovi kissakotiin ollenkaan ja vielä holtitonta heilumista mukana – ei ei ei! Onkohan se teidän ihminen raksas… rakst… eiku joku sellainen ihmisten pään sisäinen juttu. Ollaan kuultu, että silloin ne rupee käyttäytymään ihan omituisesti.

  Tykkää

  • Raks..? Niinq raksu? Kyllähän raksuista voi villiintyä. Kokemusta on! Mutta ihminen? Ei kai sillä pään sisällä kumminkaan oo raksuja? Koska jos on, ensi yönä kun se nukkuu – asia tutkitaan!

   Tykkää

 7. Otto Kulta

   /  Touko 26, 2016

  Kriisiapu ja debriefing – kutsukaa kissaombudsman paikalle asap!

  ’Melu’ on kyllä kiva soundtrack, ei ihme että karvaton hypähtelee.

  Tykkää

 8. No onpa kamalakohtalo katsoa tommosta, voisivat ihmiset ottaa meistä mallia ja nukkua vaan

  Tykkää

 9. Kummallisuuksia! Mutta sitä se kesä teettää. :D

  Tykkää

%d bloggers like this: