Jo parempi

Zetor: Kuin taikaa! Toivottiin tuol kommenteissa kissatätiä käymään, ja sehän tuli! Sain semmosen sikaarin, koska pienelläkin herrasmiehellä kuulemma pitää olla sikaari. Ja vau, vautsivau! uuden cat dancerin! Tanssinkin paljon, kun oli hyvä tanssittaja!

Ilona: Hyvät oli kengät. Nami. Tartutin niihin mahdollisimman paljon omia tuoksuja! Koska kengut oli hyvät, hyväksyin niiden käyttäjänkin. Leikittiin vähän. Menin lähelle. Mutta sitten! Ihmiset, ne ei osaa pitää kierouttaan kurissa. Leikkasivat yhdessä peukkukynnet meiltä kummaltakin. Äh, sanon minä! Meen sängyn alle.

Zetor: Meiltähän oli leikattu kynnet jo aamulla, niin että peukkukynnet oli enää vain ajan kysymys… Tuu, Ilona, sängyn alta. – Ite oon kyllä hyvin tyytyväinen Kaisun vierailuun! Kyllä on hyvä leikittäjä. Oma ihminen saisi ottaa mallia.

neljä kuvaa kun Zet pelehtii kissanruokalaatikossa

porta2

porta3

porta4

pentu kaatuu kyljelleen laatikon kanssa

Oho hups!

Ilona: Kuvat ei liity vierailuun. Mut onhan toi söpö, omituisella tavallaan.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Kaisu

   /  kesäkuu 26, 2016

  Tulin, näin ison pikku-Raktorin ensikertaa ja aiheutin sulkasadon Ilona-rinsessalle. Mutta neiti MELKEIN leikki kanssani ennen manikyyriä, joten olen otettu! :D

  Tykkää

 2. Onpa erinomaisen hyvä laatikko; 9½! Ja sekin on kyllä hyvä, että oli mieluisia vieraita. Paitsi kynnenleikkaus on katalaa. -Pipsu –

  Tykkää

 3. Ruffekin tykkäsi pienenä ton mallisista laatikoista, meni aina niihin ja sit leikittiin rallia!

  Tykkää

 4. Ana

   /  kesäkuu 26, 2016

  Kaisu, vieläkin ihmetys-naurattaa, että joku pystyi välttämään Zetorin viime kesänä! No, tulipa nyt korjattua. Z on sun ikuinen fani.

  Tykkää

 5. Laatikko tosi jepa, mut kukaan ei leikkinyt rallia mun kaa! Ehkä seuraavalla kerralla? Pitäähän sitä päästä ajelulle, kun se the famous herra Harmaakin kuulemma sellaisesta tykkäsi. Jänskättää!

  Tykkää

 6. Saila

   /  kesäkuu 26, 2016

  Oi, ammattileikittäjä! Mahtavaa. Se on kiva täti, mäkin oon tavannut kerran!

  Tykkää

 7. Onpa jännää, toivoo vaan ja hyvin leikittävä kissatäti tulee. Ja tuo lahjuksiakin, mahtavaa! Peukkukynnet on pikkujuttu ton rinnalla.

  Tykkää

 8. Hyvän oloinen laatikko. Meidän imurilaatikko on osoittautunut aika huonoksi, mutta mitä voi odottaa, jos kyseessä on imuri?

  Hyvä vieras varmasti kyllä. Tuliaisiakin toi! Ja hyvät kengät.

  Tykkää

 9. Joo semmmoinen hyvä hetki oli. Nyt ollaan taas tääl yksinään kahestaan kun ihminen lähti töi. Pitää vissiin käydä nukkumaan.

  Tykkää

 10. Aika hyvän kokonen loota sulla Zetor! Näyttää tosi kivalta.
  Toi kynsien leikkaaminen on kyl vähän katalaa, mut kannattaa antaa ihmisten tehdä se vaan, voi saada ylimääräistä herkkua.

  Tykkää

 11. Huippuleikittäjä!

  Tykkää

 12. Kävipä teillä kiva vieras kun leikitti ja toi mukanaan hyväntuoksuiset kengätkin! :)

  Tykkää

%d bloggers like this: