Huopapesä, muodonmuuttaja

Zetor: Huopapesä, maailman paras ruokalepopaikka! Ja leikkipaikka kans. Tajusin vasta vähän aikaa sitten, että täähän menee ihan sellaiseen muotoon kuin mä haluun! Voin juntata tästä tosi hyvän piilon tai petin.

kolme kuvaa, Zet melko samassa asennossa kun huopapeti on ihan lytyssä hänen alla

huopapesa2

Ilonan kuulumiset. Mä sanosin, että ei ihan usko vielä, ettei tuu enää voitelukeikkoja. Tuolla kökkää sängyn alla. On kyllä syömässä käynyt, mutta muuten ei viihdytä mua. Tai ketään. Ehkä se huomenna jo uskoo?

EDIT! Lisää pesäkuvia täällä

Mainokset

12 kommenttia

 1. Saila

   /  syyskuu 4, 2016

  Toivottavasti Ilona on huomenna jo reipastunut!

  Tykkää

 2. Tosi hyvä huopapesä! Just tuollaisia monikäyttöisiä on hyvä olla, niinkuin paperikassitkin on ja pahvilaatikot. ToivottavasticIlona huomaa kanssa ihan just, että ei ole mitään hätää. Ihmiset on ihan viihdyttäviä kuitenkin, vaikka joskus voitelevat kissoja tököteillä.

  Tykkää

 3. Hyvä pesä ja Ilonalle ylätassut!

  Tykkää

 4. Sofi ja Olga

   /  syyskuu 4, 2016

  Aika kätevästi oot saanut pesän muotoiltua, taitava disaineri.
  Hyviä Ilona -uutisia, kiva!

  Tykkää

 5. Näyttää tosi kivalta toi pesä! Toivottavasti se Iltsu tulee sieltä sängyn alta pian pois ja jos ei muuta, niin ainakin murjottaa sulle, jos meet liian lähelle.

  Tykkää

 6. Ana

   /  syyskuu 4, 2016

  Ilona teki sen taas! Jo toisen kerran se hajosi atomeiksi ja katosi – yksiössä. YKSIÖSSÄ. ei ollut sängyn alla eikä missään muuallakaan, kun hain häntä hammaspesulle semmosen puoli tuntia. Kun ite menin vessaan pesemään hampaita, kissa materialisoitui vessan ovelle muina naisina. Tosi ärsyttävää!! Kun en tajua, miten se tekee sen! 😡

  Tykkää

 7. Oikeaoppista huopapesän käyttöä, noin mekin sitä käytetään!
  – Cru ja Chapi

  Tykkää

 8. Hyvä Ilona! Katoamistemput on parhaita! Ihmisten epätoivoiselle etsiskelylle on hauska nauraa ja se kun sitten ilmestyt niiden viereen hetken päästä :D :D

  Tykkää

 9. Kissat on neroja.

  Tykkää

 10. Voi miten hieno pesä <3

  Tykkää

 11. Onpa hyvä peti kun siitä saa sellaisen kuin haluaa! :)

  Tykkää

 12. PARAS pesä! Ja sopivan pieni.

  Tykkää

%d bloggers like this: