Pikkasen helpottaa

Suurkiitos ensinnäkin teille kaikille, jotka tuette täällä neuvoilla ja peukuilla ja emp-symp-jutuilla. Kiitos myös teille, jotka tuette ihan täällä elävässä livelähetyksessä :-)) Olette kaikki arvokkaita!

Käytiin siis Ilonan kanssa nyt lekurissa taas, koska mailikeskustelussa oli tullut ilmi tämmöinen kutitusta/raapimista hillitsevä pitkäaikainen kortisoni piikkinä. Just mitä tarvitaan nyt muutaman viikon ajaksi. Lekuri vannoi, että Ilonan silmän päällä olevat kamaluudet ja ohimot jne. alkaa parantua nopsaan nyt, kun on se kortisoni ja jatkan vaan vielä noita puhdisteluja ja voidetta.

Hyvä. Semmoinen ylimääräinen säätö saadaan siis pois kissan hoitajilta, jos ihon kerta nyt saa pian kuntoon.

Vetskun mielestä ei se kovin kummallisia voi tehdä jos nyt kokeillaan kanaa. Iltsulla ei nyt ole mitään märkäruokaa. z/d on lopussa vissiin koko maasta (märkäpurkit). OK en pistä vastaan. Ei tää nyt pahemmaksi voi muuttua. Ja jos muuttuu, niin sit kana pois.

Inupektiä kävin ostamassa aamulla. M&M meinasi, että puolikas aamulla, puolikas illalla vähintään nyt muutaman viikon. Jotkut herkkämasut vetää sitä jatkuvasti. Otetaan siis myös sitä ja toivotaan, että massu säilyy hyvänä. Pitäisi myös palata antamaan sitä kissaöljyä ihon takia. No, Ilona vihaa mua jo, joten ihan sama, annetaan.

Jospa ensi yö sujuisi ilman ylläreitä sängyn alla.

Mainokset
Seuraava artikkeli

13 kommenttia

 1. Sofia ja Olga

   /  syyskuu 13, 2016

  Jes, hienoa! Nyt vaan rauhassa eteenpäin piikin voimalla, hyvä kun on osaavat lääkärit ja auttavaiset kissaihmiskaverit.

  Tykkää

 2. Saila

   /  syyskuu 13, 2016

  Tääl on kaikki peukut pystyssä – kävin nostamassa myös sohvalla selällään retkottavan Mustin peukut pystyyn!

  Tykkää

 3. Toivotaan, että kortisoni on tehokas!

  Tykkää

 4. Toivo on vahva täälläkin. Tosin viime yönä typy hiukan rapsutteli taas, olin antanut sille vähän kanaa illalla. Mutta nyt aamulla (keskiv) silmän yllä on jo parempaa näkyä.

  Tykkää

 5. Hienoa, että apu löytyi! :) Täälläkin ollaan peukut, varpaat, päät ja hännät pystyssä, että viimeisetkin rapsut katoavat pian. Iso helpotus teille molemmille – ja pikkutraktorille myös, kun tunnelma kevenee. :)

  Tykkää

 6. Catvet ilmoitteli just Facessa että z/d:tä on tullut lähetys heille toissapäivänä!

  Tykkää

 7. Hyvä että apu löytyi, ei oo kivoja noi allergia jutut :( Mietin vaan jos kala aiheuttaa sitä allergiaa niin kannattaako öljyä antaa? Siinähän on kalaa :0

  Tykkää

  • Huoh. Ai joo, vielä sekin. Ilona varmaan kiittää sua tästä kommentista :-D
   Typyn iho on kyllä selvästi parantunut taas hoidon myötä, vaikka olen iltaisin antanutkin öljyä (siinä on kalaöljyä ja auringonkukka-).

   Tykkää

%d bloggers like this: