Palattu kotiin

Sekä kissat että ihminen kiittävät kaikesta muistamisesta! Olemme saaneet hienot kortit (Unnan ihmisen taide vau!). Kiitos, kaikki Purnauskiksen allekirjoittajat.

Purnauskis-tapaamuksen terveiset

Purnauskis-tapaamuksen terveiset

Unnatuutikin Ellan Ilona-taide <3

Unnatuutikin Ellan Ilona-taide <3

Naukulan Mamma teki taas naisen työn ottaessaan misset hoitoonsa. Koska joka paikassa kerrottiin sairaala-ajakseni kolme viikkoa, Saaripalstan Saila nappasi kapulan Mammalta ja oli valmis hoitamaan kissoja meillä kotona kunnes pääsen sairaalasta. Mutta niin hassusti kävi, että taikaviitta lepatti taas ja pääsinkin kotiin niin, että Saila ehti hoitaa kissoja ehkä pari tuntia sen lisäksi, että haki ne Naukulasta kotiin :-D

Tämä blogiystävien, kissatätien yhteispeli ja antautuminen asialle… en voi kuin ihailla. Toivottavasti voin joskus maksaa takaisin tai edes vyöryttää hyvää eteenpäin, jonkun muun kissatyypin tilanteen pelastaakseni.

Nyt ei ole uusia kuvia, mutta pärjäillään vanhoilla:

Ilona aitajuoksija-asennossa, ihan just menossa telineen yli

zet nukkuu pahvilaatikossa

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

25 kommenttia

 1. Otto Kulta

   /  lokakuu 1, 2016

  Taikaviitta & tähdet oikeassa asennossa Meikun yllä! <3
  Naukulan Mamma on mahtava <3
  Kissaihmisyys taitaa olla ihmisyyttä kauneimmillaan.

  Tykkää

 2. Ihanaa, että olet kotona mussukoiden kanssa – ja tuli kyllä hyvä mieli, kun blogistaniassa on noin avuliaita ystäviä. <3 Nyt vain sitten pikaista toipumista ja onnellisia hetkiä parhaassa seurassa! :)

  Tykkää

 3. OutiAlex

   /  lokakuu 1, 2016

  Hienoa, että lomat on ohi kaikilta :)

  Tsemppiä paranemiseen !

  Tykkää

 4. Kuinka mukavaa, että pääsit jo nyt Ilonan ja Zetorin luo kotiin :) Naukulan Mamma ja Saaripalstan Saila ovat verrattomia tovereita, eikä kissoilla varmasti kummankaan hoteissa olisi hätää, mutta kyllä oma ihminen on kuitenkin aina paras.

  Toivotamme sujuvaa jatkoa toipumiselle Ilonan ja Zetorin toimiessa valvovina hoitajina!

  Tykkää

  • Otto Kulta

    /  lokakuu 1, 2016

   Yeah, IZ nursing & recuperation services <3
   No nurse Ratched here!

   Tykkää

 5. Sofia ja Olga

   /  lokakuu 1, 2016

  Hienoja uutisia! Taikaviitat ja kissamammat ovat parhautta. Nyt sitten kaikessa rauhassa paranemista kotona omien mussukoiden kanssa :)

  Tykkää

 6. Ihanaa! Ilona ja Zetor osaavat varmaan hoitaa hyvin! Mitäs tuumaavat kotona olosta loman jälkeen?

  Tykkää

 7. Olipas tämä monesta syystä iloinen uutinen. Kaikki on sulla varmaan sujunut hyvin, kun pääsit jo kotiin. Nyt vaan sitten rauhassa toipumisen kanssa <3

  Tykkää

 8. Hienoa, että olette kaikki jo kotona! Nauttikaa olostanne ja toivottavasti toipuminen sujuu kaikin puolin hyvin ja hyvällä vauhdilla.

  Tykkää

 9. Kiitos vierailustanne, arvon Neiti Ilona ja Herra Zetor. Toivottavasti lomanne oli viihtyisä. Vaan kyllä se varmasti niin on teidänkin kohdallanne, että oma maa on mansikka ja oma mamma myös.

  Tykkää

 10. Saila

   /  lokakuu 1, 2016

  Oma mamma mansikka :-)
  Ei voi olla ikävissään siitä, että pääsit jo omaan kotiin, omaan petiin ja omien kissojen luokse, mut kyl mää nii pal mielelläin olisin niitä pidempäänkin hoitanut… Ilonan sormieni nuuhkaisu <3

  Tykkää

 11. LeenajaIpanat

   /  lokakuu 1, 2016

  Hyvää kotiinpaluuta kaikille teille! Oma koti paras paikka.
  Mamma N ja Saila ovat Ystäviä.

  Tykkää

 12. Hyvää kotiinpaluuta kaikille! Hyvää toipumisen jatkoa Ana ja Zetor ja Ilona on kiltisti sitten. Ihan hurjasti paranemissäteitä ja muuta hyvää Ana!

  Sailalle ja Naukulan mammalle ❤️❤️

  Terv Me kaikki

  Tykkää

 13. Ana

   /  lokakuu 2, 2016

  Kiitos taas ihanista kommenteista, te mokomaiset! Zetor on ihan normaali aina syömisiään myöten, mut Ilona ei tahdo oikein syödä mitään. Iltsulla olis nyt sitä ruokarajoitustakin vielä, ettei iho räjähdä taas. Ajattelin avata yöksi raksubuffan z/d. Meillähän ei muuten ole buffaa vaan ruoka-ajat. Mutta jos ei neiti nirppis mitään syö, niin pakkohan tässä on ottaa lisää keinoja käyttöön.

  Pystyn kumartumaan niin että laitan ruokakupin lattialle tai siivoan hiekkistä. Mutta en pysty esim jahtaamaan pakoilevaa Ilonaa lääkinnälle. Niin että sen on nyt vaan pysyttävä terveenä semmosen kuukauden päivät. Sitten voidaan taas alkaa ”kevyttä liikuntaa” kuten peräkkäinjuoksua ja kumartelua.

  Tykkää

 14. Iloitsen, ihan kaikesta paitsi siis en tietenkään Iltsun syömättömyydestä ! Uskomattoman nopeasti pääsit kotiin, ihanaa. Kivempaahan se on omien killien seurassa tervehtyä kuin kliinisessä sairaalassa vieraiden keskellä <3

  Tykkää

 15. Mahtijuttu, kaikki kotiin samalla! Nyt vaan tassuterapiaa ja pikaista parantumista. Pistä viestiä, jos tarvitset apua.

  Tykkää

 16. Benun perikunta

   /  lokakuu 2, 2016

  Ihanaa, että olet päässyt kotiin! Lämmin rutistus koko kolmikolle :)

  Tykkää

 17. Ana

   /  lokakuu 3, 2016

  Kiitos, oishan tää ihanaa jos olis kaksi normaalia kissaa. Mut Ilona on taas päättänyt pelätä mua päiväsaikaan, vaikka yöksi lämmin paikka tyynyni vieressä näköjään kelpasikin. Eikä saatana syö. No syö noita z/d raksuja, vähän. Ei tarjottua kanaa mitään. Ja muuta kun en tarjoa nyt, sillä ihon on pysyttävä ehjänä ja massun kans. En pysty/jaksa nyt kaikkea ylimääräistä lääkintä- ja siivousjuttua, joka terveenä onnistuu kyllä.

  Tykkää

 18. Paljon paranemisia sinne täältäkin suunnalta! Ja ihania kotioloja kisujen kanssa <3

  Tykkää

 19. Nyt se loma sitten osittain loppui mutta osittain jatkunee edelleen jonkin aikaa. Ihanaa, Ana, että olet kotona! Ja kissatkin ovat varmaan huomanneet, että kylässä hyvä mutta kotona paras.

  Tykkää

 20. Onni on ystävät ja huisit kissaihmiset parantavine ajatuksineen <3

  Inhaa, miten samaan aikaan sattui Ilonan ihon kenkkuilu. Ratkeaisipa se jotenkin, ettei ihan mahdottomaksi mene.

  Tykkää

 21. Oivoi. Ollaan oltu paitsiossa, uutispimennossa blogistaniasta. Mutta tsemppiä ihankamalasti vieläkin! On teitä koiteltu. Kaikkia!
  Puss ja purrr ♥ ♥ ♥ ♥

  Tykkää

 22. Kiitti

  Tykkää

 23. Oi miten hyvä mieli tuli näistä kuulumisista! ♥ Ihana kortti ja mahtavaa, että pääsit kotiin odotettua aiemmin!! :)

  Tsempit kisujen kanssa, nyt vain rauhassa toivut tarvittavan ajan ja sitten jaksaa taas keskittyä muihin asioihin.

  Tykkää

  • Kortti on kyllä mahtava, totta!
   Saisi olla vähän enemmän niitä muita asioita, tää saikkuilu on kyllä tylsää vaik on netti, elokuvat, kirjat, kaverit…

   Tykkää

%d bloggers like this: