Aika tylsää

Ilona: Moi kaikki! Mulla on nimppari! – Ihminen pyrki vähän lääppimään mua puoli päivää, niin ajattelin sitten että annan periksi ja meninkin sen viereen päiväunille. Lipsahti vähän leipuroinnin ja kehräyksen puolelle kans. Rapsutuksiakin ja kieppumista taisi tulla harrastettuu. Myös nukuttiin. Pitkästä aikaa vierekkäin! Ilmat kylmenee…

Ilona nukkuu petissä pötkönä

Zetor: Joku saisi tosiaan nyt tulla nopsaan leikittää mua! Tuleeks Sofin ja Olgan ihminen varrrrmasti huomenna, tuleehan? On meillä kyllä aika himmeen rauhallista/tylsää täällä…

On se söpö, kurkistaa viltin reunan alta

Kai näin söpölle pojalle leikittäjä löytyy?

Seuraava artikkeli

18 kommenttia

 1. Iloista nimpparia kissaneidolle!

  Asuisinpa sinnempänä niin ei tarvitsisi tyytyä huutelemaan, että kyllähän minä tulisin leikittämään, mutku mutku ja seliseli… Turhauttavaa. Tsemppiä Ilona-hommiin ja omaan olemiseen!

  Tykkää

  • Kiitos, Ella. Me vieläki näytellään kaikille hienoa Ilonan kuvaa jonka teit.

   Tykkää

   • Kiitos kehuista, vähältä piti, että kuva jäi lähettämättä. Olen nimittäin hillonnut kyseistä fanipiirrustusta varastoissani Ilonan pentuajoista asti, koska se ei tuntunut itsestäni tarpeeksi hienolta postitettavaksi tms. höpöä. Onneksi se kuitenkin nyt juolahti mieleeni, muuttui kaikkine kissakahvilaterveisineen tarkoitukseensa juuri sopivaksi ja päätyi viimein Saila-postiljoonin armosta oikeaan osoitteeseen :)

    Tykkää

 2. Ilonalle hyvää nimipäivää! Ja onpa kivaa, että kehräystä ja leipurointia harrastetaan eikä lääkitseminen aiheuta nyt sen suurempia epäluuloja muuksi ajoiksi. :)

  Voi Zetor, täällä on kohtalotoverisi. Seppokin miettii, miksei ole tarjolla leikitystä kellon ympäri.

  Tykkää

  • Kiitti onnitteluista! On tosi tyhmää että pitäs ite leikkii aina vaan eikä kukaan leikitä tarpeeksi. Kaverikissakin on ihan väsy vaan.

   Tykkää

 3. Ilona, sisko, onnea! Muista nauttia illastasikin!

  Tykkää

  • Kiitti, Pepsukka! Mietin vielä, miten illan viettäisin – kirjahyllyn päällä, vai petillä. Zetor antaa mulle onnittelupesun kans.

   Tykkää

 4. OutiAlex

   /  lokakuu 9, 2016

  Nimpparionnittelut Ilonalle!

  Teillä naispuoliset ovat toipilaina, joten ymmärrettävästi energinen junnu on tyhjäkäynnillä…

  Tykkää

  • No NIIIIN! Vähän se toi ihminen yrittää leikittää välillä, mutta Ilonasta ei oo juuri mitään iloo!

   Tykkää

 5. Sofia ja Olga

   /  lokakuu 9, 2016

  Onnea Ilonalle! Ja Zetorille tiedoksi, että kyllä toi meidän ihminen tulee sua leikittämään huomenna. Ei se kyllä mikään hääppönen leikittäjä ole, mutta välttää. Lainataan sitä mielellään sulle.

  Tykkää

  • Okei asia täysin sovittu, mä leikin kyllä! Odotan kovasti!
   Ilona kiittää onnitteluista kans.

   Tykkää

 6. Hyvää nimpparia Ilona!
  Ja toivottavasti leikittäjä saapuu pian paikalle!

  Tykkää

 7. Hyvää nimipäivän ehtoota Ilona! Kiva, kun saatte lisäleikittäjän.

  Tykkää

 8. Onnea Ilona näin jälkeenpäin! Meillä unehtui onnitella meidän blogissa… No mutta joka tapauksessa hyvä nimpparia ja tosi hyvä että lipsahti leipuroinnin ja kehräykseb puolelle! Jatka sitä, se on terveellistä!

  Tykkää

 9. Me ollaan vähän myöhässä, mut silti, hyvää nimpparia kaunis Ilona-neito!
  Kyl se Miukumaan mami on teille tulossa tänään, meidän ihminen kertoi sellasta meille. Leikittäkää se kunnolla väsyksiin sitte!

  Tykkää

 10. Kiiiitooos kaikille onnitteluista!

  Tykkää

 11. Ihanaa yhdessäoloa, oli varmasti hyvät unet molemmilla <3 Voi Zetor kun tytöt ottaa rennosti ja itse tahtoisi vain riehua. :D

  Tykkää

%d bloggers like this: