Ilonan jatkot

Ilonan suhteen jatkuupi nyt näin: ensi tiistaina loppuu kortisonilääkitys. Sen jälkeen pitäisi katsoa vähintään 2-3 viikkoa, pysyykö iho edelleen ehjänä kun z/d. Jos pysyy, voidaan jatkaa samoilla raksuilla (koska ei kissa välitä siitä, onko joka päivä eri herkut – ei ole ihminen hän) tai voidaan kokeilla niin, että raksujen lisäksi _yksi_ juttu ja sitä sitten pari viikkoa ja katsotaan mitä tapahtuu. Mutta ruokavaliota ei ole siis mikään pakko laajentaa.

Mua vaan harmittaa, että Ilona lihoo vaikka annan raksuja vain pussissa mainitun minimimäärän per vuorokausi :-(

kuva tuotteen sisällysluettelosta ja käytöstä

z/d suomeksi. On ilmeisesti terveellisempi kuin miltä näyttää. Suurenee kun klikkaat!

lojuvat sängyllä, Zet katselee Ilonaa tassut nätisti nipussa alhaalta ylöspäin

Ilona-kulti, sun iho on tosi kaunis ja vikaa vailla! Anna pusu!

Mainokset
Edellinen artikkeli

15 kommenttia

 1. leenajaipanat

   /  lokakuu 29, 2016

  Ilonalle halit!
  Ja Zetorille ja sinulle myös.
  Hmmm..raksuissa onkin suht paljon rasvaa.
  Jospa sitten raksujen lisäksi pystyy antamaan jotain muuta, niin raksujen määrä vähenee.
  Tassut pystyssä siitä!

  Tykkää

  • Haleja tarvitaan ja otetaan vastaan!
   Nyt pitää vielä safkoissa mennä entisellään, mutta niinku Satu tuolla alempana sanoi, lihominen voi olla kii myös kortisonista.

   Tykkää

 2. Sofi ja Olga

   /  lokakuu 29, 2016

  Hienoa, että iho on kunnossa. Jospa pikku hiljaa voi mukaan ujuttaa muutakin ruokaa. Pidämme peukut ja tassut pystyssä Ilonan iloisen ihon ja masun puolesta.

  Tykkää

 3. Satu

   /  lokakuu 29, 2016

  Tekeekö kortisoni kissalle saman kuin ihmiselle, lihottaa? Jospa Ilona sutjakoituu kun kuuri loppuu.

  Tykkää

 4. Se minimimäärä raksuissa on minusta liian iso meillä; mennään sen alapuolella. – Emäntä

  Meillä on liian vähän raksuja! – Max

  Tykkää

  • Hmm. No mut jos ne ravintoarvot on laskettu kumminkin silleen, että se olisi minimi? Mie luulen, että tää nähdään kohta kun kortisonit loppuu. Toivottavasti!

   Tykkää

 5. Toivottavasti kutina pysyy poissa kortisonin loputtua! Täällä pidetään kovasti peukkuja pystyssä. Noista raksuista kannattaa koittaa päästä mahdollisimman pian eroon, ovat käytännössä pelkkää kasviperäistä ainetta, hiilaria on jopa proteiinia enemmän. :/ Kasviperäinen ruoka ei täytä eli jättää nälkää, vaikka hiilari kerääntyykin herkästi vyötärölle. Lisäksi runsas kasviperäinen aine altistaa diabetekselle ja virtsakiteille eli yhden ongelman poistuminen voi johtaa seuraavaan.

  Ei ole helppoja juttuja nämä, kovasti tsemppiä testailuihin! Kannattaa vain sinnikkäästi testailla eri proteiininlähteitä mieluusti mahdollisimman puhtaana tuotteena eli raakana tai vain yhtä proteiininlähdettä sisältävänä märkäruokana. Etsintä voi kestää kuten meillä Noran kanssa, mutta sinnikkyys palkitaan! :)

  Tykkää

 6. Muuta en osaa sanoa, kun että oikeasti tsemppiä ihan älyttömästi ja kortisoni ainakin lisää ruokahalua ja janoa. Meillä näkee selkeän eron Nisun kanssa, kun se on kuurilla ja kun ei ole.

  Tykkää

 7. Mekin toivotaan ettei kutinaa tulisi ilman kortisonia! Meillä kortisoni edelleen käytössä Ruffella koska yskä palasi aika äkkiä, kun lopetettiin tabletin anto :/

  Tykkää

 8. Tuota meillä on vuosia syöty, vaikka sisällysluettelo on hämmentävän kehnon kuuloinen. Se on silti ainoa raksu, jota voi syödä oksentamatta ja märkäruoissa nirsoillaan. Onneksi Primacatin märkiskana vielä kelpaa. Ollaan nyt pienennetty annosta, kun lääkäri keväällä laihikselle käski. Toisaalta kesästä lähtien on ollut liikuntaakin reilusti enemmän, kun taas on tilaa juosta kunnolla. Nyt on selvästi talven tultua ollut kova nälkä noilla raksuilla ja pienennetyllä annoksella. Jospa uskaltaisi vähän taas kasvattaa annosta ja yrittää monipuolistaa ruokavaliota. On vain jokseenkin turhauttavaa leikellä possunsydäntä, joka kannetaan matolle ja jätetään syömättä.

  Tykkää

  • Niinkö? Huh.
   Sisällysluettelo ei tosiaan loista, mutta kyllä kissa näyttää pysyvän kunnossa sillä. Nyt kun kortisoni on loppunut, kyttään rapsutteluja innolla, mutta ainakaan vielä iho ei ole mennyt rikki.
   Aukeavalla viikolla voisi siirtyä kokeileman possua. Haen varmaankin Hallista annoksen joka on riittävän pieni testaukseen, kaupassa myyvät isoja. Tai jos se ei mene, sitten ehkä possunsydän next, sehän nyt on maistunut herkkuna monellekin tämän osoitteen kissalle.
   Katellaan, kiire ei onneksi ole.

   Tykkää

 1. Jäi kysymättä just se kysymys! | Ilona ja Zetor
%d bloggers like this: