Typykkäiseni Ilo

Ilonahan ei ole aiemmin osannut paria kissajuttua – puskeminen on hataraa ja ”kurr!”-tervehdystä ei ole ollut ollenkaan. Paitsi typykkä on joskus erehtynyt puskemaan mun jalkaa, jos on ollut erityisen hyvä fiilis (Naukulan Mammakin tietää, Ilona on häntäkin vähän puskenut hotellilomalla). Ja nyt on vihdoin ponnahtanut esiin myös pieni kurinatervehdys! Ei reipas ”Krrrr!” niin kuin vaikka Zetorilla, mutta silti pieni söpö ”kri”.

ilona istuu ikkunalaudalla verhon takana, katsoo suoraan kameraan. sama tyttö heijastuu ikkunasta. Toinen kuva seuraa, melkein sama asento.

Toissailtana ja eilisiltana kävin hakemassa Ilonan kainalooni petiin. Leipuroinnin jälkeen typy kierähti nukkumaan siihen, ja huomasin kyllä että itsekin nukahdan tosi paljon helpommin, kun kissa on kainalossa. Pari tuntia nukuttiin näin, sitten Ilo lähti hakemaan toisen paikan. Sekin käy. Parikin tuntia läheisyyttä on aina plussaa Ilonan suhteelle ihmisolentoihin.

aikanatti2

Mainokset
Edellinen artikkeli

25 kommenttia

 1. Oi ihanaa! Ei oo parempaa tervehdystä, kuin kissan pieni kurina. :)

  Tykkää

 2. Sofi ja Olga

   /  marraskuu 20, 2016

  Krrr, hurrr, pusk! Siitä se lähtee :)

  Tykkää

  • Voi olla, ettei Ilona ”kesyynny” koskaan kokonaan, mutta ihan hyvä alku näin kolmessa vuodessa :-)

   Tykkää

 3. Olet niin kaunis, Ilona ♥ pus

  Tykkää

 4. Puske vaan, että muut tietää omistat kaiken!

  Tykkää

  • Kyllä mää muuten saata puskeakin, mut ihmistä ehkä enemmän vahingossa. Omistanko mä sen sit jos pusken kovaa? Otetaan harkintaan. On siinä puolensa. Esim. antaa ruokaa.

   Tykkää

 5. Tuota ”kri”:tä osaa kyllä arvostaa! <3 Ja nukkuminen on parasta kissa kainalossa.

  Tykkää

 6. Saila

   /  marraskuu 20, 2016

  Voi Ilona, niin NÄTTI! Ja söpö ja hassu ja fiksukin (kai? ainakin joskus? ;-))
  Hienoa, että kr-äännettä on alkanut muodostua, se on niin söpö. Mä olen epäillyt, onko Mustilla alkanut kuulo huonontua, kun sen kurrr-äänet alkaa olla kovaäänisempiä, mutta pienten kotikuulotestien perusteella se kuulee kyllä ihan hyvin. Ehkä sillä alkaa vain olla sen verran ikää, että se esittää vaatimuksia (leikkiä, ruokaa, ulos, huomiota jne…) voimallisemmin kuin ennen. Ehkä vähän siihen tapaan kuin ihmispapparainenkin… Musti tulee usein nukkumaan mun päälle, mutta siihen en kyllä nukahda paremmin – 6,5 kiloa pantteria rintakehän päällä on hiukkasen ahdistavaa. Pikkuinen Ilona kainalossa on varmasti huippuihana juttu!

  Tykkää

  • Ilona on ihana ja kaunis, ja näin sanon jatkuvasti vaikkei omaansa kuulemma oo kohteliasta kehua :-D Mut näkeehän sen silmällä, eikä Ilonan söpöys oo mun ansiota. SÖPÖ ja IHANA!

   Mut on kyllä Mustikin :))

   Tykkää

 7. Ihana Ilona <3

  Tykkää

 8. Kaunis Ilona edistyy hienosti, alkanee puhua ajan mittaan kielillä. :)

  Krr-äänet on parhaita, niin suloisia! Kassiselta sellaisia kuullaan hyvin harvoin, mutta Seppo kurisee senkin edestä, sekä Kassiselle että henkilökunnalle että itsekseen.

  Tykkää

 9. Otto Kulta

   /  marraskuu 21, 2016

  Voi Iltsu, kun olet niin pussattavan söpö…vaikkakin sellainen forced-cuddle tyyppi, ymmärrän. Huoh <3

  Onkohan kissoilla murteita? Turun puolessa meidän kissat pikemmin purisivat/pörisivät kuin kurisivat "pprrrttss-pprrrrr-pprrröpp-pprröp" tyyliin erityisesti kun _riensivät_ tervehtimään omia ihmisiä. Pprrrttss-pprrröötä saattoi tulla pitkät rimpsut <3 :D

  Tykkää

 10. Kissamurteita! Ei voi tietää, aina löytyy uusia asioita. Krrr ja pörrrr!

  Ilona saattoi saada hiukan vinkkiä taas tuosta kainaloon kantamisesta, koska eilen hän tuli mun viereen sekä päivä- että yöuniaikaan. ITSE.

  Tykkää

 11. Ilona on niin ihana. Krii.

  Tykkää

 12. Kaikille kommentoijille yks juttu:
  – i!

  :-))))

  Tykkää

 13. Ilona kurkur ♥

  Tykkää

 14. Ihanaa, mahtavaa Ilona!! <3

  Tykkää

 15. Iii-i-i! Moi moi! Hih!

  Tykkää

%d bloggers like this: