Jouluvalot ratsastaa jälleen

Olen niin jo voittanut tään kisan. Ihmisellä ON isommat aivot kuin kissalla. En viitsi edes ottaa lähtölaskentaa, koska Zetor hävisi jo!

Kuvassa uudet jouluvalot. Ylempi nuoli osoittaa pussukkaan, jossa on valojen töpseli, jatkojohto ja kaikki ne ihanat ohuet johdot, joita on/olisi kiva pureskella. Alempi nuoli osoittaa ikkunalaudalla olevaan jatkojohtoon, jossa ei ole ja josta ei lähde mitään jännittävää, koska siitä lähtevät johdot on paksuja. Ja kukas nyt paksuja johtoja pureskelisi.

isommataivot

Noin. Missään ei roiku ohuita johtoja. WINNER TAKES IT ALL! Hähä, tyhmä kissa!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Zetor hei, oisko jo aika näyttää sille ihmiselle, että kuka sitä huushollia johtaa? Yhdellä loikalla pussukkaan, ja siitä ei oo sitte enää pitkä matka johtoihin.

  Tykkää

 2. Onko täällä syntymässä keskustelua siitä, KUKA tätä huushollia johtaa? Siis *OIKEASTI KUKA JOHTAA*?

  Tykkää

 3. Minä niiiiin näen sieluni silmin, miten Friede repisi ton pussukan alas. Se tosin ei ole tähän mennessä nakertanut johtoja.

  Tykkää

 4. Joulupukin säkki? On tai ei, niin säkki näyttää toosi mielenkiintoiselta!

  Tykkää

 5. Otto Kulta

   /  joulukuu 2, 2016

  30 g < 1500 g. Hmmm. Jotenkin tuntuu, ettei peli vielä ole tällä selvä! Ihmisaivojen ylivoimaisuuteen ei kannata luottaa. Ihmisellä (tarkoitan yleisellä tasolla, en I&Z:n omaa Ihmistä) on paljon turhaa töhkää aivoissaan; bitinpätkiä siellä ja täällä, muistoja neanderthal -ajoilta yms. Kovalevyn eheyttäminen olisi paikallaan useimpien kohdalla. Monella ajattelu jumiutuu loputtomiin luuppeihin liskoaivoihin (vrt Sipilä). Kissan aivot ovat ylivoimaisen nopeat ja vapaat ihmisasioista (syyllisyys, häpeä, uskonto, jne), joten kissa voi keskittyä maailman hallitsemiseen, söpöilyyn ja jouluvalojen pureksimiseen.

  Tykkää

 6. Kaisu

   /  joulukuu 2, 2016

  Toisilla on joulusukka, toisilla jouluvalojohtopussi! Mitäköhän muuta kivaa sinne eksyykään ennen aattoa.. ;D

  Tykkää

 7. Täällä on erittäin hyvää tilanneanalyysiä monessa kommentissa, kiitos siitä. Ihmisaivoni ovat edellen jumiutuneet voitonriemuun tämän valoasian edessä. Myös niin nätit yövalot sain siitä! On paljon kivempi heräillä aamuyöstä kun on pehmeää pikkuvaloa kotona, ei van sitä mitä tulee ikkunasta.

  Ja kyllä, Ilonahan tätä koko orkesteria johtaa, mutta ei tunnusteta sille.

  Tykkää

 8. Marraskuun muruset

   /  joulukuu 9, 2016

  :DDDD No nyt on ovelaa! ps. En pysty laittamaan url-osoitetta mistähän moinen taas johtuu hmph

  Tykkää

 9. Mahtava idea! :) Vieläkö pussi on pysynyt koskemattomana?

  Tykkää

%d bloggers like this: