Uusi tuttavuus

Ilona: Okeeeeiii, seurustelu-upseeri saa hoitaa tään keikan! Sehän tykkää. Hus Zetor, meepäs siitä pörräämään ja utelemaan, mikä tää on miehiään. Kerrot sitten mullekin myöhemmin.

kolme kuvaa joissa kaikissa seuramies Zetor ja joulupukki

puk2

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

21 kommenttia

 1. Niin ja kerro meille kans, kun meillä ei oo tuollainen käynyt koskaan. Se tiedetään, että se on Joulupukki, mutta ei olla nähty koskaan kuin kuvissa.

  Tykkää

  • Jaa, no ei se kummemipia puuhannu. Tuli mua tervehtimään ja vei sitten ton ihmisen mukanaan. Jännät hajut kyllä!

   Tykkää

   • Vei ihmisen!! Kuulostaa huolestuttavalta. Palauttiko myös?

    Tykkää

    • Joo, mutta sitten nukkumisen jälkeen ihminen lähti EIKÄ TULLU koko päivänä eikä seuraavana yönä ja tuli vasta sitten! Yks täti kävi antaa meille ruokaa ja siivoo hiekkikset. Mutta oli kyl ikävä omaa ihmistä! Kun se sitten tuli, ekana haisteltiin, onko se varmasti se. Outoja hajuja, mut lässyttävä ääni oli ihan oikee. Kelpasi.

     Tykkää

     • Oho! Hui kamala, päivä ja yö poissa! Teillä on tapahtunut omituisia. Onneksi oli se täti, joka ruokki ja siivosi hiekkikset, mut varmaan oli ikävä ihmistä. Outoa käytöstä siltä, kerrassaan!

      Tykkää

      • En nähnyt sitä toista tätii ollenkaan (eikä se mua, haha!). Mutta kun ihminen tuli kotiin, hyppäsin heti pesukoneen päälle oottelee rapsutuksia!

       Tykkää

 2. Saila

   /  joulukuu 26, 2016

  Zetor on TOSI rohkee! Me mentäis kaikki kolme sohvan alle piiloon, jos ton näköinen tyyppi tulis ovesta.

  Tykkää

 3. Sofia ja Olga

   /  joulukuu 26, 2016

  Hui, onpas pelottavan näköihen otus! Ja sä uskalsit mennä ihan viereen, oot kyllä hurjan rohkea poitsu! Mut tollasen ukon pitäis tuoda lahjoja, toiko se?

  Tykkää

  • Lahjoja? PITI VAI? Ei kyllä tuonut, hyvin lyhyt vierailu oli tää. Hitsi, ei tiedetty tosta lahjahommasta, kun tää oli meille vähän niinku ekakerta joulupunkkia.

   Tykkää

 4. Wau, teillä on käyny ihan oikee joulupukki! Tosi jännää. Ootte ollu varmaan ihan extrakilttejä koko vuoden, ku toi ehti teillä oikein näkyvästi käymään. Meillä se oli käyny vaan äkkiä kippaamassa paketit kuusen alle niin, että ihminenkään ei nähny.

  Tykkää

  • Ihminen sanoo, että ei se joka joulu välttämättä käy. Ja meillehän tää oli jokatapauksessa ekakerta. Ei olla kauheen hyvin perillä tästä kuviosta. Hyvä että kaverit kertoo!

   Tykkää

 5. Otto Kulta

   /  joulukuu 28, 2016

  No niin, selvittiin joulutouhuista selvin päin. iltsu, huomasit varmaan, että joulupukki _vetää_ Zetukaista hännästä (ks kuva nro 3). Vaikkaan ettei Zetukainen huomannut mitään.

  Tykkää

 6. Hui mikä vieras, Zetor on kyllä niin rohkea! Siellä on taidettu olla kilttejä kissoja, kun pukki itse vaivautui paikalle. :)

  Tykkää

  • Ihminen sanoo, että meil on ollut vain kilttejä kissoja ennenkin, koska punkki on käynyt täällä monta kertaa. Monta!

   Tykkää

 7. Hei toi haisuli kävi meilläkin, meni melkein nenät solmuun kun piti niiiin haistella.

  Tykkää

 8. Pukki ihkaelävänä! Saitteko lahjoja pukilta?

  Tykkää

 9. Ilona ja Zetor

   /  tammikuu 2, 2017

  Noku ei! EI edes tiedetty että pitäis!

  Tykkää

%d bloggers like this: