Rauhaisasti mennään

Zetor: No niin, heippasta päivää, kassissa istutaan tukevasti ja elämä etenee. Ihminen on tosi oudosti nyt taas päivällä pitkiä aikoja poissa, vaik vähän aikaa sitten se oli vaan koko ajan meiän kans kotona. No ei koko ajan, mut enimmäkseen, niinku tajusitte.

Zet istuu paperikassissa eteisessä, takana on peili josta heijastuu sama

Zet istuu kassissa eteisessä suu auki, kattoo suoraan kameraan kuin selittäisi kovasti jotain

Hirveesti ois asiaa! Mii mii miu mau miumau mii mii mii!

Ja sitten, hups, pitkä viikonloppu ja se onkin täällä taas meidän kans. Mutta onko siitä hyötyä? Ookoo, ruokahommat sujuu mallikkaasti. Leikitys on edelleen yhtä huonoissa kantimissa kuin aina ennenkin. Kun mä huomaan, ettei sitä huvita, niin sit se huomaa ettei mua huvita, ja siinä sit ollaan. Ilonaa huvittaa harvakseltaan mitkään ihmisleikit. Mutta onneksi meillä on keskenään kivaa, kun voidaan juosta ja painia!

Viime aikoina ei oo käynyt paljon tätejä. Joulupunkki kävi, ja sit sen jälkeen kävi se yks täti antamassa meille ruokaa ja siivoomassa hiekkikset. Mut ei se leikkinyt, silleen toisenlainen kuin noi tavallisesti täällä käyvät tädit.

Ilona: Meinaat silloin kun ihminen oli sen yhen yön poissa? Se olikin jännä ratkaisu. Koska sit kun ihminen tuli kotiin, menin sen viereen heti seuraavana yönä ja sitä seuraavana. Ja MONENA yönä sen jälkeen.

Näin nukun ihmisen tyynyn vieressä yöpetissä. zzz

Näin nukun ihmisen tyynyn vieressä yöpetissä. zzz

Edellinen artikkeli

24 kommenttia

 1. Moi Zetor, meillekö huutelet? Joo, oot hienosti siinä kassissa ja sulla on isot ja kauniit simmut! Jaa että meidän mamin pitäisi tulla leikittämään? No me kerrotaan sille, että se yrittäis taas tulla. Se on kyllä vähän laiska; silleen kun ne ihmiset on; ei meitäkään leikitä tarpeeks. Iloisia päiviä sulle ja Ilonalle ja ihmiselle!
  terveisin
  Sofi ja Olga

  Tykkää

  • Iloista päivää ja monta teillekin! Joo, teiän mami osaa leikittää, on hyvin tervetullut jos siitä kohtaa ottaa. Mut tää ihminen ei oo päivällä enää täällä ko sen on pakko mennä töi. Miten sitte?

   Tykkää

 2. Oot Zetor ihan syötävän söpö!
  -ihminen

  Ai Ilona nukkunu ihmisen vieressä! Hienoo, siin on lämmin, eiks ookki? Meki nukutaan aina ihmisen vieressä ainaki vähän aikaa yöllä. Ei sit tassut palele niin paljoo.
  -P&P

  Tykkää

 3. Ihmisen vieressä on kiva nukkua varsinkin kylminä talviöinä. Mutta eihän me ihmisen iloksi vaan koska siinä on lämmin meille!

  Tykkää

  • Nimenomaan. Myös Zetor tajuaa! Viime yönä nukuttiin mä tyynyn vieressä, Z jalkopäässä, aika pitkäänkin. Jos ihminen siitä tykkää, plussaahan se vaan on.

   Tykkää

 4. Saila

   /  tammikuu 7, 2017

  On se kumma, kun asiat koko ajan muuttuu. Ensin tottuu yhteen systeemiin ja sitten tulee eri systeemit ja sitten taas vähän ajan päästä ne edelliset systeemit.
  Tällä tädillä oli oikea influenssa ennen joulua, niinpä en uskaltanut miettiä tulemista, mutta ollaan yhteydessä, jos pääsisin käymään ennen pitkää!

  Tykkää

  • Voi kamala, niitä tauteja on nyt ollut joka puolella ja sit vielä sullakin! On tosi kiva jos pääset käymään. Mähän oon nyt taas ikävästi töissä (no ei oo ikävä, kivaa se on!) mutta iltaisin kyllä kotona.

   Tykkää

 5. Mutta teillä on kassi. Siitä riittää iloa, vaikka ihminen olisi laiskempikin.

  Tykkää

  • JOO ei meille leluista ole puutetta! Eikä kasseista… laatikoista välillä on, ko ihminen ei tajua, että niiden pureskelu palasiksi on KESKEINEN osa laatikkonautintoa!

   Tykkää

 6. OutiIvanAnya

   /  tammikuu 8, 2017

  Meilläkin mamma ja iskä ovat huonoja leikittäjiä, mutta onneksi on siskot! Niiden kanssa on mukava leikkiä :)

  Ja ne mamman himmelipillit – ihan parhaita :)

  Tykkää

 7. Me nukutaan aina ihmisten jalkopäässä ja vieraita ihmisiä käy aina välillä myös meitä paijaamassa ♥

  Tykkää

 8. Hei kaverit, me ollaan oltu niin kiireisiä ettei olla sanottu jouluja, eikä uusia vuosia ! Nyt sanotaan molemmat: Hyvää Joulua hyvää alkanutta uutta vuotta ;)

  Teillä on ollut vaix mitä juttuja tässä, mutta yksi mikä on hei pysynyt ihan samana: te ootte ihan gamalan söpöjä ♥ ♥

  Tykkää

 9. Pyhät on kyllä pienelle kissalle rasittavia kun mitkään rutiinit ei pidä! Onneksi on sentään pahvikassi :)

  Tykkää

 10. Kääks, miten ihana naukumaukukuva! :-D Ja hyvän nukkumapaikan olet, Ilona, löytänyt! <3

  Tykkää

  • No kun mul on niin kovasti asiaa aina!

   Ilona löytää hyvät paikat, mutta sen griteerit vaihtelee joka päivä. Vähän niinku että tänään ihminen on pelottava vaik huomenna ei oo. Se on vähän semmonen…dingding. Mut ihana silti!

   Tykkää

 11. Pitäähän sitä vahtia, ettei mami katoa turhan pitkäksi aikaa. ♥

  Tykkää

%d bloggers like this: