Myydään alimman tarjouksen tekijälle

Nyt on Ilona vuorostaan toista päivää syömälakossa, koska talossa on vieraan hajuinen kissa. Voi jumalauta, mitä mulla on ikinä liikkunut päässä kun olen alunperinkään ruvennut mitään kissojen kanssa??! Pistän nää huutonettiin ja alimman tarjouksen tekijä saa, kunhan hakee pois.

Annoin Iltsulle sitten juttuja jotka myivät mulle vetskulla (Zetorille). Ruokahalua lisäävää lääkettä tupla-annos heti kärkeen, ja koska ei maistu possunsydän eikä omat raksut, niin sitten restoratiivista purkista ruiskuun ja siitä suuhun. Ei näköjään kovasti miellyttänyt sekään vaihtoehto, mutta oli toisia tarjottu tiheään ensin. Oma valinta, niinku. Ja restoa tulee lisää jos ei huomisaamuna raksu lähe kupista. Mulla sattuu toistaiseksi olemaan työpaikkakin, en mä jouda täällä istumaan ja vahtimaan kissan syöntiä koko valon aikaa.

istuvat ikkunalla, paskapäät

MYYDÄÄN!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Vinkatkaa heti kun on Huutonetissä, niin tiedetään laittaa emäntä heti ostamaan teidät meille kamuiksi! Tosin pelkäämme, että teille tulisi aika kova koti-ikävä..

  Tykkää

 2. Johan siellä nyt laittaa vastaan! :( Piilotteleeko Ilona vai ”muuten vain” on syömättä? Auttaisiko, jos ruuan tarjoaisi jossain muussa huoneessa kuin normaalisti? Sellaisessa, missä Ilona viettää nyt eniten aikaa.

  Tykkää

  • Ei meillä ole kuin yksi huone (okei: ja eteinen ja kylppäri). Oon kyllä pyörittänyt possunsydänkuppia neidin liikkieden mukaan sinne ja tänne, mutta ei kelpaa. Eli ei piilottele sinänsä, mutta ei myöskään syö. Karttaa Zetoria edelleen.

   Tykkää

 3. Herrasväki on siis päättänyt yksissä tuumin kokeilla mamman hermoja ;)

  Tykkää

 4. Me huudetaan Pepsin ja Maxin kanssa kilpaa sitten!
  Mutta Ilona hei, yritäs nyt syödä vapaaehtoisesti kun on kaikkea herkkuakin tarjolla.

  Tykkää

 5. Kumminkin katuisit :-D

  Mutta kyllä teitä vastustaa nyt. Nälkälakkoileva kissa vie hermot. Voimia!

  Tykkää

 6. Voidaan täältä pistää yks pilkullinen karvalakkiturkis kaupan päälle…

  Tykkää

 7. Jokunen

   /  helmikuu 26, 2017

  Vinkkinä tollanen, että harjaa samalla harjalla kisuja vuorotellen monta kertaa peräkkäin. Siinä pääsee hyvin hajut sekaantumaan keskenään ja ei enää kaveri haiskahda niin oudolta. Alkaa sapuska taas maistumaan, kun ei tarvitse ujostella ”outoa” kissaa.

  Tykkää

 8. Älä laita huutonettiin, tuo tänne vaan. :)

  Tykkää

 9. Johan nyt on markkinat. Toivottavasti tilanne rauhoittuisi heti kohta jo tänä iltana.

  Tykkää

 10. Ana

   /  helmikuu 26, 2017

  Voihan iLonalla olla ihan jokin muukin kuin Zetor-kammo. Sattui vaan yhtäaikaa? No, ei tää näytä tänään selviävän, joten huomenna lekuriaika jos ei raksu maistu aamulla. Saatan saada tehtyy huomisesta etäpäivän. Itelläni on Meikussa kuvausta aamulla. Sieltä kurvaan sitten selvittelemään Ilonaa.
  Kiitos kommenteista taas, tää ipadi ei osaa antaa vastata silleen fiksusti kaikkiin erikseen.
  Oho, Ilona kävi kokeilemassa josko mun vieressä petissä vois olla. Ei voi. Mutta hienoo, että edes mietti moista.

  Tykkää

 11. Tuskin vaihdat kahteen koiraan, joten I saa lopettaa syömälakon. Kauhulöyhkä laantuu kyllä. Mut on noi varsinaisia… Nimim. Ex-kuuden kisun emän… eiku piika

  Tykkää

 12. Ilonalle tsemppiä, kyllä se oudonhajuinen kaveri vielä tutuksi muuttuu! Ja ruokakin alkaa toivottavasti maistumaan!

  Tykkää

 13. Ilona tuli sittenkin mun viereen yöllä pariksi tunniksi. Mutta kun Zetor tuli nuolemaan sen naamaa, kumpikin pomppasi metrin ilmaan ja heippa, rauha mennyttä taas.

  Tykkää

%d bloggers like this: