Todellinen rinsessa

Lähdettiin siis lekuriin, vaihteeksi Ilonan kanssa. Tutkimukset ja labrat ei paljastaneet mitään. Terve kissa, joka ei syö. Ja joka joutui myös nesteytykseen, koska kerta pelleilee ravinnon kanssa. Ja joka sai ilmeisesti suuresti kaipaamaansa huomiota, koska…

vilkuilee ovelana kameraan mun sylissä

Hirnuvirnu! Näin sitä vaan saadaan huomiota!

… kehtasi leipuroida ja kehrätä mun sylissä kun lääkäri lähti tekemään labroja ja jäätiin kahdestaan.

pisti pään piiloon mun kainaloon kuten Zetor perjantaina

Kun päästiin kotiin, tyttö ravasi suoraan ruokakupille, söi, ja teki sitten toisen terveen kissan elkeen eli hyppäsi pesukoneen päälle. Lopulta antoi pikkuhirviön vielä pestä päänsä, ja tuolla ne nyt nukkuu vierekkäin. Eli melko varmaan tässä oli kuitenkin kyse vain erityisherkästä rinsessasta, jolle kaverikissa ei saa olla väärän hajuinen tai koko elämä menee palasiksi ”with a deafening sound”.

Eikähän tässä olla vielä nähty kuin yksi ruokakupilla käynti. Niitä on paras järjestyä tänään heti pari lisää. Tuolla on possunsydäntä taas sulamassa. Tai pakkoruokinta. Taas voi valita ihan itse.

Huomauttaisin vaan, kissat, että ei se huutonetti mihinkään mene, siellä on ovi raollaan koko ajan jos tämmösiä ruvetaan :-( Taas meni kolmattasataa pelkästä mielenrauhasta maksamiseen. Mutta onneksi on vakuutus.

PS. Illalla: eipä tuosta tiedä. Ei ole ruoka huvittanut neitiä toista kertaa. Annoin ruiskulla sitten toipilasruokaa. Ei tykkää, mutta mitäs on idiootti. Omassa kupissa on koko ajan hyvää raksua, senkun käy kimppuun. Eli jos tää jatkuu tällaisena, mun pitää ottaa myös joka aamu ylimääräistä aikaa vauvelin ruokkimiseen. Tää on niin perseestä. Oisko ollut liikaa pyydetty Ilonalta ihan tavallista järjissään pysymistä?

Mainokset

25 kommenttia

 1. Heh, ensi kerran käytte ensin vain lääkärin eteisessä kääntymässä ;)

  Tykkää

 2. Eläinlääkärin parantava ilmapiiri… Nyt syömään Ilona reippaasti ja säännöllisesti! Zetor samaten!

  Tykkää

 3. Joo, sitä mäkin, että kun toinen käy lääkärissä niin toinen vissiin pitäis viedä siihen aulaan istumaan siksi aikaa, että Eritysherkät ei saisi traumoja vääristä hajuista…

  Tykkää

 4. Jostarvii toista käyttää lekulla, ni ottaa toisen kaveriks mukaan. On sitte samat haisut molemmilla.

  Tykkää

 5. Ana

   /  helmikuu 27, 2017

  Oon niin hirveän hermona tästä.

  Eikun ny se menikin syömään noita vääriä raksuja. Puuh, luojankiitos! Syököön vaikka pöydänjalkoja KUNHAN SYÖ. Ihan sama jos iho menee rikki taas, tärkeempää on se, että tuo SYÖ.

  Tykkää

 6. Voihan Ilona, koitas nyt syödä!

  Tykkää

 7. Koitahan Ilona syödä ja ihminen olla hermoilematta liikaa! Meidän emäntä tietää kyllä tuon, miltä tuntuu olla ylihuolissaan. Sitten kun osais olla vähemmän huolissaan, koska kissakin (varsinkin erityisherkkä) varmasti aistii, että nyt on jotain outoa, kun ihminen höösää ja tuputtaa sitä ruokaa koko ajan (meillä oli välillä sama) ja jatkaa itsekin sitten outoa käytöstään…

  Siis tää oli meidän emännän oma päättely (Jackson Galaxyn oppeja muistellen) sen jälkeen, kun oli saanut mielenrauhan.

  Tykkää

 8. No, heräsin aamulla jo puoli kuusi. En tiennyt, kumpi oli syönyt raksuja mutta voin arvata. Laitoin Ilonalle ruiskuun nestemäistä ravintoa ja eihän me kumpikaan siitä prosessista tykätä, mutta kun piti vaan. Mutta aamun mittaan Ilona kävi kahdesti syömässä raksuja! Edelleen niitä vääriä, mutta en vieläkään välitä! Ehditään siirtyä takas oikeisiin, kunhan on varma, että ruoka maistuu. <3

  Zet ei ole taas tehnyt kakkaa pariin päivään vaikka on vähän autettukin. Tänä aamuna viimeksi Levolacia, ja illalla tule paraf.öljyä jollei ihme ole tapahtunut siihen mennessä kun meen kotiin.

  Tykkää

 9. Olis kyllä ihan hirveän kiva, kun teillä nuo perusjutut toimisi niinkuin pitää. Kun pitäähän kissan syödä ja käydä laatikolla!

  Tykkää

 10. Ana

   /  helmikuu 28, 2017

  Nyt on hommat hoidettu mallikelpoisesti, syöty on ja laatikolla käyty <3

  Tykkää

 11. On ollut varsinainen jännitysnäytelmä!

  Tykkää

 12. Henmetti ja hinputti! Olipa aika huolen täyttämä viikko, mutta ohi on!

  Tykkää

 13. Hei mut toihan on ihan tuttua! Ihmisillekin! Kun pääsee lääkäriin, on vaiva jo mennyt! Vimmeisetkin kivun kiristykset katoavat odotushuoneessa!

  Sulla muuten on MUSTAPAITA eläinlääkärireissulla! *huutonaurua. Mullakin on aina! ja miten kissoista lähteekään eläinlääkärissä tuhatmäärin normia enemmän karvaa!Joka kerta, oli kevät tahi ei!

  Tykkää

  • Ana

    /  maaliskuu 3, 2017

   Ilonalla mitään edes ollut, kunhan ruuvi oli poikittain päässä.
   Joo musta villatakki, mutta mullahan on musta kissa, eihän sen karvat näy?! :-D

   Tykkää

 14. Hyvä että kaikki meni kuitenkin sitten parhainpäin <3 Onnoi kissat tommosia ilkeitäkakaroita kun tolleen laittavat palvelijan hermoilemaan!

  Tykkää

 15. Voi Ilona, tarkkaa on. Mutta onneksi ruoka taas maistuu. ♥

  Tykkää

  • Zetorin ruoka. HIHI! Mutta ei oo vielä tullut ihoon mitään pahoja, vaikka väärä ruoka. Mutku väärä on niin ihanaa!

   Tykkää

%d bloggers like this: