Messuja kohti

*Arvonnan tulokset*

Käytiin tuolla Royal Caninella Eläinystäväni-messujen esileikityksessä. Kiitos tarjoiluista, kasseista ja pläjäyksistä heille! Lähdettiin sieltä sitten Penan ja Punkun emännän kanssa taxicäbillä meille. Kuski alkoi perillä valittaa, että niin painoa kerryttää ajohomma, x vuodessa tullut 15 kg lisää. Maltoin olla ehdottamatta, että painonhallinnallisesti voisi nostaa edes pertsansa penkistä auttaakseen isoja kantamuksia raijaavia keski-ikäisiä asiakkaita, mutta tunnetusti älyttömän hyvin käyttäytyvänä (läppä kännis, vitsivitsi) henkilönä en pystynyt. Joskus pitäisi vaan kovettaa sydämensä ja paukauttaa silloin kun sauma on. Taksikuskit – monenlaisia niitäkin on, mutta dorkat jää mieleen!

Eläinystäväni-tapahtuma siis Messukeskuksessa la-su 22.-23.4. Samalla lipulla kaikenlaista: Lapsi, Kädentaito, Eläinystäväni, Model Expo, OutletExpo. Voisin tässä arpoo yhdelle henkilölle kaksi lippua, eli joku ja sen kaveri voisivat tulla messuille vapailla läpyillä. Voi osallistua kisaan kommentoimalla tähän postaukseen 16.4. mennessä, mutta edellytyksenä on, että on aiemmin kommentoinut tähän blogiin. Sen näkee helposti, koska ekaa kertaa kommentoivat jää haaviin. Haha! Selvitellään ne liveosoitteet jne. sitten, eli muista jättää joku järkevä kontaktiosoite.

Zetor hassu ilme naamassa koska pyydystää huiskaa huopakopassa.

Eihän mun tartte lähtee messuille?!

Mainokset
Edellinen artikkeli

30 kommenttia

 1. Sä voit jäädä varmaan odottamaan kotiin tuliaisia niinkuin minäkin aion tehdä (emännällä on jo lippu)

  Tykkää

 2. Mä voisin mennä, siel vois varmaan riehuu. Mut mamma ei anna. Se on nipo.

  Tykkää

  • Noomi-kultsi, sä oot niin pieni (ja söpö) että oo vaan vielä äitees ja Sulo-sedän kanssa kotona. Sulo näyttää sulle temppuja ja voit riehuu täysillä!

   Tykkää

 3. Saila

   /  huhtikuu 4, 2017

  Mää en sosiopaattina osallistu arvontaan, mutta Zetorfiilinä kyllä voisin tulla pitämään pojalle seuraa sen sijaan! Jos semmoinen arvonta olis, että olis kotikissa Zetorin kotona ihan rauhassa eikä paljoo ihmisiä ja hörräystä ja pörräystä ympärillä.

  Tykkää

 4. Oli tosi kiva nähdä eilen! Zetor oli ihana sylikissa ja Ilonan ohimo jo tosi hyvän näköinen. Taksisuhari oli tosiaan vähän hämärä tapaus, kissojen lihoamisesta suoraan hänen entisiin työpyöräilyihin ja sitte lihoamiseen. Kaikkeen sitä törmääkin siellä isossa kaupungissa… :D
  En osallistu arvontaan, kun sattuneesta syystä on jo pari itelläkin arvottavaksi. :)

  Tykkää

 5. Kiva päivä tais olla shäfööristä huolimatta. En osallistu arvontaan, kun pakko pysyä Treella koska puutarhamessut. Joku vuosi olis kyllä tää tapahtuma kiva tsekata.

  Tykkää

  • Se on iso bile. Kaikkea ei voi jaksaa, pitää rajoittaa. Ite tykkään kissojen lisäksi oikeastaan vain Outletistä. Viime vuonna en ollut ja toissavuonna oli tosi pieni Outlet. Aina ei onnistu. Katotaas nyt.

   Tykkää

 6. Kaisu

   /  huhtikuu 5, 2017

  Mmm.. Messuilemaan? Joo! Osallistun arvontaan! Josko lauantainakin pääsisi pyörähtämään. Sunnuntaina kun eskorteeraan Junioria veteraaniluokan arvosteluissa Messuilla.. Kiitä onneasi Z, ettei sun tarvii messuilla.. ;D

  Tykkää

 7. Meilläpäs on jo liput eli ei osallistuta. Saitteko kivoja tuliaisia sieltä tilaisuudesta?

  Tykkää

  • Ei saatu mitään! Lahjakortit meni kuulemma joillekin kissoille joilla ei oo ruokasäkkejä ja -purkkeja omassa kotona (tai omaa kotiakaan), ihan oikein. Eikä sit oikein muuta ollutkaan… Ihmiset itelleen karkkia.

   Tykkää

 8. Sofi ja Olga

   /  huhtikuu 5, 2017

  Me kommentoidaan, mut ei osallistuta! Mamin pitää olla meidän kanssa viikonloppuna. T. S&O
  Taksikuskit on joskus niin…varsinkin siellä teillä päin. Täällä meillä ne ei juurikaan juttele ylimääräisiä.
  Z, sä oot ylisöpö ♥

  Tykkää

  • Kai se on söpö kun te ette elä sen kans. Kaikki isosiskot tietää, et pikkuveikat on rasittavii!
   Mäkin oon muuten tavannut taksikuskeja, muutaman. Ihan ok paitsi ne ajaa autoa ja siitä en niin välittäis. Jos saisi olla kotona vaan.

   Tykkää

 9. Mitähän jos kokeilisi onneaan.

  Tykkää

 10. Pauliina

   /  huhtikuu 6, 2017

  Mäkään niistä messuista niin mut kivoja kissaihmisiä ja kissoja tapaisin kyllä.

  Tykkää

 11. Benun perikunta

   /  huhtikuu 6, 2017

  Suurisilmä-Zetorilla on taas ollut vauhdikasta :)

  Mitenkä se neidin otsa? Onko hoito tepsinyt?

  Tykkää

  • Annoin Ilonan olla yli vuorokauden ilman kauluria, kun aattelin, ettö ohimo on jo tosi hyvin paranemisvauhdissa. Puolet huonosta alueesta onkin ihan parantunut, mutta puolet on vielä kesken. Joten kattelin sitä ja laitoin vielä nyt illalla taas voidetta ja kuuppaa. Ilona ei iloinen. Mutta pakkohan toi on saada kuntoon. Voiteen kans jatketaan vielä. Vaikka onhan viikko yhtäkyytiä jo aika paljon.

   Tykkää

 12. Riehakasta menoa kuvassa, kun meinaa väijypesäkin ihan kaatua! :D
  Me ei tällä kertaa osallistuta arvontaan, kun nuo työt haittaa näitä harrastuksia :C

  Tykkää

 13. Kibs

   /  huhtikuu 7, 2017

  Minäpä osallistun, koska voisin voittamalla palauttaa vastapalveluksena takaisin yhden messukokemuksen lapsuudenystävälle (se on lapsellinen ja elukallinen ja tiedän että haluis tonne, mut koska lapsellinen ja elukallinen niin talous ei jousta).
  Eli hepulispepulis, I’m in for the Prize!

  Ja sitten kesälle sovitaan kissetreffit leikityksen muodossa, kun kevät on mennyt muutossa ja arjessa.

  Tykkää

 14. Ana

   /  huhtikuu 12, 2017

  Kibs, ai no sitten oot arvonnassa mukana!

  Tykkää

 1. Järkyttävän suosion saanut messulippuarvonta | Ilona ja Zetor
%d bloggers like this: