a.k.a. Huolena & Murheena

Ilonan iho ei vaan ikinä tuu kuntoon :-( Meillä oli just äsken tämä ei-mistään-syystä tullut ohimoiho-ongelma, jossa eri alueet parantui ja paheni eri tahtiin. Saatiin noin kolmessa viikossa se selvitettyä, Ilona repi itse viimeisen ruven korvan vierestä, ja pari päivää siitä, eli noin eilen iho oli ehjä. Sekunnin. SAMANTIEN toisesta reunasta alkoi mennä huonoksi – silmän yläpuolelle ilmestyi turvotusta, ripset lähti, ilmaantui pari punaista pilkkua ja tänään alueelle on jostain tullut myös sinistä! Ei jumalauta tästä tuu mitään…

Huomenna sitten vissiin tohtorille taas. Kortisonit ja voidekin alkaa loppua. Hei Ilona Huolena Murheena, taksikyyti odottaa!

Mainokset
Seuraava artikkeli

20 kommenttia

 1. Siis mitä ihmettä? Sinistäkin! On kyllä ihmeellinen asia, ei voi muuta todeta.

  Tykkää

  • Niinpä. Edellinen keikka alkoi samalla lailla yhdestä punaisesta pisteestä, mutta siinä ei ollut turvotusta eikä sinistä. Vaihtelu virkistää, kai.

   Tykkää

 2. Voisiko se sininen olla mustelma? Jos se on rapsutellut itseänsä, niin voihan sitä mustelmiakin tulla…

  Saisi selvitä kyllä tuo nyt!

  Tykkää

 3. Sofi ja Olga

   /  huhtikuu 17, 2017

  Tuo on tosi hämärää. Vai voisiko se sininen olla pigmenttiä? Sofilla on ikenet toiselta puolelta tummat just pigmentistä johtuen. Ovat aika hurjan näköiset, mutta ihan normaalia.
  Tsemppiä taas teille!

  Tykkää

 4. Voi kurjuus! :-( Nupunkin kanssa oli aina ihan lohdutonta, kun tassu tulehtui aina uudestaan ja uudestaan. Meillä avun toi lopulta se allergiatesti, joka paljasti varastopunkkiallergian. Enhän mä muuten olisi sitä ikinä eliminaatiodieetilläkään saanut selville, koska myös Jujun täytyy olla syömättä kuivaruokaa. Tsemppiä teille ihan kamalasti! <3 Toivottavasti selviäisi, mikä tuon allergian aiheuttaa, niin tilanteen voisi korjata.

  Tykkää

  • En tiedä mitä tässä nyt pitäis yrittää, mut toivottavasti lääkärillä on ideoita.

   Tykkää

   • Lääkäreillä usein on ideoita.

    Mullakin on ollut monta kertaa eläinlääkärille mennessä laari niin tyhjä ideoista, ettei hiiren papanoitakaan ole pohjalla ollut enää, mutta niin vain on aina eläinlääkäri jotakin keksinyt. Nyt tosin alkaa silläkin ideat loppua ton Frieden kanssa, mutta F on 10-vuotias ja sen kutinoita ja iho-ongelmia on hoidettu ekan kerran muistaakseni vuonna 2010.

    Niin että Ilonalle löytyy vielä monta juttua kokeiltavaksi. Toivottavasti niistä joku auttaa. Allergiat vaan on siitä tylsiä, että niiden selvittely kestää ikuisuuden, ja epätoivokin iskee välillä, mutta kyllä se siitä! Jaksamista ja tsemppiä teille hirmuisesti <3

    Tykkää

 5. Voi kurjuus! Ainaki tälle ihmiselle tulee mustelmia, jos raapii itseään oikein voimallisesti, ni ehkä Ilonalla sama homma ton sinisen kanssa.
  Toivottavasti lekurilla on hyvät hoksottimet, ja löytää ratkaisun!

  Tykkää

 6. Leenajaipanat

   /  huhtikuu 17, 2017

  Voi Ilona.
  Voi, kurjaa. Koittaa jaksaa 💜

  Tykkää

 7. Saila

   /  huhtikuu 17, 2017

  Voi että! Ääk miten ikävää! Tsemppiä!

  Tykkää

 8. Voi Ilona suo :( Ja Ana kanssa :(

  Tykkää

 9. Kaisu

   /  huhtikuu 17, 2017

  Voihan KUTINA! Tiedän kyllä itsekin tunteen, näin atooppisena nahkana.. :(

  Tykkää

 10. No huh hurjaa ja kurjaa! Mustelmalle lähtee ääni täältäkin. Jaksuja teille.

  Tykkää

 11. Oudon näköinen sininen, voi Ilona miksi tuollaisenkin olet ilmentänyt. :( Tsemppiä taas kerran!

  Tykkää

 12. Me tehdään nyt silleen, että ei vielä lekuria koska turvotus on laskenut eikä Ilo raavi. Katotaan millaiseksi tuo rupee menemään, hyvää vai huonompaa kohti. Kiitos kaikille sympasta! Ilonakin kiittää.

  Tykkää

 13. :(( Hmmmm, mikä ihme niissä ohimoissa oikein on. Ei saa raapia :'( Mikä annostus kortisonista Ilonalla on menossa?

  Tykkää

  • Nyt ei oo mitään lääkitystä. Meillä kävi eilen Asiantuntija kattomassa ja sanoi, että iho on pikemminkin menossa parempaan eikä huonompaan päin, ei tarvi lähtee pillit soiden vetskulle.

   Mutta noin laajemmassa mielessä – mikä niissä ohimoissa on: allergia tai atopia ykkösehdokkaat. Epäselvää siitä eteenpäin. Katellaan nyt taas.

   Tykkää

 14. Voi ei. :( Saisi jo loppua nuo!

  Tykkää

%d bloggers like this: