Huolena…

No niin, eihän Ilonasta taas sen selvempää tule. Katottiin, että punaiset on menossa pois vasemmalta ohimolta – niin olikin, mutta seuraavana päivänä niitä oli lisää ja myös oikean silmän yläpuolella turvotus ja punainen pilkku. Ajattelin silti, että edetään vain puhdistuksilla, kun eihän tuo raavi itseään.

Kuka arvaa? Jep, seuraavaksi alkoi raapiminen. Jopa kaulaansa sai neito porattua reiän. Ikävää. Oltiin jo suuntaamassa lääkärille, kun ajattelin, että mitä suotta kissaa sinne raahamaan, ei siinä mitään uutta ole. Meen vain hakemaan lääkkeitä.

Sainkin. Lisää kortisonia ja yllärinä ei Isadermiä vaan Vetramiliä. Ei mitään hajua mitä Ilo tästä voiteesta tykkää – onhan se älyttömän tahmeaa, mutta ihmisen nenään ihanan hajuista. Näillä ja ilta/aamukaulureilla eteenpäin parisen viikkoa.

Ja siis, myös tämä – samoin kuin se edellinen iho-ongelmasetti – alkoi ei mistään. Ei mistään sellaisesta, jonka voisin tunnistaa. Kai tätä on pakko alkaa tutkia kunnolla jossain vaiheessa, jos tää nyt tällaiseksi menee, että saa jatkuvasti olla kauluri sojossa.

Ilonarölli köllii petissä masu ylöpäin ja kaikki tassut levällään. Ihan porno

Wot?

Mainokset
Edellinen artikkeli

11 kommenttia

 1. No voi wot ♥ Mitä jos Ilona stressaa vieraita? Tai jos vieraiden mukana tulee ihoa ärsyttäviä partikkeleita… tai jotain.
  On se vaan niiiin söpö ♥ Huokaus. Kun pääsisi paijaamaan…

  Tykkää

  • Mäkin toivon aina, että pääsis paijaamaan Ilonaa! Sit joskus pääsen, mut iskee aina se pikkupiru, että pitääkin kohta purra.. ja siitä Ilo ei tykkää! Mutta söpö se on, totta.

   Tykkää

 2. No voihan. Eihän tuo oo teille kummalekaan mukavaa, kissalle tai ihmiselle… Toivottavasti uus voide on tehokasta ja kutka loppuu yhä nopiaan, kuin alkoikin.
  Taputuksia Ilonalle.

  Tykkää

  • En ihan liikaa luottais hunajavoiteeseen, mutta kortisonihan kyllä lopettaa kutituksen piankin. Toivon mukaan!

   Tykkää

 3. Voi hitsi! Tsemppiä :(
  Toivottavasti auttaa tuo aine. Parempihan se olisi kuin kortisonit.

  Tykkää

  • On siinäkin tavallaan järkee, että ei koko ajan vedetä koululääketieteen arsenaalilla. Voihan tuotakin nyt kokeilla.

   Tykkää

   • Kyllä sitä kannattaa kokeilla. Iltsu on niin nuori vielä, että kortisonia mieluiten ei käyttäisi jatkuvasti, jos joku muu toimii. Johan se ehtii muuten ikänsä aikana saada kaikki maailman sivuvaikutukset, vaikka nuo voiteet nyt ei ihan maailman väkevimpiä (kai) olekaan.

    Tykkää

 4. Eikö ilonalla voisi kokeilla kortisonipiikkiä tai kortisonitabletteja? Meillä ne on auttanut kutinaan hetkessä. Voihan se olla että ruvet kutisee myös tai ainakin kun tulee haava ja se parantuu niin silloin kutittaa ihmistäkin. Jos kortisonitableteilla saisi kutinan pois siksi aikaa kun haavat paranee ihan täysin voisi olla ettei rapsutusta tulisi enää?

  Tykkää

  • Joo, on sillä kortisonitabuja. Kyllä ne toimiikin (kohta). Mutta ei se takaa ettei rapsutusta tulisi, koska onhan Ilo syönyt kortisonikuureja vaikka kuinka monta.

   Tykkää

 5. Voi eiiiii. :( Jos ruokavaliossa ei ole minkäännäköistä muutosta edes herkkupuolella ja ruoka yhä todistettavasti toimii hyvinä päivinä (ilman kortisonia), niin oireiden syy voi löytyä ympäristöstä. Saattaa olla pelkkää kuvitelmaa, mutta minusta meillä Nora rapsuttaa korviaan enemmän silloin kun en ole vähään aikaan imuroinut eli pöly voi laittaa kutisuttamaan. Näin kevään aikaan voi joillakin siitepöly haitata jne. Ja joillakin stressi oireilee.

  Allergiatestit ei ole luotettavia ruoka-aineiden kanssa, mutta ympäristöllisessä selvityksessä ne voisivat olla hyödyksi. Jos siis tilanne ei lähde parantumaan kotikonstein.

  Tykkää

  • Nyt onneksi taas hyvä tilanne. Imppaan kerran viikossa työaikaan, mutta jos olen myös itse kotona, niin sotkua jotenkin on enemmän.. sit 2 krt viikossa. Ei tässä auta kuin miettii ja testailla ja jutella lekurin kaa. Onneksi ei ihan kauhee ole tuo Ilonan tilanne, onhan sitä vakaviakin sairauksia.

   Tykkää

%d bloggers like this: