Tein kakan

Ilona: Tein kakan ihmisen
– petin takana olevaan seinään
– lattiaan petin vieressä
– aluslakanan päällipuoleen
– aluslakanan toiselle puolelle patjaa kohti
– pussilakanaan
– sängyn ja patjan välissä olevaan peitteen reunaan
– patjan reunaan
(edit!) päiväpeitteeseen.
Ja nää ei siis ole vaihtoehtoja. Vaan yksi ja sama kakka.

ilona makoilee oven vieressä olevan hiekkalaatikkopinon päällä

Tässä kylläkin vahdin hissiä. Se ei ole vaarallinen, jos sieltä ei tule meille ketään.

Zetor: Facepaw! Miten sä voit olla tommonen?! Millo sä teit tuon?

Ilona: En kerro. Mut kerron, että antipojoottikuurin aikana. Jota jatkuu vielä päivä. Voin töräyttää toisenkin yllärin, yleisön pyynnöstä.

Zetor: Älä. Toi on niin… sehän ei edes lähteny pesemällä seinästä. Sä haluut tänne jotain maalareita, vai? En tiennytkään, että tykkäät vieraista miehistä täällä meillä.

Ilona: En tykkää. Mutta eihän multa kysytty niissä eilisissäkään vieraissa, jotka ronkki meiän ikkuna-tiputeeveetä ja se täti piti sua sylissä.

Zetor: Eiku ne oli ihan kivoja, ja se täti oli naapuri, oot säkin sen tavannut. Et vaan muista.

Edellinen artikkeli

26 kommenttia

 1. Antipojootit on pahoja! Takatruutasta voi tulla ylläreitä. Jälki on karmeeta, mut jos ne auttaa, niin kyl ihminen ymmärtää. Koita säki ymmärtää Zetor. Ja tsemppiä ja lantionpohjan lihasharjoituksia sulle, Ilona!

  Tykkää

  • Hänelle Inupektii annan kans, että masu pysyisi parempana. Ei mitään vesiripulia ole nähty, mutta kakka on aina hyvin pehmeää. En silti tajua, miten yksi kakka on voinut kattaa kaikki nuo pinnat (ja miten lakanan nurjan puolen kakka ei ole tarttunut patjaan eikä sänkyyn??) ja milloin se on muka tehty. Koska päiväpeitteessä ei ole mitään, kakka on tehty joskus yöllä. Ja mäkö en ole muka herännyt siihen hajuun? Täysi arvoitus.

   Tykkää

 2. Voi apuva, mikä kaikkialle leviävä superkakka, yök. Ehkä oli armollista, ettei ollut suuresti haiseva herätys.

  Tykkää

 3. Hih, olet sis keksinyt ihmiselle ihmeteltävää ja siivottavaa :D Oksuja on kanssa kiva tehdä eri paikoissa; kerran tein oksut ent.takan päältä reunoja pitkin; emäntä tykkäsi pestä :D

  Tykkää

 4. Pepsi, mulla taas tuli kerta yök patterin päällä, kun olin just syöny kananmaksaa. Ihmisen mielestä ne patterin välit oli vaikeita siivota.

  Mutta Ilona, olisit terve, joohan? Antibiot on kyllä kauheita ja voi tehdä kaikkea, mutta mikset menisi hiekkikselle kun siltä tuntuu?

  Tykkää

  • Oon menny hiekkikselle! Joka päivä! Mut sillä kertaa en sit kai ehtinyt… Joskus on ollu ihan hirveetä kun on ollut sitä ruokaongelmaa ja siitä johtuvaa ripaa, oon joutunut tekee ihan mihin sattuu ja sängyn alle usein. Mut sellaista ei oo nyt ollu. On vaan tää antipojoottikakka-kakka.

   Tykkää

 5. Saila

   /  kesäkuu 8, 2017

  Ou nouuuu!

  Tykkää

 6. Naava

   /  kesäkuu 8, 2017

  Vain yksi kakka ja kaikki toi?! Mulla on kans ollu vähän vatsa löysällä. Ihan nätisti oon mennyt laatikkoon mutta kun villahousut likaantui. Sit sitä kakkaa oli sängyssä, pöydällä, ikkunalaudalla, kaikkialla missä olin istunut. Lopulta jouduin suihkuun kun palvelija tuli kotiin. Se sanoi haistaneensa heti ovelta että nyt on jotain outoa ilmassa.

  Tykkää

 7. Sofi ja Olga

   /  kesäkuu 8, 2017

  Voihan kakka! Aika taitavasti sait levitettyä tuotoksen :)

  Tykkää

  • Joskus säkä korvaa harjoittelun. Mut oonhan mä vähän harjoitellutkin, silloin kun oli vääriä ruokia ja iho meni rikki ja kakka.

   Tykkää

 8. Ai sielläkin on kakkavikaa? Mä jouduin tiistaina lääkäritätin sörkittäväksi ripulin ja oksentelun takia, tökkäs jotain terävää niskaan eikä ollu kivaa. Kotona taas tuo ihminen on ilmeisesti yrittänyt myrkyttää mua monta kertaa, jotain kamalaa oon joutunu ottaa…. Mut nyt alkaa jo helpottaa

  Tykkää

  • Ne aina välillä myrkyttää! Joskus siitä tulee parempi olo. Hyvä että sulla on käynyt niin. Munkin myrkyt loppuu tänään. Sit vois massu kuntoutua taas?

   Tykkää

 9. Voi voi, joskus se käy niin. Mutta ihmisen tehtävä on siivota, älä oo Ilona yhtään allapäin.
  – Seppo, joka löysämahaisena pentuna kakki moneen paikkaan tai jos kakkikin laatikkoon niin käveli siihen ja levitteli kaikkialle.

  Tykkää

 10. Jaha nyt löytyi suoritusmerkintä päiväpeitteestäkin. Nyt ymmärrän paremmin – tämä on saattanut tapahtua siihen aikaan kun ikkunan kuntotarkastaja oli täällä keskiviikkona eikä neiti tietysti voinut tulla pois sängyn alta.

  Tykkää

 11. Wau! Ihan supertaitavasti levitetty kaakka! Tässä onki hyvä haaste siihen, ku seuraavaks on massu vähän vetelänä.

  Tykkää

 12. Kun jotain tehdään niin se tehdään näyttävästi. :D Mut myötätunnot siivoamisen kanssa. Meillä aikoinaan Nora harrasti korkeuksista täyden mahan oksenteluja.

  Tykkää

 13. Voi ei! Oliko maitohappobakteerit kokeiltu_

  Tykkää

 14. Go Ilona! Mäkin pyyhin peppua aina seinään jos jää jotain peppuun :) Sitte kakkaläntit lattiassa on kanssa ihan normi juttua, niitä löytyy yleensä sohvan vierestä, keittiön pöydän alta. makkarin oven edestä ja sängyn alta! -Coco ps. Pari päivää sitten olin jättänyt kovan papanan sohvalle.

  Tykkää

%d bloggers like this: