Kaksi kissaa ovella

Tulin kotiin. Kumpikin kissa juoksi ovelle vastaan! Ilonan kakkoja ei missään paitsi ehkä hiekkiksellä, ja jos oli, niin hyvä kakka oli. Ilona hyppäsi pesukoneen päälle odottamaan rapsutuksia. Ilona kehräsi rapsutellessani ja silitellessäni! Miten terve ja leppoisa kissa mulla taas onkin!

Kunnes huomasin kummassakin ohimossa ihon olevan rikki.

No. Nämä kaksi täällä nahistelevat eli voihan nuo punaiset olla Zetorinkin tekemiä. Mutta jos ei ole, sitten kyllä rasittaa lujaa. Olisiko muutama ihan terve päivä vuodessa jotenkin liikaa?! Nyt on koko kevät ollut jotain skeidaa: ihoa, silmää, penaalia ja massua vuoronperään. Enhän mä mihinkään ole menossa, tässä oon häntä kyttäämässä ja hoitamassa. Mutta silti.

vanha kuva, Ilona lojuu nättinä lattialla, katsoo pää kekassa kameraan

Mainokset
Seuraava artikkeli

18 kommenttia

 1. En kestä. Mutta Ilonan käytöksen mukaan ei voi olla paha? Tai sitten on oppinut lukeamaan sua? Jompi kumpi.

  Tykkää

  • Ei se näistä ihojutuista jätä tulematta ovelle, ellei sitten olla edistytty puhdistamis- ja lääkintäasteelle, jolloin mä olen tietenkin taas ikävä ihminen. Ihan rentona se tuossa on nytkin. Olkoon ilman tabuja sitten. Mistäs mä tiedän, vaikka ne masua parantavat tabut rikkoisivat ihoa. Kaikkihan täällä näyttää olevan mahollista :-((

   Tykkää

 2. Voi olla se iho nyt stressiäkin, kun on ollut noita hoitohommia niin paljon, ja Ilona on herkkä kissa.

  Hyvä, ehdottoman hyvä juttu on se, että Ilona on reipas ja käytökseltään terveen kissan oloinen. Mutta saisi kyllä alkaa iho, silmät, masu, pepatti ja muut olla kunnossa! Ei se niin paljon pyydetty voi olla.

  Tykkää

  • Ilona ei jaa kehräyksiä noin vaan! Siksi olen tosi onnellinen että semmoistakin sain. Ja nyt aamulla se tuli pariinkin otteeseen petiin kysymään, joko herätään ja josko vähän silityksiä <3

   Tykkää

 3. Saila

   /  kesäkuu 13, 2017

  Ihana kuva Ilonasta! <3 Kunpa iho nyt parantuisi.

  Tykkää

 4. Hmhp, ei oo yhtään kivoja juttuja nämä saisivat mennä muualle! Toivottavasti Ilonan iho korjaantuu ja loppu kesä oltaisiin oikeasti terveitä. Tsemppiä sinne <3

  Tykkää

 5. Voihan kurjuus niitä ohimoita. Onneksi on muuten iloisen ja reippaan oloinen neito.

  Tykkää

 6. Sofi ja Olgaå

   /  kesäkuu 13, 2017

  Me nyt oikein vahvasti liputetaan sen puolesta, että ihorikko on joko pojoottien tai ressin aiheuttama ja paranee, kun molemmat poistuu takavasemmalle.
  Ihana kuva muuten Ilonasta ❤️

  Tykkää

  • Ihminen sanoo, että musta on hankala saadakaan muuta ku hyvii kuvia, kun oon niin nätti :-))) Mulle kelpaa kehut :)

   Tykkää

 7. … ja niinpä löytyi toinen punainen ihorikko vasemmasta ohimosta…

  *huokaus*

  Tykkää

 8. Voi ei, toivottavasti ohimo on jo kunnossa! Mie epäilen vahvasti, että Noralla ja Rakulla olisi siitepölyallergiaa. Rakulla töhnii korva ilman syytä ja Norakin rapsuttelee epänormaalin paljon, mutta korvat ei sentään haise tai töhni. Loppukesästä kun haen Noralle lemmikkipassin, otan samalla allergiatestin ympäristöjuttuihin. Niissä testien pitäisi olla luotettavat ja pääsisi tästä pohdinnasta.

  Tykkää

 9. Voi ei, sairastelukierre on kierteistä inhottavin! :-/ Mäkin veikkaan, että saattaa olla jotain siitepölyjuttujakin nyt. Nupun allergiatestissä eivät mitkään siitepölyt piikittäneet, mutta kummasti sillä aina näin kesäisin menee korvan taustat kumman harvakarvaisiksi – eli jotain kutinaa on. Voihan se olla, että niitä varastopunkkeja käyskentelee kesäisin enemmän tai jotain, mutta niin kauan olen tyytyväinen, kun iho ei ole mistään kohden rikki. Tsemppipusut Ilonalle! Ihanan reipas tyttönen hän on kaikesta huolimatta! <3

  Tykkää

  • Niin oonkin reipas, enkä rapsuttele! Toi yks puhdistaa punaiset joka ilta, mutta ei muuta. HYVÄ ETTEI KUUPPAA.

   Tykkää

 10. Saattaan hyvinkin olla, että punaiset oli tällä kertaa Zetorin tekemiä, koska ne ei kutia, oikean puolen punainen on jo häipynyt ja vasemmaltakin melkein.

  Tykkää

%d bloggers like this: