Hajustettu kangas

Isoissa tyynyissä uusi kissakangas päällä.

Zetor: Noi se surautti aamulla. Ensin oli kangas, ja sitten suih suih vips vips ja suih, ja sit onkin isot tyynyt! Ihmiset osaa ihmejuttuja! Ja se kone – taas uusi surinakone. Tai en muista ainakaan että oisin nähnyt.

Ilona: Mutta me hajustettiin ensin. Tuskin olis osannut ilman meidän osuutta. Niin.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

27 kommenttia

 1. Benun perikunta

   /  kesäkuu 24, 2017

  Kyllä nyt kelpaa myllätä ja leipoa, kun kumpikin sai oman tyynyn :)

  Tykkää

 2. Hianot on!

  Meillä on ollut sellainen kone. Ei ole enää, mutta ihmisen mielestä saisi kyllä olla. Aika epäilyttävä se on, mutta tiiättekö mikä on oarasta? Sakset! Mitä vaan leikataan saksilla, ja kangasta erityisesti, niin niihin saksiin tulee hyvä maku. Melkein kuin joku kissanminttu. Kuulemma ei saa nuolla saksia kun on vaarallista… Ihmiset! Ei niistä mitään vaaraa olisi, jos ihminen ei puuttuisi asiaan eikä heiluttelisi niitä!

  Tykkää

  • Sakset! Kumma juttu! Aina oppii uutta, pitää nyt pistää toikin muistiin.

   Tää pieni surinakone, se vierailee harvinaisesti tossa pöydällä. Mut sitten kun se on, se näköjään haluaa koko pöydän. Pieni kone! ja nuin ahne.

   Tykkää

   • Joo, koko pöydän se on meilläkin vienyt aina silloin kun on ollut. Ihmisten laitteet on nähtävästi samanlaisia kuin ihmiset itse: kovaäänisiä, tilaavieviä ja työläitä, mutta joskus ihan hyviä olemassa.

    Tykkää

 3. Hienot tyynyt ja hyvin hajustetut! Meillä se kone on aina valmiisasemissa työhuoneen pöydän alla. Siitä sen helposti nostaa pöydälle ja voi alkaa suristella 😊

  Ja parasta mitä voi tehdä, on mennä kankaan päälle, kun emäntä on saanut sen hienosti aseteltua ja pistää ranttaliksi. Siitä ne tykkää. Ja kun kangas on uudelleen aseteltu, niin sitten voi sätätä siinä, kun emäntä koittaa leikata sitä. Taas on emäntä mielissään. Alex oli tässä mestari ja Anya on hyvin perinyt opit 😊

  Tykkää

 4. Saila

   /  kesäkuu 24, 2017

  Ihanat! Vähän niin kuin te!

  Tykkää

 5. Näyttää tosi ihanan pehmeiltä noi tyynyt! Meidänki ihmisellä on sellanen surinakone, mut ei saada mennä lähelle, kun se käyttää sitä keittiössä. Sanoo, että on vaarallinen kissoille.

  Tykkää

 6. Sofi ja Olga

   /  kesäkuu 24, 2017

  Upeet tyynyt! Eikä varmaan olis tullut kun joku pieni patalappu ilman teitä!
  Meillä on kans sellainen surinakone, mut tosi harvoin esillä. Paljon kivampi on semmoinen laatikko, missä on kaikenlaisia nauhoja ja pikkutavaraa. Sinne vaan aina kielletään menemästä muka sotkemaan…

  Tykkää

 7. Voi vitsi kun on hienot tyynyt ja kiva kangas. Hyvä kun te kisut hajustitte kankaan ensin, ei ois tullu noin hyvät ilman teitä!

  Tykkää

 8. Kauniit tyynyt!

  Tykkää

  • Kiitos. Kyttäsin kangasta kaupan ikkunassa kai kolme viikkoo ennen palkkapäivää. Ja se oli vielä puoleen hintaan!

   Tykkää

 9. Tulipas hienot! Täällä ei oo kummallakaan ihmisellä mikäänlaisia surinakoneellisia lahjoja, niin ei saada tyynyjä. :( – Kassinen ja Seppo

  Tykkää

  • Ei kaikilla tarvii olla samat lahjat! Teidän ihmiset on paljon fiksumpia teidän kans kuin tää meidän. Kaikkee kivaa tekevät. Meiän on laiska.

   Tykkää

%d bloggers like this: