Voi Ilona sun kanssas!

Ilonan massu on ollut löysällä torstai-illasta saakka. Attapektiä on annettu tabu kahdesti päivässä, ei näytä auttavan mitään. Välillä tuli jo pötkylän muotoista vaikkakin kovin kosteaa; nyt kakka on niin löysää, että typy ei ehdi edes laatikolle vaan vääntää sängyn alle tms. Ja sängyn altahan sitä on helppo siivota :-( No, nyt illemmalla annan sille vielä puolikkaan hiilitabua, katotaan josko se tekisi taas taian.

Safkassa ei ole paljon vaihtelun varaa, kun Ilo syö vain z/d sen ihon takia. Eli jos safka on aiheuttanut ripan, niin se on sori sitten, en tiedä mitä tehdä.

Yksi varoitusmerkki-ilmeistä: massuun sattuu ja kohta lojahtaa pläts

Mainokset

13 kommenttia

 1. Nyyh 😿 sis; kunpa sinun olosi paranisi seuraavien unien aikana!

  Tykkää

 2. Voi ei! :-/ Kakkajutut on niin plääh. Toivottavasti masu asettuu pian! Me lähetetään kiinteyttäviä terveisiä. Oli kuitenkin kiva nähdä tänään!!

  Tykkää

 3. Ei voi tykätä! Voi kun hiilitabu tepsis! Tsemppiä kaikille!

  Tykkää

 4. PäiviM

   /  heinäkuu 29, 2017

  Voi pikku-Ilona! Nyt vaan peukut sille, että tabut tehoaa.

  Tykkää

 5. Eikä taaas?? Kokeilkaa sitä canikurtahnaa se auttaa Cocolla tosi hyvin kun sitä annetaan kaksi kertaa päivässä 4päivän ajan jos muistan oikein.

  Tykkää

 6. Vo Ilona :/ Ja voi Ana :/

  Tykkää

 7. Ana

   /  heinäkuu 29, 2017

  Canikur, pitää hakee huomenna apteekista. Hiilitabu ei vielä ainakaan auta. Jouduin laittaa Ilonan vessaan ja eteiseen yöksi, kun siltä valuu pepusta vähän väliä jotain. Sit Zetor hermostui ja väänsi oven auki (!!!!). Nyt ne on siellä molemmat vesikuppeineen ja ovi juntattu kiinni kunnolla. Tuntuu pahalta, mutta paskojen etsiminen ympäriinsä ei oo kivaa sekään.

  Tykkää

 8. Onpa surkeaa. :( Pidetään peukkuja, että Canicur auttaa! Miten yö meni?

  Tykkää

 9. Voihan kurjuus! Toivottavasti Ilonan vointi on menossa jo parempaan suuntaan.
  Zetor ei halunnut antaa Ilonan nukkua yksin, ihana pikkuinen kaveri. :D

  Tykkää

 10. Parane, parane!!

  Tykkää

 11. Typy on nyt reipas! Pyytää Zetoria juoksuleikkiin jne. Yö meni ihan hyvin, vähän ulinaa ja rämpytystä (epäilemättä Z) mutta hiljeni aamua kohti, kaikki nukuttiin. Yöllä Ilo oli tehnyt yhden kakan laatikkopinon päälle ja näin menetti nukkumapaikkansa. Olin laittanut kylppärin lattialämmityksen päälle, Ilona nukkui sit lattialla kun menin aamulla.

  Annoin aamulla taas Attapektin ja tömistelin sitten apteekkiin hakemaan Canicuria. Se olikin helppo antaa suuhun! Kaikkea hyvää odotellaan nyt. Kumpikin on syönyt ja juonut.

  Tykkää

 12. Voi eiiii…. :( Tosin, jos olisi ruoka, niin löysyys olisi jatkuvaa. Ehkä stressi? Toivottavasti selviää ja sitäkin tärkeämmin, ei uusiudu!

  Tykkää

%d bloggers like this: