Epätietoinen ja kiukkuinen

Alkaa niin vituttaa tuo Ilona. Massu edelleen. On nyt tehnyt sekä eilisiltana että tänä iltana hyvin märkää pökälettä, mutta pökälettä kumminkin, ei lirua. Silti tänään piti mennä tekemään se helvetin kakka sängyn alle eli päiväpeiton reunan päälle (vaikka eilen vielä osasi mennä laatikolle) ja eiku pesemään päiväpeittoa taas. Tekstiili, joka ei edes mahdu mun omaan pyykkikoneeseen.

Olen viime torstaista alkaen antanut Attapektiä 2 kpl päivässä. Nyt eilen aloitin Canikurin. Olen antanut yht. 3 päivänä puolikkaan hiilitabun illalla, puolikkaan aamulla. Pitäsiköhän hiilitabua lisätä? Koska viime keikoilla se on ollut se, joka on tehnyt eron lirun ja pökäleen välillä.

Kuten kuvasta näkyy, epätietoinen on olo. Onko lisää neuvoja? Hermot menee. Meinasin saada lottovoiton – terve Ilona koko lomani ajan – mutta eipä tietenkään.

Mainokset
Seuraava artikkeli

5 kommenttia

 1. Meillä on taisteltu nuorten kastraattien mysteeriripaskan kanssa. (Mysteeri = ei ruokinnanmuutoksia, lois-, alkueläin- ja muut pöpönäytteet puhtaat ja sillai.) Oma eläinlääkäri sanoi, että jollei oireet ala hellittää, voisi tarvittaessa yrittää katkaista oireet varovasti Imodiumilla.

  En kehota netissä ketään kokeilemaan mitään ja ihmislääkkeitä ei kissalle muutenkaan sokkona jne., mutta kukin voi kysäistä omalta eläinlääkäriltään tuon turvallisuudesta kissalle. Jotenkin rauhoitti siinä lattioita mopatessa, että lietelannan levitys -tyyppisen räjähtelyn voisi mahdollisesti saada hetkeksi katki.

  Tykkää

 2. Me ei olla vielä _tällä_kierroksella_ käyty lääkärissä, mutta kai sinne pitää suunnata jos ei kohta joku järki kasva hommaan.

  Dynaaminen duo vietti jälleen yön osastolla vessa/eteinen ja kas, Ilona oli tehnyt pehmeän jatkopaskan hiekkikselle. Ihan oikeaan paikkaan, se hyvä. Pehmeämpi tuotos kuin edellinen, se ei hyvä.

  Tykkää

 3. Nuo kakkajutut on kyllä inhottavia, kun tuntuu että ne vaan tulee ja sitten ne jää eikä lähde pois paitsi joskus mutta ei tarpeeksi nopeasti. Lääkärissä varmaan tuputtavat tylosinia miikä antibiootti joka aiheuttaa itsessään myös ripulia joten ei niin hyvä? Harmi kun ilonalla on noita allergia juttuja koska keitetty kana tai keitetty seiti olisi nyt hyvää ruokaa vatsalle. Aikaisempaan lisäten en itse uskaltaisi antaa imodiumia koska jos syön sitä itse niin olen tukossa viikon joten mitähän siinä kissalle kävisi :0

  Tykkää

 4. Saisi se Iltsu kyllä nyt alkaa taas parantua, tuollainen on niin tuskastuttavaa! Ja kun ei niitä Attapektejä, hiilitabuja ja Canicurejakaan oikein älyttömän pitkään voi antaa, ne kun imevät itseensä tarpeellisiakin juttuja. Ja sitä paitsi hoitavat joka tapauksessa oiretta, ei syytä.

  Parane Ilona! Jaksamista ja pitkää pinnaa Ana!

  Tykkää

 5. Voihan Ilonan massuvaivoja… Ei kiva.

  Tykkää

%d bloggers like this: