Loman viimeiset vieraat?

Zetor: Parit vierailut. Mulle! Tai kolme mulle, kaksi Iltsulle ja mulle.

zetor tahtoo pois Paun sylistä

Ekana tää kissatäti. Mistä ne tunnistaa? Ne tahtoo aina sylitellä! Ääk!

Ihmisistä ei näy naamoja, Mintun käsi silittää zetoria, tenava istuu lattialla taempana

Sit tuli tuollainen mini-ihminen! Se mua vähän jännitti. En muista ennen nähneeni, vaik ihminen sanoo, että oon tavannut minejä ennenkin.

Ilona: Niin, illalla tuli se yks, jonka läsnäolo vaatii sängyn alla murjottamista.

Zetor: Sä oot hyvin kumma, Iltsu. Se on ihan kiva äijä! Silittääkin!

Ilona: Mulle riitti nuo muut, kiitti vaan. Sä oot tosi hyvä edustuspoitsu, saat hoitaa sitä hommaa mun puolesta täältä ikuisuuteen.

Zetor: PEE-ÄR-henkilö. Meitsi. Mylläri ja PR-henkilö.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

15 kommenttia

 1. Siis mini-ihminen? Eeeeei, ne kaataa vesikipot ja tarttuu häntään kiinni. Tai no, oli se yks ihan ok, kun kauempaa katteli.

  Tykkää

  • Ekana piti kyllä kattoo, että MIKÄ tää on. Kuin ihminen, mutta pieni. Epäilyttävä! Mut sitten se olikin ihan kiva. Silitti selkää, sit kans leikittiin vähän.

   Tykkää

 2. Meillä oli mikroihminen ja hui kuinka kovaa ja korkealta tuli hänestä äänet!! Mini-ihmiset on kivoja, ne jaksaa leikkiä vaikka kuinka kauan.
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

  • Tää osasi olla kyllä kivasti hiljaa, mut oon kuullut juttuja niistä pikkupätkistä… siis pienemmistä. Ne voi kiljuu niin että turkki tippuu!

   Tykkää

 3. Mä oon meidän PR henkilö ja ihmiset jaksaa aina kehua, kuinka hyvin hoidan hommani. Tykkään myös mineistä. Mutta eniten kissatädeistä tietty.

  Tykkää

  • Kissatädit on siitä kivoja, että ne aina kehuu! Hirmu imartelutulva ja baabatus! Siinä on helppo hoitaa PR, sujuu ihan itekseen.

   Tykkää

 4. Ihmisenpoikasiin pitää suhtautua erittäin varauksella! Vaikka tuo näyttää jo aika isolta poikaselta, ehkä ei ole enää ihan niin vaarallinen. Silti pitää olla varovainen!

  Mut jos sää olet mylläri, niin olet sitten kanssa myllyn paras.

  Tykkää

  • Hihi, myllyn paras! Oon semmonen petimylläri ja mattomylläri enemmänkin. Mutta tässähän mulla on tää oma mylly mylläilyyn.
   Toi poikanen oli varsin vaaraton. Se oli varmaan kesytetty etukäteen. Jotain puhuivat Korkeasaaresta, oisko se sitten sieltä tuotu vai kuin. En ihan päässyt selville.

   Tykkää

   • Ja sit kun Ilona on leipuri, sopii hirmuhyvin yhteen. Mylläri ja leipuri.

    Jaa Korkeasaaresta saa kesytettyjä ihmisenpoikasia? Pitääköhän sanoa sen meillä käyneen poikasen vanhemmille, että vievät poikasensa kesytettäväksi??

    Tykkää

    • Leipuri leipoo ja mylläri myllää, me hoidetaan nää kyllä! (oho, melkein runo)
     Joo vois kysyä sieltä Korkeasaaresta, oisko mahdollista. Ko se Ilonan eka äiskä Laura, sehän on siellä niitä villejä hoitelemassa. Niin jos se vaikka osaisi kesyttääkin liian villin i-poikasen?

     Tykkää

 5. Sofi ja Olga

   /  elokuu 5, 2017

  Villi ihmisenpoikanen, hui! Onneksi ei ole meillä näkynyt. Vaikka tuo yksilö näytti istuvan niin rauhallisesti, että olisi just voitu kestää täälläkin.

  Tykkää

  • Oli se ihan ok. Rauhallinen!

   Tykkää

  • Tai ei se meilläkään käynyt ihmisenpoikanen silleen kauhean villi ole, niinkuin ettei se juokse tai pudottele tavaroita tai sellaista, mutta se pitää aikamoista meteliä! Sellainen ei sovi kissalle. Osaakohan ne Korkeasaaressa kesyttää ihmistenpoikasten äänetkin?

   Ei se tosin ole meillä pitkään aikaan käynytkään, ehkä se on parhaillaan kesytettävänä?

   Tykkää

 6. Ilona tietää, joku raja sillä päivän sosialisoinnilla on. :D

  Tykkää

 7. Meillä ei oo ikinä käyny ihmisen poikasia mitä ne on?

  Tykkää

%d bloggers like this: