Erikoisia tapahtumia

Ilona: Tiesittekö, että joskus voi hullaantua kengistä, vaikka olis oman ihmisen jalkakin sisällä? Ei tietenkään usein. Koska vieraitten kengut on aina paremmat, ja tietenkin ilman jalkaa. Mutta joskus saattaa sattua kohdalle. Ei voi tietää etukäteen!

Ilona käpälöi neljän tassun voimin mun kenkää ja jalkaa eteisessä

kyljeltä toiselle kengän ja sisätossun välissä

Pyörähdykset ja kieppuminen kuuluu asiaan!

Ihmistä tämmöiset ilahduttaa kummasti. Siksikin on hyvä säännöstellä. Olen yrittänyt kovasti säännöstellä kaikkea maireilua ja makeilua, mutta esim. nyt viikon sisään on lipsahtanut jo kahdesti kehruukone päälle tuolla kylppärissä rapsuhommissa. Ei aina jaksa pidätellä! Sitten Zetor ja ihminen ihmettelee yhteen ääneen, mikä on tää hirmuinen jyrinä, onkohan pyykkikone käynnistynyt itsekseen. No ei ole, dyhmät. Se oon mä! Kun lipsuu!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

18 kommenttia

 1. Ei sitä kissakaan sentään aina pysty käyttäytymään hillitysti.

  Tykkää

 2. Ilona ♥ Oot kyllä aikamoinen yllättäjä! Ja samettiturkkinen kaunotar.

  Tykkää

 3. Joskus voi vähän löysätä, niin pysyy kanssa-asujat tyytyväisinä :)

  Tykkää

  • Mutta kun niiden kuuluu pitää MUT tyytyväisenä, ei toistepäin! Siks nää lipsumiset hiukka harmittaa. Saattavat luulla kohta jotain.

   Tykkää

 4. Kyl aina välillä kannattaa vähän lipsua, niin pysyy ihminen tyytyväisempänä, saattaa jopa antaa ylimääräistä herkkua.

  Tykkää

 5. Ihana kieppuja Ilona! <3

  Tykkää

 6. Oho! Mut toi on hyvä tekniikka, kun välillä ne omankin ihmisen kengät on voinut käydä jossain mielenkiintoisessa paikassa. Ei oo hyvä dissaa niitä vaan periaatteen vuoksi ;)

  Tykkää

 7. Mei olla ikinä seottu kengistä, ollaanko outoja?

  Tykkää

 8. Silloin kun me oltiin näyttelyssä viime kuun alussa, hoitaja oli käynyt korkkikenkien kanssa ja Haiku oli kuulemma rakastanut niihin täysin, vaikkei yleensä välitä kenguista. Tästä innoittamana hankin (sain) viinipullon korkkeja ja ne on olleet tykättyjä leluja. :D

  Ihana Ilona kun noin välillä yllättelee ♥

  Tykkää

  • Mahtavaa kun tarkkailette meidän pikku-perheenjäsenten tykkäämisiä! Korkki..hmmm meil kävi kerran kiilakorko-korkit, mut emmä niistä kun ei niitten kans voinut painia. Ehkä pullonkorkki ois kiva? Hankintaan!

   Tykkää

%d bloggers like this: