Hyörimys ja kieppumus

Ilona: Tulin vaan sanomaan, että liikaa tulee pilleriä nyt, vaikka pieneksikin pilkottuna. Inupektiä joka päivä yks, ja sit biotiinia joka päivä puolikas! Ookoo, siis mullahan oli kylläkin kauniissa turkissani hilsettä, ja se lähti pois heti kun aloin nappailla biotiinia. Kun taas ohimolle tuli punainen läikkä heti kun aloin nappailla biotiiniä!

Ei kylläkään tiietä, tuliko se punainen biotiinista vai olinko käynyt pari kertaa liikaa Zeturbon kupilla vähän maistelemassa. Mutta punainen hävisi viikossa. Ei voiteita eikä kuuppaa, jei!

Mut hei, mulla on uusi matto! Tässä on ihana, ihana pyöriä ja hyöriä ja kieppua! Enkä kylvä hilsettä mustiin kohtiin, hihii!

PS. Palkitsin ihmisen menemällä nukkumaan sen tyynylle yöllä. Annostelen valtaani harkitusti!

uusi mustavalkoinen puuvillamatto designmarketilta, siinä söpöliini kieppuu melko innoissan kaksi kuvaa

Kiep!

Pyör!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

20 kommenttia

 1. Matto sopii tosi hyvin sun turkin väreihin sis!

  Tykkää

  • Niin! Siksi siitä tykkäänkin niin paljon! ja on siinä jokin tuoksu ehkä kans, ja varpailla uusi fiilis…

   Tykkää

 2. Onneksi Ilona jaksat sentään hyöriä ja kieppua pilleripaljoudesta huolimatta! Ja eihän niitä oo ees paljon jos on yksi ja puoli, ja joskus saatat päästä niistä eroonkin :)

  Tykkää

  • ”Hyvälle massulle”, sanoo ihminen aina Inupektistä. ”Hyvälle iholle ja turkille” sanoo siitä toisesta. ”Viimeinen pilleri” en oo kuullut sellaista pitkään aikaan!

   Tykkää

 3. Hieno matto sulla! Sopii sulle hyvin.

  Tykkää

 4. Kelpaa tuolla matolla kelliä! :) Ja siellä ihmisen tyynyllä kanssa! <3

  Tykkää

 5. Sofi ja Olga

   /  syyskuu 10, 2017

  Se oli kilttiä, et menit ihmisen tyynylle vaikka se syöttää sulle tabuja. Vai oliks se niinkuin kiitos matosta? On kyllä tosi nätti matto ja sopii sulle hienosti!

  Tykkää

 6. Moi Iltsu, sä oot kamalan nätti <3

  Tykkää

 7. Söpö matto sopii sun väreihin! Aika vähän nappeja, mä saan öö ainakin viis nappia illalla ja Ruffe saa kaks.. Ihan liikaa mun mielestä, ois kiva olla ilman nappeja mutta otan ne silti kiltisti..

  Tykkää

  • Musta kyl tuntuu että saan ihan liikaa, mut niin varmaan kaikista tuntuu omalta kohalta!

   Matto on edelleen ihana <3

   Tykkää

 8. On tosi nätti matto!
  – ihminen

  Mä saan joka päivä neljä tabua, ekaks mä söin ne ihan nätisti ruuan joukossa, mut sithän mä hoksasin, et ne onki tabuja, eikä herkkuja, ja nyt mä sit järkkäänki ihmiselle kunnon shown, joka kerta, kun pitää ottaa tabut. Oon myös oppinu kätkemään ne poskiini, ja sylkemään ympäri kämppää, mut ihminen kyl löytää ne aina, ja kyllä ne joka kerta vaan tulee syödyks. Väkisin pudotetaan kurkkuun. Ällöö.
  -Pena

  Tykkää

  • Voi Pena. Jos oiskin vaihtoehto ihmisten kanssa elämiselle! Mutku ei taida olla. Ei ainakaan yhtään terveellisempää…

   Tykkää

 9. Voimia Ilona ! Täällä tuupitaan kanssa biotiiniä 1/2 tabua ja mielialalääkettä toinen 1/2 tabua viattoman kissan kurkkuun joka päivä ! Onenksi toi julmuri tajusi jossain vaiheessa laittaa ne gelatiinitablettiin yhdessä, että vaan yhdellä kidutuksella pääsee. Mut silti…

  Tykkää

  • Aijaa. Mä taas saan ”mahdollisimman pieninä”, siks toi pilkkoo niitä… Ihmiset, erilaisii ja niin samanlaisii kuitenkin.

   Tykkää

 10. Upea maastoutumismatto! Ei ihme, että Ilona tykkää. :D Onpa harmi kun Biotiini Forte ei mahdollisesti sopinut! Meillä se on nounou kun sisältää maissitärkkelystä. Täältä suositukset Vida Vahvalle. :) Se on tosi tehokas ja mautonkin sinkkitabletti, sinkki on se vaikuttava aine tuossa Biotiini Fortessa, nimi on vähän hämäävä.

  Tykkää

  • Ana

    /  syyskuu 21, 2017

   Kiitos vaihtoehdosta! Ilonan iho on nyt taas pysynyt ehjänä, ja masu kans :) JEE! Annoin osan biotiinitabuista pomon kissoille, se purkkihan on älytön …250 tabua. Joutaa kyl kaverille kans.

   Tykkää

%d bloggers like this: