Ensimmäinen kerta (?)

Ilona hyppäsi just syliini itse. Houkuttelematta. Pyytämättä ja yllätyksenä. Näytti vaan siltä, että olisi saattanut hypätä, joten siirsin läppäriä kauemmas polvia kohti, jotta hänelle jää tilaa asettua syliini. Tämä saattoi olla ensimmäinen kerta moista. En ainakaan muista, että koskaan olisi tapahtunut :-0

Kuvatosite on laadultaan ihan hirveä, koska mulla ei ollut muuta kameraa kuin Photobooth. Keskeytin katsomani elokuvan ja otin pari kuvaa. Ja sitten aivastus hiipi kohti nenääni, yritin pidätellä ja ihan en onnistunut. *TSIH!* Tottakai typykkä lähti samantien. Tuleekohan enää ikinä.

siinä se ilona näyttäis olevan mun sylissä, violettia villatakkia vasten

Tämä rohkeusnäytös saattoi johtua siitä, että olen ollut nyt tosi paljon kotona viikonloppuna, ja kumpikin kissa on myös möyrinyt petissäni sekä päiväunien aikaan että yöllä. Eli ollaan oltu lähekkäinkin. Mä aina sanon, että ihania nää Ilonan rohkeuskohtaukset, mutta valitettavasti ne ei kumuloidu sen päähän, vaan mä olen taas huomenna pelottava. Mutta ehkä sillä on jotain kumuloitunut, koska se itse tuli syliin. No, vastahan Ilo tulee nelivuotiaaksi ensi kuussa, niin että sillä on hyvää aikaa vielä toiseenkin hyppyyn :-))

kisut kahdestaaan petissä, zetorin nenu melkein koskettaa ilonan poskea

Ilonan ihosta uusi asia. Kaulasta lähti taas karvaa ja tuli punoittava kohta. Pian myös oikealle ohimolle tuli punainen piste, ja kohta vasemmalle. Kokeilin toisenlaista: vain puhdistin aamuin illoin. Ei voiteita, ei kuuppaa. Ne parani vähän yli viikossa! Ei ole hajua siitä, mistä ne nyt alunperin tulivat. Ulkoista syytä en keksi, joku sisäinen herkkyys sitten ehkä kuitenkin. En nyt tiedä, uskaltaisiko ruokavaliossa tehdä mitään kokeiluja. Hyvinhän nuo raksutkin on maistuneet, ei sillä.

lähäri naaman sivusta jolloin ohimo näkyy hyvin

Tuollainen punainen pilkku ohimolla

EDIT 9.10. Ilonan nimppari!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

26 kommenttia

 1. Sofi ja Olga

   /  lokakuu 8, 2017

  Ooh, herkkä hetki! Ilona on tosi reipas ja me uskomme, että tuo tulee toistumaan 😀

  Tykkää

 2. Ihanaa! Ilona taitaa olla rakastunut sinuun 😻

  Tykkää

 3. Oho! Onpa Ilona rohkeana. Eiköhän tuollainen hetki vielä toistekin tule kohdalle. :)

  Tykkää

  • Ehkä, kun seuraavan kerran ollaan päiväkausia yhdessä :) Toivossa eletään! Oli se nytkin sylissä ehkä kymmenisen minuuttua ennen kuin perhanan aivastus.

   Tykkää

 4. Ilona, muista ny ku oot moisen tehny ekan kerran, niin se tulee uusia myös, jookosta joo.

  Tykkää

 5. Ihana Ilona! Ehkä seuraava syliintulo tulisi nopeammalla aikataululla vaikka jo kahden vuoden päästä. :D

  Ja ehkä ihovaivat ovat tosiaan nyt jotain muuta kuin ruokajohteista, jos kerran noin kivasti lähtivät saman ruoan aikana ja minimaalisella putsauksella? Peukku ylös, että hyvä tilanne jatkuu ja jatkuisi ikuisesti! :)

  Tykkää

 6. Sofi ja Olga

   /  lokakuu 9, 2017

  Hyvää nimipäivää Ilona! ♥

  Tykkää

 7. Nimpparionnea Iltsu!

  Kyl on hyvin aikaa ruveta sylikissaksi vielä, jos huvittaa. Itekin oon hiljattain ruvennu. Hätiköinti ei sovi fiksuille. Ja sitä paitsi ihmiset tukehtuu, jos ne pidättää kovin kauan hengitystä sen sylijutun takia. Pitää antaa aikaa totutella. Lyhyitä pätkiä. Syli viilenee, jos happi loppuu aivoista.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Tykkää

  • Tohtori Penninraha! Tervetuloa pitkästä aikaa! Ja kiitos onnitteluista kauniin tyttäreni puolesta. Ehdottomasti vien hänelle terveisenne ja koko tuon sylijutun. Sen verran saatan muuttaa viestiä, että saa kyllä yrittää syliin ihan piankin uudestaan, katotaan sitä hengityshommaa sitten kun sattuu kohalle :-))

   Mulla on edelleen se parane pian -maalaus pöydällä. Pitäis laittaa lasin alle, nyt kun taas muistin. Missähän mun irtokehykset on?

   Tykkää

 8. Hyvä Ilona! Kyllä se siitä rohkaistuu hiljalleen. Kärsivällisyyttä ja onnea vain kissankesytykseen ;)

  Tuosta ihosta. Figonkin tassuhommat joskus paranee pelkällä puhdistuksella, jos siihen pääsee heti todella varhaisessa vaiheessa väliin. Mutta ei aina, joskus ne menee pahaksi vaikka putsaisi kuinka, silloin pitää olla Isadermiä. Eikä myöskään noilla kummallakaan yleensä ole mitään järkevää syytä ihohommiin. Friede ei tasan varmasti ole syönyt mitään ylimääräistä vuosiin, ja nyt taas sen iho oli aivan karseassa kunnossa. Meni paremmaksi Betnovatilla. Mutta olisipa kiva kun tietäisi missä vika!

  Tykkää

  • Kärsivällisyyttähän meillä riittää, ei ole edes eka hitaasti kesyyntyvä. Pikkumusta taisi hypätä syliini pari kolme kertaa. Mutta hän taas nukkui mun vieressä kyllä aina. Voi Pikkumusta… <3

   Iho ja massu, nehän ne. Onneksi melko hyvät taas pitkän aikaa.

   Tykkää

 9. Onnea ihana Ilona! Odotamme uutta rohkeuskohtausta.

  Tykkää

 10. Ilona on rohkea, Ilona on kaunis, Ilona on sankaritar! Onnea, onnea, Onnea!

  Tykkää

 11. Mahtavaa Ilona! ♥ Taatusti tulee vielä uudestaan. :) Mie kehityn Haikun kanssa yhä näin 6 vuoden yhteiselon jälkeenkin ja mielenkiintoista nähdä miten pitkälle päästään. Hidasta on, mutta sitäkin palkitsevampaa.

  Ettei tyttö olisi onnistunut syömään jonkun sopimattoman ruuanmurusen? Niin tai näin, hienoa että parani ilman sen kummempia toimenpiteitä! :)

  Tykkää

  • On kyllä palkitsevaa! Niin hienoja hetkiä, kun jokin menee yli odotusten ja arjen!

   Safkasta. No rosvojahan nää kumpikin on. On se Ilonakin voinut käydä ton toisen kupilla, jos en joka kerta vessassa käydessä muista peittää Zetorin eväitä. Zet hotki pentuna, mutta nyt se syö hitaasti, siksi sen kuppia ei voi ottaa heti pois.

   Tykkää

 12. ♥ koska niin ihana uutinen ♥

  Tykkää

 13. Ruffekin on rapsuttanut ylähuulta, en oikein ymmärrä miksi kun ei mitään olla muutettu ja kortisoniakin se puputtaa joka päivä. :/ Ei kiva, toivottavasti parantuu. Ihanaa että Iltsu hyppäsi syykkään, meilläkin sylitykset on harvinaista herkkua!

  Tykkää

  • Onneks meillä on edes yksi sylipyöriäinen! Ei sekään jää syliin, mutta siihen se aina hyppää ja pyörii ja sit menee pois. Monta kertaa päivässä :-D

   Tykkää

%d bloggers like this: