Synnin palkka

nyt tulee tylsii samnatapisia kuvia peräkkäin, nää on taas petillä, kumpikin katseella huomioi kameran tällä kertaa

Ilona:
Päivää. Mulla on karvattomat punaiset läikät nyt niskassa ja takaraivolla! Kiusallisen huonosti pääsee raapimaan, mutta oon kumminkin saanut ihon rikki. Dippii jippii. Ihminen sanoo että tää johtuu siitä…

Zetor: … että sä oot ROSVO ja ryöväri!

Ilona: …että vahingossa saatoin hormaista melko kimpaleen kanaa yhen poikakissan lautaselta ennen kuin ihminen huomasi. Mutta eihän nää hankalat tietenkään siitä voi johtuu, koska kana on niin hyvää!

Zetor: Niin juu eipä. No, nyt sua sitten taas puhdistellaan joka ilta ja aamu ja kyttäillään. Onks kiva? Älä pölli multa niin kestät terveenä! Ei oo vaikee tajuta. Mä voin pöllii sulta, sä et multa. Koska siks.

Ilona käpälöi lankaa petillä, ei mitenkään kovin vauhdikas kuva, ennemminkin mietteliäs

Jäkä jäkä. Mä leikin nyt alpakkalangalla. Keskittymisrauhaa!

Mainokset
Edellinen artikkeli

19 kommenttia

 1. Ilona, just noin! Minä teen tuota samaa aina kun voin. Harvoin tosin onnistuu, koska meidän ihminen on niuho. Silti mulla on mahan alla kutinaa, karvattomia länttejä & huonoa ihoa. Ei ole hyvä.

  Tykkää

  • Mullekin tuli uus karvaton läntti vaikka ihminen on natsi! Ja vaikka en saa edes katsoa Zetorin ruokiin päin. Byhyy. (ed.note: ihmisen pitää siis olla natsimpi)

   Tykkää

 2. Sofi ja Olga

   /  lokakuu 13, 2017

  On NIIN väärin, että hyvästä tulee pahaa!

  Tykkää

 3. Ana

   /  lokakuu 14, 2017

  LISÄÄ: löysin aamulla Ilon oikeasta kainalosta 2e kokoisen paljaan läikän. Iho on siellä sentään ehjä.

  Tykkää

 4. No ei kiva, ei yhtään! Mutta onneksi sentään oli siis tosi herkkua, kun kerran pitää oireista kärsiä. Mutta siltikään kyllä hyvä yhtään.

  Tykkää

  • Mutta en mä oo siis yhtään pipi. Ihminen niitä läikkiä räpeltää, mä en! Tai no ehkä vähän rapsuttelen mutta en oo mikään hyzteerinen.

   Tykkää

 5. Saila

   /  lokakuu 14, 2017

  No voi hitsi ja natsi sentään! Pikaista paranemista. Voi että.

  Tykkää

 6. Auhh. ’Koska siksi’ on kyllä aika epäreilu syy, ei ihme jos ei perustelut oikein uppoa. Tsemppiä!

  Tykkää

  • Kiitos! Zetor ei oo mikään nero, mutta kyl me tullaan toimeen… (joudun joustaa aika paljon!!)

   Tykkää

 7. Voi harmi! Epistä, kun ei voi maistaa edes pientä hiukopalaa ilman länttejä. Toivottavasti ne nyt paranevat pian! <3

  Tykkää

  • On se epistä mustakin :-( Mutta typyn kainaloläntti on ollut aika hyvä koko ajan, leuan alta paranee kovaa vauhtia ja nyt on enää ne kaksi punaista, niska ja takaraivo, mut kyllä nekin kun puhdistellaan ja annetaan aikaa. En edes mieti karvojen takaisin kasvamista, pääasia että iho pysyisi ehjänä tai tulisi ehjäksi.

   Tykkää

 8. Pölliminen on niin kivaa, harrastan sitä usein kun mami ei huomaa ja sit menee maha plöröks mut ei se haittaa koska raksut! Sit käyn huussissa oikeen hiljaa ja juoksen piiloon etten joudu pesulle, mut yleensä ihmiset huomaa ja joudun silti. :( Mut mitä vaan raksujen vuoksi ja märkäruuan!!

  Tykkää

 9. Huh onneks mulla ei oo pitkät villapöksyt. Sehän vasta ois kun plörö JA pesu, hyi kamala….

  Tykkää

 10. Oi joi, toivottavasti homma on edenny parempaan suuntaan (en ole vielä lukenut uudempia juttuja, mutta pian luen). Pitää ryhdistäytyä tässä blogimaailmassa, niin ei jää näitä tärkeitä asioita näkemättä…

  Tykkää

 11. Voihan! Näiden kanssa saa olla niin tarkkana. :o Norakin onnistui yksi päivä ryöstämään Rakun lautaselta kivipiiranpalan, vaikka yleensä onkin tietoinen mikä on sallittu ruokalautanen ja mikä ei. Onnistuin nappaamaan palan tytön suusta, mutta ilmeisesti pieni pala ehti masuun asti kun myöhemmin silmä hierottiin kutinan vuoksi umpeen…

  Tykkää

 12. Ana

   /  lokakuu 25, 2017

  Piivi, joo! Sehän näissä on niin pirullista, kun pienikin maistelu väärältä lautaselta riittää! Aina pitäisi olla silmät selässäkin ja kun lähtee vaik vessaan, muistaisi ottaa väärän lautasen piiloon… Ei muista! Koitankin nyt silleen että Z saa pieniä annoksia siihen tahtiin, että se syö ne kerralla jotta lautanen tyhjenee. Sit kun on sama ruoka kuin Ilonalla, sitä saa jäädä kuppiin.

  Tykkää

 13. Ana

   /  lokakuu 25, 2017

  Ihminen, en voi väittää että parempaan suuntaan. Mut varmaan kohta. Nyt meillä on jo taas voiteet ja kauluri pelivälineinä. Yleensä auttaa.

  Tykkää

%d bloggers like this: