Öljyä

Jos nyt joku lähellä asuva tarvitsee toissapäivänä avatun Kissaöly-pullon (Nutrolin), niin täältä pesaisee. Ilonalle se aiheuttaa vain lisää haavoja ohimoon ja yleistä vitutusta. –> zepander@gmail.com

Mainokset
Seuraava artikkeli

12 kommenttia

 1. ella

   /  lokakuu 21, 2017

  Täälläkin vaikuttaa kalaöljy kutittavan. Epäilen, että nuo rasvojen mukana tulevat kutitukset varastoituvat jonnekin, koska naama on mustana toista viikkoa öljyn lopettamisen jälkeen.

  Toivotan karvoja Ilonalle ja tsemppiä hoitajalle.

  Tykkää

  • Voi ei. Tää ei varsinaisesti auta öljyn markkinoinnissa … edellinen pullokin vanheni ja meni sit roskiin. Ihan sama kuin heittäisi seteleitä notskiin. _ Ostin tänään Ilonalle Multicat-vitskuja. Sentään tablettimuodossa.

   Tykkää

   • Meillä on ollut eri öljyä, älkää kauhistuko normaalien kissojen omistajat! Kalaöljyn maistuvuus on ollut hyvä kastike- ja kalafanilla!

    Unnalla vaikuttaisi tulevan muutenkin nuo reaktiot hitaaaasti ja lähtevän pois vielä hitaammin. Hankaloittaa uusintatestejä ja ruokavalion laventamista ikävästi. Ja tietty bloggaamista, koska haluaisin pitää Unnan blogin omasta ankeilustani vapaana.

    Tykkää

    • Sä oot Unnan Ella! Mä luulin että Kassisen ja Sepon Elli, meni sekas. Mutta kuule, nyt oon ekan kerran saanut sen sun vesivärikuvan Ilonasta kehyksiin. Ne kehykset on vaan huonot eli rumat .. :-( Koitan saada uudet hommattua tässä ”joskus”. Kuva on ollut esillä pöydällä kyl koko ajan.

     Tykkää

     • Juu, olen! Eka kommentti olikin hämysti ilman osoitetta.

      Kiva kuulla, että tykkäsit siitä kuvasta noin paljon. Toisaalta myös hirveää, koska viivyttelin sen kuvan lähettämisen kanssa niin pitkään ja meinasipa jäädä kokonaan lähettämättäkin. Onneksi ei jäänyt :)

      Tykkää

 2. Tuostapa mieleen tuli, että entäs jos Ilona on allerginen kalalle? Kalaöljy on toki vähän eri juttu kuin kalaproteiini (allerginen ollaan proteiineille), mutta herkkä voi kyllä reagoida siihenkin. En tiiä onko kalaöljyä noissa teidän raksuissakin, mutta usein raksuissa on.

  Ja tosiaan niiden allergeenien poistuminen kissan systeemistä voi joka tapauksessa kestää viikkokausia, joten jos se on päässyt jossain vaiheessa ryöväämään Zetorilta, niin vielä aika pitkän ajan päästä voi kutista.

  Tykkää

  • Joo, öljyn lopetin jokatap nyt heti alkuunsa. Kaikellehan tuo voi olla allerginen. Lekurilta saatiin uusi vinksu ihon vahvistamiseen, mutta puhun siitä myöhemmin.

   Tykkää

 3. Voihan kurjuus näitä iho-ongelmia. Ois enemmän kuin toivottavaa, että ratkaisu löytyisi… Tsemppiä.

  Tykkää

 4. Meillä öljy aiheuttaa ripulin koska hirvee ressi, mutta möllerkapselit menee suoraan suuhun. Ilonalla on kyllä varmaan liian pieni suu semmosiin isoihin tabuihin :(

  Tykkää

  • Ana

    /  lokakuu 27, 2017

   Niin mä annoin tabuista vain sen sisällön, kovin pieni ruiskaus oli sitä öljyä. En nyt viiti taas mitään jänniä, kun iho on nyt paranemassa ohimoilta.

   Tykkää

%d bloggers like this: