Hyvin kohti paranemista (vaihteeksi)

kaksi kuvaa kun Ilona murjottaa sängyllä kuuppa päässä, vahän eri kulmista otettu ja ohimoiden punaisuus ja kaljuus näkyy valitettavan hyvin

Saattaa olla, että ikävästä voide+kuuppavaiheesta – vaikka vain puoli tuntia iltaisin – on päästy. Ohimot alkaa parantua eikä punaiset kohdat ole enää levinneet. Puhdistelen edelleen kunnes. Sitten pitäisi vielä hoidella se kainalon/kainaloiden karvojenmenetys.

ahh vihdoin sain Ilonasta nää peilin-edessä -kuvat. Kun se on kumminkin neiti ja sillä on ulkonäköongelma

Mä oon ihan hyvä näin.

jes peilin-edessä -kuva toka

Ihan hyvä.

Ilona on kyllä tavan sydänten (mun sydämen) kuningatar. Tarkoitin mennä tänään vajaaksi tunniksi päikyille ennen elokuviin lähtöä. Menin petiin ja vaivuin jonnekin kauas.. ihanaa… Varttitunnin päästä Ilona kömpi viereen, niin kuin usein nykyään päikkyaikaan, tuli tyynylle ja heittäytyi nukkumaan mun poskea vasten ja tukan päälle. No niin. M-i-t-e-n siitä voi muka lähteä minnekään? Ilona. Tuli. Ihan. Viereen. Hirvee dilemma. En voi nyt liikkua tästä. Entä jos en lähde elokuviin? Sit tulee liikaa ohjelmaa viikonloppuun. Voi ei. Eli käyn nyt kattomassa sen leffan. Heippa, Ilona.

Tietenkin myös Ilona lähti petistä samantien. Olin siis häirinnyt häntä mitä suurimmiten. Anteeks, muru. Voitaisko nukkua vaikka ensi yönä samalla tyynyllä, jooko?

Zetor on hautautunut huopakuution taakse piiloon, korvat ja häntä näkyy

Kotikoomikolla sen sijaan ei ole mitään hätää, hänen elämä on täydellistä aina vaan!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

28 kommenttia

 1. Ihana Ilona ♥
  Ja kotikoomikko ☺

  Tykkää

 2. Saila

   /  lokakuu 27, 2017

  Voi Ilona. Mä en olisi varmaan lähtenyt minnekään, perunut kaikki viikonloppumenotkin siltä varalta, että Iltsu parkkeeraa siihen pidemmäksi aikaa. Söpö tyttö, paranemista iholle!
  Kotikoomikko :-D

  Tykkää

  • Ei tullut Ilona yöllä eikä aamulla. Vähän kumminkin tykkäsi rapsutuksista aamulla, kun oltiin otettu pillerit ja puhdistettu ohimot.
   Koomikko jatkaa koomikon puuhia.

   Tykkää

 3. Ilona paranee! <3 Vaatii aikamoista kovasydämisyyttä lähteä torkkuvan kissan vierestä, mutta minkäs teet, joskus on vaan pakko. Pakko omata edes jonkintasoista elämää kissojen ulkopuolella. :D

  Zetor. :DDD

  Tykkää

  • Aina välillä mä paranen ja sit välillä tulee ongelma. Ei tiä. Ei näytä pennulla olevan samanlaista. – Ihminen melko hyvin arvostaa yhdessä nukkumista, mutta ei aina. Tyhmä ihminen.

   Tykkää

 4. Oot Ilona varmasti kaunein tyttö teidän talossa! Peilikin sen todistaa!

  Tykkää

 5. Hyvä Ilona! Kutinattomuus on hyvä, ja samoin ihmisen kanssa nukkuminen. Jatka toki siitä!

  Tykkää

 6. Voi teitä <3

  Tykkää

 7. Benun perikunta

   /  lokakuu 28, 2017

  Benu-vainaa olisi mennyt sekaisin noin suloisesta tötteröpäästä :)

  Tykkää

  • Niih… mäkin. Tötteröllä ja ilman, Ilona on aina ihana. On kiva, kun on kaksi näin erilaista kissaa!

   Tykkää

 8. Sofi ja Olga

   /  lokakuu 28, 2017

  Ilona, sano sille ihmiselle, että asiat tärkeysjärjestykseen! Ei mikään tyhmä leffa VOI mennä ohi sun tyynylläolon! Tyyyyhmääää ihminen!!! – S&O
  Kotikoomikolle pusu! – P

  Tykkää

  • Tiedän, tiedän.. en ois lähtenyt muuten, mutta kun on viikonloppuna niin paljon muuta, ja piti saada se lippu käytettyä kun vihdoin tuli taas kiinnostava leffa! Mutta nyt tulee taas koti-iltoja, sain kirjaston jonosta NIIN paljon kirjoja ettei ikinä ennen. Tulee kiire lojua ja lukea! Tiedä, vaikka saisi kisuja viereen!

   Tykkää

 9. Töihin on pakko lähteä, mutta mulla olisi jäänyt leffa menemättä :D Mutta mä olen kyllä muutenkin laiska hyyppäri, olisi vaan ollut sit tosi hyvä tekosyy jäädä himaan ;)

  Tykkää

  • Mulla alkoi tulla lipun DL vastaan, ja olin odottanutkin vähän sitä leffaa :) Mut hei, kyl Ilona raxtaa mua silti.

   Tykkää

 10. Tulipa lämmin läikähdys teidän päikkäreistä! <3 Ihania hetkiä, ja mahtavaa, että läikät alkavat parantua. Ja Zetorin komiikka uppoaa muhun aina! :-D Hei, arvaas, minkä kirjan sain eilen VIHDOIN hyppysiini?! Eihän siihen kauan mennytkään. Puoli vuotta tai jotain.

  Tykkää

  • P.I.J! Kiva. Mä kuljetin sitä eilen mukana messuilla, jos olis Pasi sattunut vastaan. Ei sattunut. Eli hyvä etten ottanut kaikkia viittä ostamaani Pasia mukaan messuille. Olis ottanut pattiin raahata niitä turhan tähden…
   Zetor on perheen nuori nero. Hauska, terve poika. Ilonallakin on selvästi huumorintajua, mutta tytön perusarkuuden takia se ei tule esille kovin usein. Eniten siitä näkyy, kun noi juoksentelee peräkkäin Ilonan aloitteesta.
   Voi että mä rakastan noita.

   Tykkää

   • No PIJ:n novellikokoelman kyllä kieltämättä lainasin, mutta se on se Roland Barthes, joka vihdoin heltisi mullekin lainaan. :) Mäkin olen taas tänään miettinyt, että miten voi niin paljon jotain rakastaa kuin omia kissamussukoita. <3 Ihania otuksia erilaisine piirteineen ja hassutuksineen.

    Tykkää

 11. Voi Zetor oot kyllä hassu <3 Ja hyvä että ilonan ohimot ovat (taas) paremmat. Saisivat nyt pysyäkkin sitten parempana!!

  Tykkää

 12. Ei ikinä saa lähtee pois jos tulee kissa viereen! Nyt Ilona kapinoit vähän etkä ihan heti mee takas tyynylle.
  -P&P

  Tykkää

  • Ihminen ei osaa :-( Mut en mäkään voi pitkään pysytellä pois tyynyltä, kun siellä on niin lämmin! <3

   Tykkää

 13. Auts, onpa ärhäkän näköinen. Ei Iltsua hoidot liikaa ainakaan haittaa kun tulee nooooin lähelle. ♥

  Tykkää

 14. Ana

   /  marraskuu 8, 2017

  Kuvissa taitaa olla noi punaiset pahemman näköiset. Mutta nyt on pöydällä uusi Photoshop-opas, niin että teoriassa olisi mahdollista tehdä kuvista parempia! Mutku on aina niin kiire julkaista…

  Tykkää

%d bloggers like this: