Pidetään Ilona ehjänä

Nyt Ilona on siis napannut Atopicaa jo yli kuukauden. Iho on pysynyt ehjänä ja Inupectin ansiosta massu myös. Typy on hyvällä tuulella enimmäkseen, tulee päiväunille mun viereen ja iltaunille myös (vaikka lähtee usein parin tunnin päästä omiin yöpaikkoihinsa).

Kolmisen viikkoa olen antanut hänelle teelusikallisen verran päivässä Zetorin ruokia, koska hän tykkää ja iho on kestänyt. Mutta nyt musta näyttää, että karva alkaa taas ohentua ohimoilta. Nää on niin pieniä muutoksia, että mieli tekisi ohittaa, mutta joskushan ihmisen pitää oppia luottamaan vaistoonsa. Jos silmä ja tunne sanoo, että se on näin, niin silloin se on. Eli nyt jätän taas sekasafkat pois. Ja muutenkin joutuisin jättämään, sillä alkavan viikon jälkeen meillä on lupa pienentää Atopican annosta – vain jokatoinen päivä – ja silloin ei saisi antaa muita ruokia kuin the famous z/d.

Ilo nukkuu kerällä, Zetor istuu vieressä ja tuijottaa suurin silmin kameraan

Kukaan (muu kuin mä) ei saa häiritä Ilonan unta!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Eikös se niin ole, että Ilona edelleen syö hyvillä mielin tuota omaa ruokaansa? Muistini mukaan kyllä, vaikka välillä Zetorin kupilla kävikin.

  Tykkää

  • Kyllä se syö. Ei elukaiset ole niin sen perään, että ruuan pitäisi olla vaihtelevaa. Ei se kovin vaihtelevaa ole pellolla ja metsänreunassakaan, hiiri vai päästäinen on lähinnä ne vaihtoehdot.

   Tykkää

 2. Ehjyyttä Ilona, ehjyyttä!! Iho olkoon rikkumaton nyt, aina ja iankaikkisesti (aamen)!

  Tykkää

 3. Sofi ja Olga

   /  joulukuu 10, 2017

  Parempi varman päälle vaan, niin ei tuu kuuppaa eikä muitakaan ylimääräisiä hankaluuksia.
  Etkö sä Z siinä vartioi, että kukaan ei häiritse Ilonan unta?

  Tykkää

  • Joo parempi se on varman päälle, nyt kun tilanne on ollut jo monta viikkoa näin hyvä!

   TottaKAI Zet vartioi, eikä yhtään tuppaa häiritsemään esim. ylläripesuilla kun toinen on jo unessa.

   Tykkää

 4. Kannattaa luottaa siihen vaistoon, jospa sillä välttyisi ikäviltä kutkaavilta iholaikuilta.

  Tykkää

  • Niin. Vaisto on useammin oikeassa kuin järkeily, nuin laajemmassakin mittakaavassa. Tai intuitio, miksi sitä kukin haluaa sanoa.

   Tykkää

 5. Hienoa Ilona ♥. Ei tarvitse olla kovin vaihtelevaa. Mitä kaikkea Minnillekin on tarjottu, suosikkeina pysyvät vuodesta toiseen samat.

  Tykkää

 6. Kannattaa aina kokeilla, mutta sitten myös uskoa omia silmiään. Syököön Ilona sitä millä elää ehjänä. :)

  Tykkää

 7. Kissaemomaista intuitiota kannattaa kuunnella. Toivottavasti iho pysyy hyvänä, vaikka annos pienenee! <3

  Tykkää

  • Ana

    /  joulukuu 14, 2017

   Toivotaan. Ite oon vaan niin huono välillä, eilenkin jäi hetkeksi vartiotta Zetorin tonnikalajämät niin jo oli kadonneet :-( ja siis ei kadonneet Zetorin massuun …

   Tykkää

 8. Oih! ♥ Tässä taas niin auttamattomasti jäljessä catch uppaan julkaisuja ja varmaan tästä on raportoitukin miten on mennyt, mutta toivottavasti annostuksen pienennys on toiminut odotetusti eli kutinat pysyneet pois! ♥ Se on kuitenkin hyvä merkki, että Ilonan omat ruuat ovat olleen hyviä ja vasta Zetorin ruuista on pikkuhiljaa näkynyt oireilua.

  Tykkää

 9. Me toivotaan teille ehjää ihoa <3

  Tykkää

%d bloggers like this: