Leffat todistaa

Zetor: Tiättekö, mä annan ihan mielelläni Ilonalle tilaa leikkiä. Koska se on niin köppösen kömpelö! Se on niin söpö, kun se yrittää pyydystää lelua pienillä töppötassuillaan, tai kun se yrittää hyppiä. Hihi, voi apua, kun se yrittää hyppiä! Se ei osaa yhtään! Se ei selviäisi luonnossa puolta päivää. Mut se on niin söpö! – Mulla on varaa antaa Ilonalle vuoro, mä oon hyvä pyydystämään ja hyppimään ja muutenkin herrasmies ja perheen mies. Tosin samalla perheen pikku-ukko (kuulemma), mutta nerot taipuu moneksi.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. Meidän miesten pitää olla herrasmiehiä asiassa kuin asiassa *tassut

  Tykkää

 2. Tassut! Eikä sille voi mitään, jos ollaan neroja kans.

  Tykkää

 3. Sofi ja Olga

   /  joulukuu 22, 2017

  Hienosti Ilona leikkii, vaikka ei hypikään yhtä paljon kuin sä. Ilonan leikki on hienostunutta ja ladylikea, nih!

  Tykkää

  • Siitä ollaan Zetorin kans samaa mieltä, että Ilona on su-loi-nen. Sen ei usein kuule kehräävän ilman leipuroimista, mutta viime yönä se töpsötteli taas mun tyynylle nukkumaan ja kehräsi jo matkalla, ja hiukan aikaa ennen nukahtamistaan siinä tyynylläkin. Mun tyttö ♥

   Tykkää

 4. Sofi ja Olga

   /  joulukuu 22, 2017

  Ai nin, piti kehua teidän uutta lookia, kaunis ja pirteä!

  Tykkää

 5. Hyvinhän tuo Ilonaltakin käy. Eikä sitä paitsi ole herrasmiesmäistä toisen kömpelyyttä arvostella! Hyvin Ilona selviäisi. Nähtiin kerran kissadokumentti, jossa oli isoja kissoja. Ehkä leopardi, ei tarkasti muisteta kun siitä on niin kauan. Yksi pentu oli jo pienenä huono juoksija ja kömpelö, eikä oppinut kasvaessaankaan nopeaksi. Mutta se oli neuvokas, ja otti reviirikseen sellaisen soistuneen alueen! Ei suolla voi muutkaan kovaa juosta eikä korkealle hypätä. Ruokaa oli, mutta kilpailijoita ei niinkään, koska ne muut juoksi kovaa vähemmän upottavalla maalla.

  Tykkää

  • Miten viisas pentu! JA hei, kyllä mäkin juoksen kovaa, vaikken muuten ehkä olekaan semmoinen mestari kuin herrasmiehemme Zetor. Osaan myös varastaa Zetorin ruokia heti kun ihmisen silmä välttää. (En saisi, tiiän.)

   Tykkää

 6. Benun perikunta

   /  joulukuu 23, 2017

  Ilona on ylettömän viehko ja juuri sopivan ketterä. Näin ihmisenä häntä(ä) voi vain kadehtia :)

  Tykkää

  • Niin pehmeä ja niin kaunis. Joskus mietin, että oon varmaan jostain kohtaa pimee, kun olen näin rakastunut kissaan. Mutta minkäs teet :-D

   Tykkää

 7. Tellervo Hyvönen

   /  joulukuu 25, 2017

  Ilona on söpöinen ihana ja Zetor nokkela veitikka ! Joulut sinne ja ylätassut Mesilän likoilta :)

  Tykkää

 8. Coco on enemmän hyppijä tyyppi mut ruffe sit taas tassutyöskentelee!

  Tykkää

 9. Taitavaa saalistusta molemmilta! :) Ilona nähtävästi panostaa oveluuteen ja Zetor elävyyteen. :D

  Tykkää

%d bloggers like this: