Remppaa

Joutessani uudistin blogin ulkoasua, ensimmäisen kerran vuosiin. Meni vähän jouluiseksi, eli hups, väliaikainen ratkaisuhan tästä tuli.

Mutta sitten! Kävin katsomassa marginaalissa mainittujen kaveriblogien viimeiset päivitykset. Suurin osa on päivittänyt viimeksi malliin ”toukokuu 2017”! Huh. Ohoo, höm. Mitä tehdä? Tuo ”Meijän kamuja”, sehän ei ole vain muistilista itselle. Se on myös kivojen blogien mainospaikka. Toisaalta, eihän ne tekstit ole huonontuneet, vaikka uusia päivityksiä ei olekaan tullut. Mutta jos blogeja päivitetään kerran vuodessa, niin sitten pitää varmaan miettiä asioita esim. sitä kautta, olenko tavannut blogin kirjurin, tai onko jotain muita syitä, miksi pidän blogia edelleen julkisella listalla. Voihan ne rastittaa myös yksityisiksi.

Näitä mässyttelen tässä vuodenvaihteen tienoin. Sanoin tästä nyt vaan siksi, ettei kauheasti ihmetytä ketään, jos ”Meijän kamuja” uudistuu ulkonäköuudistuksen vedossa.

Rauhallista ja leikkisää joulunaikaa + aina vaan parempaa uutta vuotta kaikille!

Ilona tuijottaa Zetoria jos kurkkii pahviputkesta selällään, tassu toisen silmän päällä

Ay ay, Sir Ma’am!

Mainokset
Edellinen artikkeli

26 kommenttia

 1. Pauliina

   /  joulukuu 25, 2017

  Se on tosi harmi kun kivat blogit hiljenee. Erityiskiitos sulle tästä aktiivisesta blogista jo yli 10 vuoden ajan vaikka en itse ole seurannut tätä niin pitkään.

  Tykkää

 2. Kiitos, Pauliina!

  Tykkää

 3. Kiva laatikko Zetor! Sopii sulle hyvin.

  Kiva tämä teidän ulkoasukin on, tällainen kausi-ilme.

  Tykkää

  • Laatikko OLI kiva. Nyt sekin jo hävis jonnekin. ”Tuhoa teltta seuraavaks, se on maksanut oikein rahaakin”, sanoi toi yks. En tajuu. Enhän mä mitään tuhoo. Askartelen vaan!

   Tykkää

 4. Me luultiin, että tää oli tarkoituksella näin jouluinen! Luultiin, että teitä on joku oikein kunnon joulukärpänen puraissut. :D
  -P&P

  Mulla on kaks eri lukulistaa, eli se blogissa näkyvä, ja sitten ihan vaan selaimen kirjanmerkeissä kansiossa sellaisia, joita luen harvemmin, ja joissa myös julkaistaan harvemmin. Mulla ainakin hyvin toimiva ratkaisu.
  -ihminen

  Tykkää

 5. Blogistania on selvästi hiljentymään päin. Niin se vain menee.

  Tykkää

 6. Tosi moni blogi on hiljentynyt; sama suunnitelma on joku päivä muokata kaikille näkyvää listaa nykyaikaisemmaksi.

  Tykkää

 7. Saila

   /  joulukuu 25, 2017

  Voi Zetor :-D
  Ääk miten jouluinen ulkoasu, vaihda äkkiä ;-)
  Tässä vuosien mittaan on moni kiva blogi lopettanut, ja se on harmi. On ihanaa seurata blogia oikein piiiitkään. Toisaalta uusia tulee tilalle, mutta mä olen hirmu hidas klikkaamaan itseäni uusiin blogeihin, vanha koira…

  Tykkää

  • Vaihdetaan vaihdetaan, sori en ennakkovaroittanut :-D

   Nyt viimeks sain muutamii hyviä uusia seurantaan siitä retkestä, kun käytiin kissamuseolla ja Porvoossa. Ja kaverit vinkkaa välillä kans. Vaan kyllähän sitä mielellään kuulisi niistä vanhoista tutuistakin niin kauan kuin hengissä ovat.

   Tykkää

 8. Jouluja teille!

  Tykkää

 9. Sofi ja Olga

   /  joulukuu 25, 2017

  Vaihdat vaan kukat tuonne yläpalkkiin, niin sitten ei ole enää jouluinen.
  Moni blogin on hiljentynyt, olisko syynä se, että hajaannutaan instaan ja faceen ym.

  Tykkää

  • Joo insta ja face vetää varmaan. Ne on kai ikäänkuin helpompia ihmisille, joille kirjoittaminen itsessään ei ole palkitsevaa. Kun taas mulle se on, ja muutamalle muullekin bloggaajalle ilmiselvästi.

   Tykkää

 10. Kiitos kun päästiin listalle ♥ Ai niin, ny teidän blogi on meidän palvelijan lempivärinen ☺
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

 11. Ana

   /  joulukuu 26, 2017

  Oli vaan unohtunut, mutta nyt yritin ottaa asian oikeasti käteen ja poimia lähivuosilta uusia kisublogeja. Blogirempat, ne ei aina lähe niin helposti.

  Tykkää

 12. Meidät olisi syytäkin pistää piiloon, ei ole paljon mainostettavaa, valitettavasti. Faceen tai Instaan Basaari ei kuitenkaan missään nimessä siirry. Se on kuvaa ja tekstiä yhteistyössä, parhaimmillaan kokonaisia juttuja, joita voidaan jatkaa porukalla kommenttiboksissa, eikä niinkään pikapäivityksiä. Olen huomannut, että kepeän blogin päivittämisen voi ottaa yllättävän raskaasti :)

  Parasta on, että tutut muistaa käydä moikkaamassa surkuhuonosta blogiläsnäolosta huolimatta. Siinä olisi omalla kohdalla kohennettavaa, että muistaisi pelkän lukulurkkimisen sijaan jättää terveiset aina kommenttiboksiinkin. Eihän ne kaverit muuten tiedä, että täällä ollaan ja Unna pörrää sylissä ja nojaa leukaansa hiirikäden ranteeseen (<3), kun blogissa roikkuu samat postit vuositolkulla…

  Tykkää

  • Ana

    /  joulukuu 28, 2017

   Mutta tehän olette päivittäneet ihan äskettäin. Kommentteja toki mieluusti otetaan vastaan!

   Tykkää

 13. Olen lukenut kissablogeja jo vuosia. Aloitin kauan ennen oman blogin pystyttämistä ja valitettavan moni ensimmäisistä tuttavuuksista on hiljentynyt olemattomiin. Oikeastaan elossa taidatte olla enää te ja Naukulan kerho, eri kokoonpanoilla vain. Ja Tuutusen basaari! Pari vanhaa suosikkiani olivat ainakin bengalit Herra Mäykynen ja Elli-neiti sekä koratveljekset Cisu ja Toto; molemmat lopettivat jossain siellä 2013-2014. :/ Onneksi on myös tullut paljon uusia, ihania blogeja! Kun ne vain löytäisi.

  Luen paljon myös koira-aiheisia blogeja (pääasiassa temppu-/aktivointi- ja pienesti koirahaaveilumielessä) ja silläkin puolella on tapahtunut hiljentymistä. Tuntuu muuten siltä, että koirablogeja syntyy ja kuolee paljon kissablogeja nopeammalla tahdilla, mistähän sekin johtuu. Juuri, kun jostain alkaa pitää, se usein poistetaan netistä tai suljetaan pois suurelta yleisöltä, jolloin vanhoihinkaan postauksiin ei voi enää palata. Onneksi kissablogit sentään pysyvät näkyvillä!

  Tykkää

 14. Mäykystä ja Totoa&Cisua kaipaa itsekukin :-(

  Vaan eipä voi pakottaa päivittämään.

  Tykkää

 15. Me ollaan hiljennytty vähän, mutta me yritetään kuitenkin aina välillä täällä käydä esim just nyt. Viime kerrasta onkin jo viikkoja hui!

  Tykkää

 16. Viime keväänäkö se oli kun oli ihan kunnon kriisi, todella monessa blogissa jo lopun alku enteili! :( Onneksi moni aktivoitui takaisin jonkun tasoisesti ainakin kiireiden hellittäessä, mutta yhä on paljon hiljaisempaa huippuaikoihin nähden. Mutta aika käsi kädessä nämä menee, että kun yksi hiljenee, niin helppo hiljentyä perässä. Ja jos taas joku yhä näyttää, että liekkiä löytyy, niin helpommin omakin syttyy takaisin. :)

  Tykkää

  • Mä en oikeastaan seuraa kuin ihan tutuimpien blogien päivitystahtia. Siis keiden ihmiset tunnen myös. Siksi oli mullekin iso yllätys että niin moni itseni listaama blogi päivittää enää kerran vuodessa tms.

   Tykkää

%d bloggers like this: