Vuoden 2017 viimeiset päivät

kissat istuu kuin kaksospatsaat sängyllä, ovelle tuijottaen

Kääk, huomio! Käytävässä liikkuu joku! Ei kai se tule tänne?

Kissojen ja ihmisen suureksi iloksi meille saapui Innokas Leikittäjä vuoden toiseksi viimeisenä päivänä! Pitkä sessio alkoi hiukan uneliaasti, koska päikkyaika, mutta loppua kohti Zetorin valtasi maaninen metsästysvaisto eikä lentävä sulka meinannut ehtiä enää millään karkuun!

zetor teltassa langanpään kanssa, ilona tarkkailee teltan sivusta

zetor on jo kumonnut teltan ja makaa itse siellä sisällä, satu leikittää villalangalla

ilona lähetyy zetoria, joka makaa litistämänsä teltan sisällä ja leikkii sadun heiluttamalla langalla

ilona haistelee zetorin peppua vaikka toinen yrittää leikkiä langan kanssa

satu ottaa kuvaa zetorista rähmällään lattialla

Ilona istuu nättinä

kaunein ikinä naamakuva ilonasta. Sielukin näkyy silmistä

Katsokaa nyt tuota kuvaa yllä. Se on niin ihana, että mieli tekisi itkeä! Ilonan sielu näkyy silmistä! Mahtava kuva, Satu!

zetor vähän hassu ilme päällä lattialla, kyttää ylöspäin

zetor kyyhöttää nättinä pöydänkulmalla

Vuoden viimeisenä päivänä Ilona ilahdutti ihmistään relaamalla vastoin odotuksia. Me nukuttiin vierekkäin päiväunia, ja vedin Ilonan sitten petiltä rintani päälle nukkumaan ilman että se kunnolla heräsikään. Ja se jäi siihen! Ensimmäinen kerta! Siinä se nukkui sellaiset puoli tuntia, välillä vähän kiepahti ja vaihtoi asentoa. Yksi kiepahdus tuotti sitten sen, että hän valui alas takaisin petille. Eli ei varsinaisesti edes lähtenyt pois tahallaan. Olen niin iloinen tästä! :-)

Zetor taas tulee kyllä rinnan ja massun päälle joka aamu, ja iltaisinkin leipurointi sujuu mukavasti pehmoisen massun päällä.

Rattoisaa ja rakkaudellista uutta vuotta kamuille!

Mainokset
Seuraava artikkeli

24 kommenttia

 1. Ai niin, loman aikana olen saanut myös miinuspisteitä Ilonalta. Kerran säikäytin hänet vahingossa kesken unien petistä pois, koska heilautin kättä ns. väärin. Eilen taas astuin vahingossa hännänpäälle samalla kun annoin massurapsuja eteisessä. Nämä tällaiset vaatii pitkällisiä anteeksipyyntisessiota, jottei mitään pahoja jäisi välille. Toistaiseksi olen saanut anteeksi. Huh.

  Tykkää

 2. Teillä on käynyt kiva vieras! Kunpa joku tulisi meillekin joskus.. Niin KAUNIS olet Ilona tuossa(kin) posekuvassa! Ps. Katsotko liian läheltä jo ruutua Zetor?

  Tykkää

 3. Sofi ja Olga

   /  tammikuu 1, 2018

  Iik, saitte Hupsujen ihmisen leikittämään, loistavaa! Mistäs meillekin saatais noin hyvä leikittäjä? Mamin yritykset on niin säälittäviä…
  Hienot poseerauskuvat tuossa lopussa 😀

  Tykkää

 4. Hyvää uutta vuotta!
  Zetorin ilme ekassa telttakuvassa! :D Ilona on niin kaunis, katseessa sellaista syvää, kissamaista viisautta, josta me ihmiset saadaan vain haaveilla.
  Onpa hyvä, että Ilona noin antaa anteeksi kamalat rikkeet, kehtaatkin heilutella kättä, ja astella hännän päältä, meillä varsinkin häntä on pyhä, ja sen väärästä kohtelusta rankaistaan joko mököttämällä tai varpaiden metsästyksellä. :D

  Tykkää

  • Kiitos ja hyvää uutta vuotta.
   Myös mä näin Ilonan kuvassa suorastaan sielukkuutta. Syvyyttä, niin kuin sanotkin. Harvinainen kuva. Onnittelut Sadulle hienosta kuvasta!

   Tykkää

 5. Oi, ihania unihetkiä sulla Ilonan kanssa! ❤️ Kiitokset vielä, kun sain leikittää ja fotografeerata söpöläisduoa! :) Zetor esitteli kyllä sata ja yksi erilaista käyttötapaa teltalle, ja miten ihanaa, että sain pitää Ilonaa vähän sylissäkin! Samettisempaa kisua ei ole olemassakaan!❤️ Loistavaa alkanutta vuotta ja palaillaan!

  Tykkää

 6. No sanotaan vaikka silleen, että Ilona harjoittelee sylissä olemista. Ei tietenkään vapaaehtoisesti.

  Tykkää

 7. Ihan parasta vuotta teillekin meiltä kaikilta! Sisältäköön se paljon lentävää sulkaa, tassuja, kehräystä ja leipurointia. Ja tietty ne perushommat, eli hyvää ruokaa jne. Niin ja Ilona on hyvä ja menee syliin, se on hyvä paikka kissalle!

  Tykkää

 8. Leikittäjä vaikuttaa erinomaiselta vieraalta. Upeat potretit Ilonasta ja Zetorista! Aina lysti nähdä, miten jokaisella on omanlainen tyyli kuvata kissoja. Blogien välillä tuohon ei niin kiinnitä huomiota, mutta vierasvalokuvaajat pistävät aina silmään.

  Rentoa ja sylintäyteistä uutta vuotta!

  Tykkää

 9. Leipova rraktori, eli vähän niinkuin moottorikäyttöinen monitoimikone taikinakoukuilla?

  Hyvää uutta vuotta kaikille teille! :)

  Tykkää

 10. Voi vitsi mekin nähtiin teidät sillon kun teitä oltiin kattomassa ni nähtiin melkeen livenä ku oli snapchatti yhteys! <3

  Tykkää

 11. Mimmi&Alfred

   /  tammikuu 3, 2018

  Oi Ilona miten ihana uudenvuodentoivotus sun ihmiselle! <3 Sylissäolo on Suuri asia ihmisille. (Varsinkin kissalta, joka sitä ei tee.. kuten mimmi, köh.)

  Tykkää

  • Niin on! Jokainen Ilonan epätyypillinen ponkaisu se vaan ilahduttaa ihan älyttömästi! ♥

   Tykkää

 12. Olipa huippu lopetus vuodelle! :)

  Tykkää

%d bloggers like this: