Oi mikä päivä!

Poitsu kyjöttää lattialla huopapetinsä kyljessä

Zetor: Oi mikä päivä eilen! Ensin tuli kylään semmoinen Setä, jonka sylissä oon täällä istunut pienenä poikana. Ja näin isompanakin poikana kovasti sain rapsutusta mut en saanut mennä ruokapöydälle.

Ilona: Oi mikä hirvee päivä eilen! Ensin tuli kylään toinen niistä hirviöistä, joiden nähden en oo ikinä tullut sängyn alta. Enkä meinaan tullut vieläkään.

Zetor: Kun Setä oli lähtenyt, tuli ihan uusi mies. Melusi ovesta sisään isojen pakkausten kanssa ja meni meiän keittiöön säätämään jotain. Pikkasen jänskätti ekana, kun sillä oli niin paljon kaikkee, mutta olihan sitä kiva seurata sitten.

Ilona: Kun eka hirviö oli lähtenyt, tuli ihan uusi mies. Melusi ovesta sisään isojen pakkausten kanssa ja meni meiän keittiöön säätämään jotain. Eikun taas sängyn alle.

Zetor: Jopa ennen kuin tämä oli lähtenyt, tulikin täti! Ystävällinen täti, joka jutteli mulle paljon mutta oisin kyllä halunnut myös rapsua ja syliin. Täti on allegorinen, sanoi. Ei rapsuttanut. Sit ihminen leikitti mua sulalla, että unohtaisin tään vääryyden.

Ilona: Jopa ennen kuin toinen hirviö oli lähtenyt, tulikin täti. Ystävällinen täti, joka jutteli Zetorille paljon. Olin sängyn alla turvassa, kunnes oli varmaa, että ei tartte jänskättää. Sit menin tutkimaan vieraan kengät.

ilona kyhjöttää lattialla vihreän palloradan vieressä

Mainokset
Edellinen artikkeli

10 kommenttia

 1. Sofi ja Olga

   /  helmikuu 17, 2018

  KOLME vierasta samana päivänä! Ihan ruuhka! Mutta hyvin te hoiditte osuutenne, kumpikin tyylinsä mukaan.
  Meilläkin kävi yks päivä semmoinen meluava setä, jolla oli paljon romuja mukana. Kylppärissä, ei keittiössä, ni8n ei varmaan ollut sama setä. Piti kovaa ääntä, vaikka itselläänkin oli kissa. Olis pitänyt kyllä ymmärtää, että ei saa meluta kissakodissa.

  Tykkää

  • Psst sedät ei ehkä aina tajuu. No ei varmaan täditkään, mut meil ei onneksi käy sellaisia tätejä. Noi meluavat sedät on ihan ok kunhan harvoin. Tää ei oo vielä meiän täällä asumisen aikana käynyt, niin että kovasti saa anteeks kaiken hän. Ja ihminen tykkää siitä sedästä. Silleen plakonisesti.

   Tykkää

 2. Oho, teillä on ollut ruuhkaa !
  Olisko hyvät döfikset kengissä, Ilona?

  Tykkää

 3. Kuusi erilaista vierasta päivän aikana :o

  Tykkää

 4. Kauheasti tuloja ja menoja teillä! Onkohan tuo ihan säädyllistäkään? Missä kohdin te oikein ehditte levätä?

  Tykkää

 5. Aika monta vierasta yhtenä päivänä. Onneks selvisitte! Tai no, Zetor taitaisit selvitä kyl ihan kaikesta? Ilona, eiks o hyvä, kun aina on se sängyn alunen, mihin voi mennä turvaan? Ihan paras paikka.

  Tykkää

 6. Olipa teillä vilskettä! Ja niin hieno juttu, että on seurapiiri-Zetor, joka huolehtii, että Iltsu saa rauhassa tarkkailla tilannetta tukikohdastaan. :)

  Tykkää

%d bloggers like this: