Ilonan terveiset

Ilonalla on uusi juttu. Yhtäkkiä se oppi leikkimään vauhdikkaasti! Oliko se toissailtana, kun lentävän sulan perässä mentiin kuin pikkuveli ikään! Sitä oli mahtavaa katsoa, typy yllätti. No, ei tietenkään hyppinyt metriä ilmaan niin kuin Zetor, mutta muuten – vau!

Herttainen paluu vanhaan tapaan: pesukoneen päälle odottamaan silitystä. Ja silitystä saakin. Mielihyväinen kehräys on edelleen niin pientä, että sen kuulee vain painamalla korvan tytön kylkeen. Kovaa Ilona kehrää kyllä leipuroidessaan. Mutta muutenhan kehräämiset meillä hoitaa kyllä rraktori.

ilo selvittelee lankaa ympariltaan

Mainokset
Edellinen artikkeli

9 kommenttia

 1. Oppia ikä kaikki! Mahtava juttu, Ilona. Sitä paitsi, ei kaikkien tarvitsekaan kehrätä kuin traktori. Täällä suurinta ääntä pitää Namu ja hiljaisinta Sulo.

  Liked by 1 henkilö

 2. Valtakunnan virallinen kanta on, että Ilona on kyllä aina osannut, muttei ole katsonut asiakseen leikkiä vauhdikkaasti. Nih.

  Ja mitä taas kehräykseen tulee, en minäkään kovaa kehrää. Ihmisen mukaan sen usein enemmän tuntee kuin kuulee. Figon kehräyksen taas kuulee ehkä naapuritkin…

  Liked by 1 henkilö

 3. Hyvä sis! Joskus on hauskaa laittaa ranttaliksi!

  Liked by 1 henkilö

 4. Ihana hyvän mielen Ilona!♥ Lisää vain hurr-hurr-hurinaa!♥

  Liked by 1 henkilö

 5. Ääk, leikkivän Ilonan on pakko olla i h a s t u t t a v a!

  Liked by 1 henkilö

 6. Kiitos ihanista kommenteista! Lisäjuttu: pitkästä aikaa viime yönä Ilona tuli kerälle kainalooni. Nukuttiin tosi hyvin, mäkin ilman melatoniinipilleriä (noku herännyt edelliseen päivään 5.30…) Ilona oli siinä ehkä pari tuntia, kun yhtäkkiä se varmaan näki painajaista tai jotain, mutta sinkosi kuin raketti pois petistä. Nyyf.

  Tykkää

 7. Sofi ja Olga

   /  huhtikuu 27, 2018

  No hei, Ilona haluaa olla yllättävä. Mitäs semoinen olis, jos vaan kaikki olis aina samalla lailla?
  Me kehrätään molemmat kovaa ja paljon! Ja nau’utaan sekä kurnutetaan kans!

  Tykkää

 8. Kisut säästelee, että olisi vielä vuosien jälkeenkin yllätyksiä hihassa. :D Mahtavaa, Ilona!

  Tykkää

%d bloggers like this: