Lepuutus

zetor nukkuu masu pystyssä ja tassut kippurassa

zzzz

Ilona ja Zetor: Ihminen on nyt meiän kans kotona pari viikkoa. Voi olla ettei hirveesti ehdi päivittää, koska on kiire nukkua masu levällään ja tassut kippurassa. Meillä kaikilla siis. Ei tuo, ihminen siis, vyysisesti kovin sairaalta vaikuta, mutta sen henki elikkäs sielu voi olla vähän rikki. Onneks meillä ei oo. Ihan ehjiä ollaan.

2 kuvaa ilona nukkuu söpönä

Mainokset
Seuraava artikkeli

9 kommenttia

 1. Parantukoon ihmisenkin henki ja sielu. Hoitohenkilöstöstä ei ainakaan paraneminen kiinni jää, tuollainen kippuralla nukkuminen ja tassujen esittely korjaa sielullisia vikoja peräti tehokkaasti. Ellei sitten pelkkä kissan olemassaolo korjannut jo.

  Liked by 1 henkilö

 2. Mutta te kaksi sitten olettekin ihmisen sielulle ihan parasta hoitoa <3

  Liked by 1 henkilö

 3. Parempaa hoitohenkilökuntaa saa hakea ja ootte vielä paikalla 24/7. Tassut ja massut on kyllä parasta ihmiselle aina ja varsinkin, jos sielu on rikki ja pipi. Täällä ollaan hengessä mukana, vaikka just nyt siivotaankin sängynalustaa… :-)

  Liked by 1 henkilö

 4. Sofi ja Olga

   /  kesäkuu 9, 2018

  Ehjät kissat ovat erinomaista seuraa rikkosieluiselle ihmiselle. Hoitakaa ihmisen sielua ja ruumista oikein urakalla, mutta päästäkää se välillä ulos aurinkoon ihmistenkin seuraan.

  Liked by 1 henkilö

 5. Ihania nassuja, massuja ja tassuja!❤ Niillä on onneksi hoivaava ja rikkinäisyyttä korjaava vaikutus!❤

  Liked by 1 henkilö

 6. Välittäkää, Ilona ja Zetor, ihmiselle täältä paljon halauksia. <3 <3 <3

  Liked by 1 henkilö

 7. Me lähetetään kauheesti halipusuja ja kehräyksiä teidän ihmiselle, jos vaikka nekin auttais vähän sitä ihmisen henkisielua siellä tervehtymään. Onneks ootte siellä ihmisen kaverina, että on ihanaa rapsuteltavaa.

  Liked by 1 henkilö

 8. Ana

   /  kesäkuu 10, 2018

  Kiitos paljon kannustuksesta. Hoitotiimi on todellakin asiansa osaava. Pillereitäkin on. Ikäviä tunteita täällä on ruokahaluttomuuden lisäksi täydellinen ulkopuolisuuden tunne ajoittain.

  Tykkää

 9. Lepoa ja paljon yhdessäoloa teille. ♥ Kissojen kanssa tuntuu aina kaikki paremmalta, etenkin kun ei ole kiire mihinkään.

  Tykkää

%d bloggers like this: