PostNord

PostNord – siis tämä Zooplussan 0,99e-hintainen kuljetuspalvelu – on parantunut noin miljoonalla prosentilla. Ensinnäkin, niiltä tulee aikaikkuna päivistä mailitse. Sitten tulee tekstiviestillä aikaikkuna tunneissa: sopiiko sulle? voiko jättää paketin vaikka et ole kotona? puhelin? ovikoodi? email?

Ja sen jälkeen kun on vahvistanut noi (tai muuttanut aikaikkunaa) kundi vielä soittaa kun on lähellä tulossa: ”Oletko kotona?”. Ja sitten paketti tulee muutaman minuutin päästä.

Ei meinaan ollut tällaista vielä viime kesänä vai toissakesääkö se oli, kun sähisin pää punaisena PostNordin asiakaspalveluun, että saatana se paketti tänne ja justiinsa, siinä on päällä sekä ovikoodi että mun puhelinnumero ja sitä ei muka voitu toimittaa, runkvistit.

vain tyhjä pahvilaatikko ja zooplussan vihreää muovinauhaa näkyvissä

Mikä tärkeintä: laatikko!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

11 kommenttia

 1. Saila

   /  heinäkuu 9, 2018

  Vau! No kyllä on ihan uskomatonta tämä! Ettei vaan olisi aprillipilaa… hmm, heinäkuun 9. päivänä?

  Liked by 1 henkilö

 2. Yes!! Meillä oli sama juttu joku viikko sitten Dhl:n kanssa :)

  Liked by 1 henkilö

 3. Sofi ja Olga

   /  heinäkuu 9, 2018

  Oho! Niille on varmaan sattunut vahinko…

  Liked by 1 henkilö

 4. Huh! Muo huoletti, että miten toi toimitus menee, kun meidän takia kumminiin sen otit. Putkeen meni, helpotus :)

  Tykkää

 5. Oho! Jokohan sitä uskaltais kokeilla täälläkin… Viimeks oli niin palasina loota, että teki mieli heittäytyä tonne PostNordin pisteen lattialle vetämään itkupotkuraivarit. Joo, jouduin hakemaan sieltä, kun siitä paketin päältä on mahdoton lukea sitä hemmetin puhelinnumeroa, että vois kysyä saako jättää rappuun, jos en oo kotona.

  Liked by 1 henkilö

 6. Vau mikä palvelu! Toivottavasti on täälläkin ensi kerralla, kun tilataan. Tai sietää tosiaan olla kun kerran laatikkokohtaiset hinnnatkin nousevat!

  Liked by 1 henkilö

  • Ja mä tulen tänne väliin huutelemaan, että jos uskaltaudut tilaamaan niin mene sieltä meidän linkin kautta niin saadaan kodittomille taas pääomaa ;)

   Liked by 1 henkilö

   • Joo, yritetään tilata teidän kautta aina kun muistetaan! Eli ollaankohan öö kahdesti tähän mennessä, nolooo. :( Kuukauden päästä pitäs tilata taas…

    Liked by 1 henkilö

 7. Joo, aina Tarun blogin kautta!

  Tykkää

 8. Mahtavaa! :) Täällä ei tähän päivään asti ole kukaan soitellut. Meillä on se ja sama ottaa postin kautta ja noutaa työpäivän päätteeksi Postista kun sattuu onneksi olemaan auto käytettävissä. Muuten menisi vaikeaksi.

  Tykkää

%d bloggers like this: