Syytä piiloutua

Ilona ja Zetor: Hämmennys! Ihminen sanoo, että kohta meiän pitää vaihtaa kotia! Mitä?! Ei ole muita koteja. Vai voiko niitä vaihdella? Mitä jos ei huvita vaihtaa?

Ilona: Just kun aloin oppii, että parempi juosta vaan lääkintäpaikalle kun on lääkintäaika, sillä se on sit ohi. Vaikka ihmisen juoksuttaminen kieltämättä on hirmu hauskaa. Miten mä osaan muka jossain toisessa ”kotona”? Missä on ruoka, missä masulääke, missä vesi?

Zetor: Ja mikä on ”kohta”? Huomenna?

Ilona: Ja mihin me muka mennään?

Zetor: Mennään piiloon!

Teltasta näkyy Ilonan selkää ja häntää, Zetor pällistelee taaempana, mitä Ilona tekee

– En ole täällä, joten en voi muuttaakaan.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

22 kommenttia

 1. Ehdottomasti piiloon!

  T: Tommi

  Liked by 1 henkilö

 2. Kodin vaihtaminen hetkeksi tai pitemmäksi aikaa on kivaa; siinä keksii uusia reittejä ja uusia juttuja!

  Liked by 1 henkilö

 3. Varokaa ettette stressaa. Tulee vielä kalju meininki!

  Liked by 1 henkilö

 4. Saila

   /  joulukuu 6, 2018

  Jopas nyt! Mutta meidän pojilta tulee kans sellainen viesti, että paikan vaihtaminen piristää. Ei se niin ikävää ole, voi löytyä uusia juttuja.

  Liked by 1 henkilö

 5. Höpsis. Hyvin te olette vieraissakin paikoissa.

  Liked by 1 henkilö

 6. Uus tai toinen koti voi olla tosi kiva juttu. Jos ei oo häiriköitä ulkona.

  Liked by 1 henkilö

 7. Sofi ja Olga

   /  joulukuu 6, 2018

  Kivaa se on vaihtaa maisemaa. Ikkunasta voi siellä näkyä vaikka mitä jännää uutta!

  Liked by 1 henkilö

 8. Ai kohtako teillä maisema peittyy ja mekkalointi alkaa? :( Mut jos on kerran mahis vaihtaa maisemaa niin on se varmaan sitten lopulta kivaa, voi ajatella että se on vähänniinku kokonaisvaltainen virike kaikille aisteille! Uusia maisemia ja silleen!

  Liked by 1 henkilö

  • Helmikuussa ois tarkoitus tästä poistua, ei ole vielä varmaa minne, mutta ainahan on pankkilaina ja Forenom, jos ei muuta.

   Tykkää

 9. Ei oo paha. Me on muutettu kerran näiden ihmisten kanssa. Te ette tiettävästi muuta pysyvästi, niin siitä jää pois kauhea määrä suljettuja ovia, kantamista ja meteliä. Toisaalta jää myös kivoin osa pois, nimittäin pahvilaatikot ja niistä tehdyt kasat.

  Mutta ekana yönä te jo ehditte katsoa missä on mikä ja tehdä askelmerkit kaikille tärkeille jutuille. Sen jälkeen ei oo enää mitään hätää.

  Liked by 1 henkilö

  • OHO! Nyt kun muistelen, niin mähän oon muuttanut ainakin kolme kertaa. OHO!! Ekana pikkuvauvana tänne Hellsinkiin, sit kahdesti Naukulaan. Naukulassa oli MAAILMAN PARASTA, meinaan missään muualla ei oo ollut OMAA PARVEKETTA. Jännää!

   Tykkää

   • No ni, siinä näet! Voi olla tämä tulevakin paikka melkein yhtä hyvä kuin Naukula. Melkein, koska Naukula kuuluu olevan paratiisi kissoille, eikä sellaisia taas montaa voi olla maailmassa. Niin että avoimin ja uteliain mielin muuttopuuhiin, ei varmaankaan käy pahasti!

    Tykkää

 10. Mä oon asunu aina kotona. Äippä ja tädit muutti kun ne oli vauvoja. Mut ne muista siitä oikein mitään enää. Muistakaa kertoa sitten millaista on muuttaa aikusena.
  – Eppu –

  Tykkää

%d bloggers like this: