Katsastus!

Zetor: Me laitetaan tähän hei nyt tämän vuoden 2018 katsastus!

Ilona: Katsaus.

Zetor: Mitä?

Ilona: Katsaus. Antaa mennä.

TAMMIKUU

Saatiin pitkästä aikaa jyrsittävä pahvilaatikko! Nami nami. Ihminen yritti sovitella telttaan patjaa. Tyhmä idea. Ilonan ohimo aukesi (taas).

teltass on patja, jonka alla herra zetor

Gugguu!

HELMIKUU

Neulomusihminen alkoi käydä meillä tiheämmin! Se on hyvä, koska lankaihminen. Oma ihminen leikki meiän kaa lattialla. Sillä on taas syöpä. Yhtenä päivänä kävi kylässä kaksi miestä ja yksi täti, mut täti oli allegorinen meille. Ilona veti vessan! Zet katteli läppärin kuvasta ihmisen töi:tä. Pieni konttori!

Ilona Mintun vieressä lattialla 20 cm väliä

zetor seuraa läppärin vierestä meidän skypekokousta, mie hänen kans kotona ja muut pöydän ympärillä otskissa

MAALISKUU

Ilona esiintyi ekaa kertaa Sedälle. Toinen Setä sai kuvia siitä, kun Ilona painii kengän kanssa. Puuhun kasvoi hiiruja, joita oli kiva tiputella! Noi yhet kävi kylässä Pissasirkuksessa. Saatiin matatabi Pepsin & Maxin ihmiseltä. Saatiin kans toinen, isompi huopapesä!

ylhäältä kuvattu zet paperipussissa huopapesän vieressä

HUHTIKUU

Ilona alkoi leikkiä vauhdikkaasti. Kummankin vauhdikkaita telttaleikkejä! Otettiin hieno kuva päiväunosista. Saatiin kirjanmerkki meistä itestä, vau. Juhlittiin Zetorin 3-vuotissyntsiä. Vieraita, vieraita!

Ilona vetäää pää alaspäin sängyn alla

Sandra ja Laura tarjoilevat päivänsankarille viheriää

ja vuolaal nyt on voita kummankin puolen leipää eli kummankin puolen päätäni nukkuu kissa kerällä

TOUKOKUU

Frieden ja Figon ihminen kävi! Meiän ihmisen työpäivät alkoi venyy niin että Rinsessan äippä kävi ruokkimassa meitä monena päivänä. Sit meiän ihmisen sielu poksuikin vähän rikki, mut kyllä se siitä selvisi. Noi kävi Tampereella kahet kissat kattomassa.

aika paljon kuvia parista kissasta jotka ulkonäöltä kuin Zet ja Ilo, ja vähän jotain kissatätetjä.

Taas kissatätejä eri asetelmissa, kun kissoja ei paljon näkynyt

ilona kyttää lankaa

KESÄKUU

Tää blogi täytti 12 vuotta! Zetor oppi kilauttamaan korkealla roikkuvaa kelloa, joten kello lähti. Kiilakorot kävi kylässä – huonot painikengut.

zetor tuijottaa ylös kelloa

Tietenkään en saanut kuvaa kun se kilauttaa. Mutta katse siinä nyt kuitenkin.

lapset takaapäin kuvattuina tosi nätisti kyyhöttää vierekkäin, harvinaista

kolme kuvaa kun Ilona istuu kiilakorkokenkien vieressä ja harkitsee

HEINÄKUU

Kauheen kuuma oli koko ajan. Ihminen oli tosi paljon kotona meiän kaa (loma loma!). Sen sielukin taas ehjääntyi. Ihme: PostNordin paketti tuli ihan niinku pitikin! Saatiin risu leikkiin, oli jännä. Ihminen huijaili Rinsessaa syliin risun avulla, hihii! Kovasti kävi vieraita. Ja Ilona innostui kehräämään kunnolla.

vain tyhjä pahvilaatikko ja zooplussan vihreää muovinauhaa näkyvissä

Mikä tärkeintä: laatikko!

nysse perhonen on otettu takaisin lattialle ja ilona istuu sen vieressä

– Ei sen oo pakko olla ruokakupissa, voi se olla lattiallakin. Mun lemppari!

Hupsujen Sandra Ilonan kanssa

ELOKUU

Ihme: neulomusihminen sai koskettaa Ilonan silkkisamettiturkkia. Pieni crazy cat lady kävi kylässä. Ihminen toi tuoksuja Maukulasta.

Ilona hyllyn päällä, oikea tassu ojossa

Heil!

zet kiipeää pystysuoraan isoa tyynyä pitkin ylöspäin. Aika uskomaton asento

SYYSKUU

Kaksi kissatätiä kylässä yhtäaikaa, jipii! Saatiin uusi vehjes, pieni mutta käyttökelpoinen. Saatiin tietää, että pakko muuttaa vähäks aikaa pois ens vuonna.

lelujen kyttäilyä, kumpikin messissä

LOKAKUU

Meiän lempinimiä listattuna. Talvi alkoi virallisesti: ihmisen peti kutsui. Neulomusihminen, ihana ihminen. Aina lankoja!

ilona köllöttää rauhassa tuolissa kun Zetor kömpii hänen yli. Täsä kuvassa zetorin takajalka on ilonan pään päällä, ja ilona ehkä ei kovin tykkää

muuten sama mut Zetor on edistänyt kyttäysasemat M:n jalkopäähän

MARRASKUU

Ilona viisi vee, pus! Blogattiin ihmisen tyhmistä säännöistä kissoille. Ja sit se postaus joka ”ei sovi herkille” :-D mut sekin asia selvisi sitten.

Ilona lojuu petillä tassu pitkänä ja kattoo kameraan rauhallisesti kerrankin

Zet kurkkii ipadin sivusta, kun mä yritän kattoo dekkarii

– Ihminen, etkö vois nyt keskittyä tähän herkkään hetkeen?

JOULUKUU

Ihminen kävi kissakuiskailemassa Katajanokalla, mut ei me sinne muuteta. Muutetaan Kallioon! Joulukuu on vielä kesken… Joulupunkki ja lahjat ja ihmisen lomat ja kaikki. Ja uusivuosi ja ehkä kissatätejä!

zet paperikassissa, toinen silmä näkyy

lapset matolla

lapset petillä nukkumassa vierekkäin

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

17 kommenttia

 1. On teillä ollut kaikenlaista ja vielä muuttokin tulossa. Huh. Onneksi teillä taitaa olla hyvin hallussa se torkkujen ottaminen, niin jaksatte sitten. Niin.

  Liked by 1 henkilö

 2. Hmm.. Ihan kuin mä olisin tossa yhdessä kuvassa. Vaikka oothan sä aika samannäköinen kuin mä.

  Liked by 1 henkilö

 3. Ei ole teilläkään koko vuosi ollu pelkkää iloa ja onnea, mutta ei myöskään pelkkää surua ja murhetta, eli hyvin menee, toivottavasti menee jatkossakin!

  Liked by 1 henkilö

 4. Sofi ja Olga

   /  joulukuu 19, 2018

  Monenmoista on mahtunut teidän vuoteen, ylä- ja alamäkiä. Mutta semmoistahan se elämä on. Onneksi on oma ihminen, neulomusihminen ja kissatätejä. Niin ja varakoti ryminän ajaksi.

  Liked by 1 henkilö

 5. Pitkään vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Onneksi on ollut kivojakin asioita painottamassa ikävämpiä, ja varmasti hölmöä evakkoonlähtemistäkin tulee tasapainottamaan joku kivempi hommeli! Pitäkää vaan lippu korkeella, te kaikki!

  Zetor patjan alla, Zetor paperikassissa, Zetor tallomassa Ilonaa -> :D :D :D
  Ilona -> <3 <3 <3

  Liked by 1 henkilö

 6. Ihanan monet kerrat pääsin teidän koosteeseen mukaan! Vieläköhän ehtisin yhden kerran tämän vuoden puolella?! :) Ja jos en, niin uusi vuosi ja uudet kujeet – ja toivottavasti mahdollisimman paljon iloisia ja ihania asioita! <3

  Tykkää

 7. Ana

   /  joulukuu 20, 2018

  Sä kävit viime vuonnakin vuoden viimeisenä päivänä! Vai ehkä toiseksviimonen. Tervetuloa vaan. Meillä taitaa olla toi neulomusihminen tapanin illasta 28. päivään mutta muuta ei ole varattuna.

  Tykkää

 8. Mimmi & Alfred

   /  joulukuu 20, 2018

  Teidän vuoteen on mahtunut valtavasti kaikennäköisiä isompia ja vähän pienempiä juttuja. Toivottavasti ensi vuosi tuo mukanaan paljon enemmän niitä mukavia ja hyviä juttuja kuin niitä toisia. <3 Zetor tyynyilemässä naurattaa aina vain! ^.^

  Liked by 1 henkilö

 9. Viime vuonna ei muuten tehtykään katsastusta! Oliks vähän tyhmää…

  Tykkää

 10. Monenlaista on vuoteen mahtunut. Hyviä kyllä nämä katsaukset, jos joskus haluaa muistella nopean kertauksen vuodesta niin ei tarvitse selata koko blogia(an) läpi. Toivottavasti teillä on nyt kaikki hyvin. ♥

  Tykkää

%d bloggers like this: