Taas mentiin

Zetor: Voin kertoo: Ilonan diftongeissa ei ole mitään vikaa. Eikä volumessa. Heti kun sen laittaa koppaan, alkaa kunnollinen MAUUU MAUUUU MAUUU MAUUU -ulvonta. Kuulostaa pikkasen huolestuttavalta se.

Ilona kököttää

Menkää pois, kaikki.

Ilona: Hitsinpimpula. Jouduin taas hissin kyytiin, auton kyytiin ja lekuriin! Ne löysi multa ylimääräisen hampaan.

Zetor: No mut toi hammashan oli pienin juttu.

Ilona: Valot sammui.

Zetor: No mä kerron kun Ilo kerta ei. Sille tuli pieni haava kurkkuun kun ne yritti ekana liian isoo hengitysputkee. Koska hammaskiven puhdistus, röntgen ja silleen. Että nyt Ilonalle on tarjolla pahaa z/d-mössöä ja vedessä lionneita nappuloita, koska pitää olla pehmeetä. En nyt ihan muista, kuka söi kovat ja kuka pehmeet, mutta yöllä oli kaikki kupit tyhjentyneet. Saatoin vähän auttaa.

Ilona: Ihminen on pelottava.

(ed.note: tällä kertaa lasku ei ollut nolla euroa)

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

15 kommenttia

 1. Voi ei, mikä reissu! :-o Pikaista toipumista koettelemuksista. <3

  Liked by 1 henkilö

 2. Sofi ja Olga

   /  maaliskuu 15, 2019

  Voi kun pikku Ilonaa on taas kohdeltu kaltoin 🙁
  Kyllä se haava pian paranee ja ihminen on ihan kiva koko ajan. Susta tuntuu nyt vaan kurjalta. Laita simmut kiinni ja uneksi vaikka pienistä, pehmoisista tipuista.

  Liked by 1 henkilö

 3. Siis eka ne kokeilee liian isoo putkee ja sit sä vielä maksat..? Miksei toi yhtälö nyt täsmää? On muuten ihan omakohtaista kokemusta siitä, minkälaista jälkeä tulee liian isosta hengitysputkesta kurkkuun. Ei kiva. Toivottavasti Iltsulle ei tuotu ton jälkeen kuumaa tomaattikeittoa… Toipumista Ilonalle, niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Ja Z hei, et skruudaa sen mössöruokia, muuten oot itekin kohta hampikiven poistossa! Ootte te varsinaisia veijareita!

  Liked by 1 henkilö

  • Ana

    /  maaliskuu 15, 2019

   No maksoin. En edes tiedä, mis meidän oma lääkäri Pirre on. Tää oli joku muu. Ilona on syönyt enimmäkseen raksuja silloin kun häntä oon nähnyt syömässä. Siis kuivia, ei mössöä. Ehkä se haava on sit tosi pieni.

   Tykkää

 4. Et sä sitten Zetor lähtenyt kaveriksi, kun oot niin rohkea?

  Tykkää

 5. Benun perikunta

   /  maaliskuu 15, 2019

  Kauhea mankeli :( Onneksi selvisit n. 1:nä kpl:na. Ihminen kyllä ihan varmasti parhaansa yrittää, mutta meistähän ei kukaan ole täydellinen toisin kuin kissa <3

  Tykkää

 6. Voi Ilonaa, kaikenlaista koettelemusta!

  Hengitysputki on meille tuntematon kapistus, täällä tietääkseni yksi eläinlääkäriasema viidestä (10 km säteellä Joensuusta olevat) taitaa sitä tarjota. Normiasioissa, hammaskivissä yms., mennään kyllä ihan tyynin mielin nukutettavaksi paikkoihin, joissa ei putkea käytetä.

  Liked by 1 henkilö

 7. Vähän tyhmää, kaikki. Hammaslääkärit, vieraat tohtorit ja liian isot hengistysputket !
  Plussaa on toki ruokahalu ja kyky syödä haavoittuneen kurkun kanssa. Laita hei siitä viestiä teidän omalle tohtorille, että vähän selvitteleen ton sijaisen menoa?

  Liked by 1 henkilö

  • Ei se oikeastaa ollut edes sijainen vaan ihan oikea tohtori. Ilona voi onneksi ihan hyvin, on syönytkin kohtuullisesti.

   Tykkää

 8. Voi kurjuus, mitä koiran putkea ne sulle yritti asetella kurkkuun? ://// Toivottavasti paranet nopeasti!

  Liked by 1 henkilö

 9. Mutta puhtaat legot ja ilmeisesti röngtenkin näytti hyvää! :) Kurja tuo putkijuttu, toivottavasti suu ei ollut kipeä. :/ Saiko Ilona siihen varalta kipulääkettä edes pistoksena?

  Liked by 1 henkilö

  • Ana

    /  huhtikuu 6, 2019

   Ei tainnut saada, mutta nythän tuosta kaikesta on jo aikaa. Nyt Ilonaa vithuttaa lähinnä tuo joka-aamuinen Atopica…

   Tykkää

%d bloggers like this: