Vauvaharjat

Niitä kamalia kissojen hammasharjoja on nyt väistelty jotain kolmekymmentä vuotta. Peto sai sellaisesta harjasta (oletan) paiseen, joten niiden käyttö loppui siihen. Sen jälkeen olen paremman puutteessa pessyt kissojen hampaita topzilla.

Mutta nyt! Eläinlääkärin vinkistä kävin ostamassa apteekista pienimmät vauvojen hammasharjat, kummallekin oma. Ne on pehmeitä, mutta harjaavia ja sopivan kokoisia. Kissat ei tietenkään huuda jihuuta vieläkään hampaiden puhdistushetkille, mutta kyllä ne jotenkin paremmin tuntuisivat sietävän uusia harjoja.

pinkki ja vaaleansininen vauvaharja, kummassakin tukeva lenkurapää jota vauva voi joutessaan pureskella

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

16 kommenttia

 1. Benun perikunta

   /  maaliskuu 21, 2019

  Arvostamme.

  P.S. Saako noilla leikkiä?

  Liked by 1 henkilö

  • Ana

    /  maaliskuu 21, 2019

   Olen niuho – ei saa leikkiä. Kissoilla on miljoona lelua, saisvat leikkiä niillä.

   Tykkää

 2. Näitä on tullut mietittyä, että oisivatko parempia (meillä on taas jäänyt harjaus, niin saisko uusista harjoista lisäpotkua…). Mutta ovatko nämä ehkä vähän isompia kuin kissaharjat? Miten mahtuu suuhun?

  Tykkää

  • Ana

    /  maaliskuu 21, 2019

   En ole huulien alle tunkenutkaan koska siihen tarviis varmaan enemmän käsiä. Mutta vedän huulia pois tieltä ja harjaan ulkopinnat. Sisäpintoja ei tarvii, kieli hoitaa niitä.

   Tykkää

 3. Vauvojen tai ihan pikku lasten hammasharjat on hyvät kissat ei silti arvosta)

  Tykkää

 4. Sofi ja Olga

   /  maaliskuu 21, 2019

  Vauvaharjat! Ei sovi aikuisille kissoille, nih!

  Tykkää

 5. En suostuisi. En.

  Liked by 1 henkilö

  • Meiltä ei kysytä… Huono koti.

   Tykkää

   • Ei minultakaan alun perin kysytty. Sitten alettiin kysyä, kun kehitin itselleni pissivaivan (ilman tulehdusta, samoilla oireilla) aina, kun pari päivää oli hampaita pesty. Loppui se suun kaivelu. Sen jälkeen pissijutut on aina vaatineet antibioottia.

    Liked by 1 henkilö

    • OHO no tuopa olikin kekseliästä! Tosin, hööö, nyt kun aattelee toisin päin. Ei se pissivaivakaan kauheen kiva… No, eipä pestä hampaita. Jotain hyvää.

     Tykkää

     • Joo siinä pissivaivassa oli se huono, että sitten piti ottaa kipulääkettä ja joutui eläinlääkärille. Tosin kortisonipilleriltä välttyi, koska kipulääkettä ja kortisonia ei saa ottaa samaan aikaan. Mutta ei tosiaan enää pestä hampaitakaan. Puolensa ja puolensa.

      Liked by 1 henkilö

 6. Hi, hii, kivan näköiset harjat.

  Liked by 1 henkilö

 7. Meillä ainoastaan Haikulle mahtuu pienin ihmistenharja suuhun kunnolla. :’D Muilla niin pieni suu, että takahampaisiin tarvii kissojen Virbac c.e.t:n pikkuharjan.

  Liked by 1 henkilö

  • Ana

    /  huhtikuu 17, 2019

   Virbacin pikkuharja? Ikinä kuullutkaan. Kuis pieni…? Mä harjaan vauvaharjalla niitä mihin pääsen käsiksi. En edes tiedä, onko siellä vielä taaempana lisää hampaita.

   Tykkää

%d bloggers like this: