Ikkunan aukaisemisesta

Jaha joo! Sivuikkunan kapein mahdollinen aukaisu tuottaa raon, josta kissan pää mahtuu. Tiedättekin loput. Jos haluan pitää ikkunaa auki, mun täytyy seisoa vieressä vahtimassa, ettei paikalliset nerot saa päähänsä lähteä telineille tai myöhemmin kuusi kerrosta alaspäin.

Firma pesee ikkunat vasta kun kaikki on laitettu. Ehkä sitten voisin taas laittaa ne ylimääräiset haat – puitteet vaikuttaa puulta.

Aamulla oli pakko aukaista ikkunaa, koska sisälle oli tullut viemärin hajua (vau mikä herätys). Siinä sitä sitten möllöteltiin Zetorin kans vierekkäin, naamat raossa. Telineet on heti tuossa. Z on just sellainen jäppinen, jolle heti iskisi mieleen lähteä vähän kävelylle :-(

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

7 kommenttia

 1. No voi hitsi. Tuon kanssa saakin sitten olla varovainen.

  Liked by 1 henkilö

  • Joo, ei ollut kiva ylläri. Mutta ehkä tästäkin saadaan jotain siedettävää. Kirjoitin toki ikkunafirmalle ja kysyin mahdollista pienennystä, mut jos ei, niin sitten taas omia hakoja kohti. Ne haat on nimittäin pelittäneet niin monta vuotta, että ne voi katsoa turvallisiksi.

   Tykkää

 2. Suosittelen ylimääräistä ruuvia siihen mistä ikkunanavausta voi säätää. Tämä on ollut jo monessa ikkunassa helppo, nopea ja siisti ratkaisu.

  Tykkää

  • Hmmm? Pitäiskö kattoo jos tulet käymään, vai voitko selittää tarkemmin?

   Tykkää

   • Ana

     /  kesäkuu 3, 2019

    Näin sen säätöruuvin. Mut kundit saa hoitaa lopuksi, ellen sitten innostu tästä. Aamulla katoin että toinen sivuikkuna on melko varmaan turvallinen mut toinen ei.

    Tykkää

 3. Oh, tuo olisikin hurrrja seikkailu mennä eri kerroksiin ulkokautta. Onneksi palvelija ei Zetor, päästä sua.
  – Rokkimimmit –

  Tykkää

 4. Benun perikunta

   /  kesäkuu 3, 2019

  Ei ole helppoa olla nero.

  Tykkää

%d bloggers like this: