Boss

Onneksi on tää työnjohtaja paikalla. Miten sitä muuten?

zetor varjokuvana vahtii oranssikypäräistä ukkoa, joka on just hänen tasollaan ja just hänen kohdallaan ikkunan ulkopuolella.

Johdon alaiset eivät saa tietääkseni kurkkia asuntoihin, mutta oikeasti malttoivatko koko ajan olla katsomatta, kun kalju akka meikkaa metrin päässä? Ehkäpä. Mä ainakin vilkaisin heitä vaan niin salaa, että en osaisi edes ikiä kertoa. Mutta miten joku voi olla katsomatta Zetoria ja Ilonaa (joka myös roikkuu nykyisin ikkunalaudalla enemmän-vähemmän)?

Edellinen artikkeli

15 kommenttia

 1. Luultavasti teidän sedät on sokeita tai ainaski jotain myooppeja, jos eivät yhtään tirristele noita söpöläisiä. Jos ne on sokeita, voisin vaihtaa alaa… :-)

  Liked by 1 henkilö

 2. Kuka Ilonaa ja Zetoria voisi vastustaa ja olla katsomatta!

  Liked by 1 henkilö

 3. Saila

   /  kesäkuu 6, 2019

  Heh, varmaan aika hauskaa painaa duunia, kun kaksi karvanaamaa tapittaa (ja yksi karvaton salatapittaa). Toisaalta luulisi, että niin käy aika monessakin asunnossa. Jotenkin voisin jopa kuvitella, että akvaariokalatkin tapittaisi, jos akvaario olisi tuossa hollilla.

  Tykkää

 4. Jee, että Ilonakin käy jo vahtimassa työläisiä. Kyllä ne varmaan huomaavat ja arvostavat kissoja ikkunalaudoilla, vaikka kuinka eivät saisi katsella. :’D

  Tykkää

 5. Ja mihin sitä paitsi silmänsä aina laittaa. Pakosti kai sitä jotakin näkee, jos kerran naama ikkunaan päin on töitä tehtävä.

  Tykkää

  • No ei ne varsinaisesti. Ei ne heilu tuossa lasin kohdalla naama tänne päin, mutta sit on tietysti noita eristyslevyjä ja semmosia, mitä nyt on pakko kiinnittää naama tänne … mutta ne on taas matalammalla ja/tai korkeammalla. En yhtään usko että mä ainakaan niitä kiiinnostaisin. Jotakuta vois kiinnostaa kisu, mutta ähäkutti.

   Tykkää

 6. Mulla ei tulisi töistä mitään, jos olisin nenätysten Ilonan ja Zetorin kanssa!♥ Painelisin vain nenän jälkiä ikkunaan ja lirkuttelisin. :)

  Liked by 1 henkilö

  • Onhan siinä puolensa, että pari söpöläistä on aina lähettyvillä. Joskus työnteko tosiaan hankaloituu, mutta toisaalta, kun estetiikka ja börh ja pehm on kunnossa, niin mitä detskuista.

   Tykkää

%d bloggers like this: