Mikä helle?

Ilona ja Zetor: Moikkuli, jäbändeerokset ja beibeet! Arvatkaas miten meille kävi. Ei paljo mitään tiedetty jostain helteestä, kun on toi valkoinen pilaamassa maisemaa! Tai siis toi oli tuhmasti sanottu, koska se valkoinen piti myös isoimmat kuumat aallot poissa täältä. Kiitos, valkoinen muovi. Ihminen laittoi parina yönä ikkunan auki, mutta ei tullut yöperhosii tai mitään. Huono saaliskausi kaikkiaan!

Zetor: Tai mä sain kyllä kiinni yhen leppäkertun pennun. Oli nami.

Ilona: Ihminen on ihan hirveeeen laiska, se ei tee mitään. Toisaalta, sen vieressä on kiva nukkua parit päiväunet. Ollaan nukuttu ihan kolmestaankin välillä.

Zetor: Setäraportti. Niitä on edelleen. Tänään oli eka päivä pitkästä aikaa, kun ei nähty yhtään uccelia. Mutta kuultiin kyllä! On yks iso pora, joka meluaa kamalasti. Se aloittaa aina aamusta. Sit on pari pienempää, ne ei melua niin paljon.

Ilona ja Zetor: Tähän loppuun vielä sen verran, että arvostettais kovasti jos joku tulis leikittämään. Kuulemiin.

Kaverit naamakkain lojuvat kirjahyllyn päällä, Zet katsoo kameraan mutta Ilona tietty sulkenut silmät

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

14 kommenttia

 1. Voooi, mä voisin tulla tässä jokin päivä leikittämään, jos vastineeksi saisin vähän testailla uuden kameran asetuksia ja ikuistaa söpöjä nassuja ja tassuja? :) Meillä alkoi Hupsuttamo jo pahaenteisesti kuumua, mutta onneksi viime hetkellä viileni. Pari hyttystä on pujahtanut ikkunanraosta sisälle, mutta muuten on ollut melko vaisu saalistuskausi täälläkin.

  Liked by 1 henkilö

 2. Sofi ja Olga

   /  heinäkuu 29, 2019

  Sedät on semmoisia meluajia, mutta jos ne muuten on hauskoja seurattavia, niin melu ei vissiin niin haittaa?
  Me ollaan maattu lötkönä monta päivää, mut nyt jaksaa taas liikkua ja leikkiäkin vähän.
  Kerrotaan mamille, että te kaipaatte leikittäjää, jos se vaikka yllättäis.

  Liked by 1 henkilö

 3. Tulisin leikittää jos olisin lähempänä. Onneks yläpuolella on jo ilmottautuneita niin on teille jotain äksöniä tulossa. :)

  Sanokaa ihmiselle että sen pitää ite pyytää ulkona muutama ötökkä kiinni ja tuoda ne teille lasipurkissa! Jaksaa kai aina sen verran, vaikka oiskin väsy. – Seppo

  Liked by 1 henkilö

 4. Se valkoinen muovi olisi kyllä ollut kätevä täälläki. Ei olisi ollut 32 astetta koko viikonloppu. Maisemia ei nähty mekään, kun verhot oli niin tiiviisti kiinni.

  Liked by 1 henkilö

  • Nyt helpottaa teilläkin. Mun mielestä ihan ok jos vaan aurinko paistaa ja valoa riittää, eikä ois pimee kesä.

   Tykkää

 5. Benun perikunta

   /  heinäkuu 30, 2019

  Täältä sitä löytää oikeat sääennusteetkin virallisten valvojien kuvan kera. Perikunta toivottaa jatkossa parempia yöperhosöitä… Tai tarkemmin ajateltuna: voisihan siihen valkoiseen törmätä jonain yönä ihan aito lentävä nahkahiiri :)

  Liked by 1 henkilö

 6. no pari päivää ehkä oli, mutta nyt on jo vilu

  Liked by 1 henkilö

  • Niin, se oli se kahden päivän kesä sitten. Viime vuonna saatiin vissiin vähän ylimääräistä, nyt leikataan.

   Tykkää

 7. Ihan hyvä että vältyitte helteiltä, oli aikas tukalaa! Toki iso miinus tuo ötökkäkato teillä, toivottavasti niitä vielä sinne eksyy! :) Kodasta oli hirmuisen hauskaa kun öisin ikkuna täyttyi pikkuötököistä, nyt kun on viileää niin niitä ei ole samalla tapaa näkynyt. Lintuja kyllä lentelee päivät pitkät ohitse, mutta ne ei kiinnosta. :’D

  Liked by 1 henkilö

  • Ötökkäkato lie vielä muutettavissa! Koitetaan pitää ikkunaa auki jos tarkenee.

   Tykkää

%d bloggers like this: