Prenikat ja lätkät

Minni ja Tassuveljet ja niiden sisko (hihi!) ja sit toi kissatrio Börje, Mimmi ja Elli tykkäsivät meistä näääin paljon elokuussa 2012. Ja sit Miirun poppoo tykkäsi viä syyskuussakin! Kiitos, Minni! Kiitos, Tuure, Oskari ja Tyyne! Ja kiitos kissatriomiumau! Ja kiitos koko sylillinen Miirulaisia! Me ollaan tavan mukaan tylsiä eikä jaeta näitä nyt eteenpäin, kun ihminen keksii tekosyitä kuten kiire ja muuta. Höh!

Pyydämme nöyrimmästen kiittää lätkästä myös Friedeä ja Figoa. Myös Trio Miumau ja Herra Nilsson on edelleen sitä mieltä, että lätkällä lätkäytetään. Kiitos! Ei sattunut yhtään vieläkään! (huhtikuu 2013)Tää tuli loppukesästä 2012 Sailalta, Ransulta ja Mustilta. Kiitämme! Marraskuussa saimme lätkän Trio Miumaulta ja Herra Nilssonilta, sinnekin suurkiitos, vaikka ei osatakaan kertoa kahdeksaa asiaa joita ei kaikki jo tietäis.Juuso laittoi meille tämmöisen happy cat -jutun, ja kyllähän me aika onnellisia ollaan, joten vastattiin haasteeseen :-) Kiitos, Juuso! Ei olla erityisesti jatkettu tätä kellekään, koska meijän kaverit on kaikki happy catsejä, joten kuka vaan saa ottaa!


Tämä haettiin ihan itse (omin tassuin siis) Modern Cat Productsista. Saa käyttää jos haluatte!


Tämä siipiveikko/sisko saatiin kolmeltakin taholta keskellä syksyn pimeyttä 2008, elikkäs tää tuli Vincentiltä ja sit tolta Kisulta, Pandalta ja Wallulta ja sit Vilmalta ja Sepolta. Kiitokset teille! Tossa yläpuolella on Obamaa kaikille jotka haluu, meillä ei oo nyt tarjota muuta mikä ei ois jo kiertänyt kaikilla.


Ollaan vissiin Summer Blog Vinskin ja Polgan mielest. Poks! Ja Wallun porukka tykkää kans samaan suuntaan, kiitosta vaan!


Tämä käytiin ihan itse hakemassa Alcionelta – vähän myöhään kyl mutta kuitenkin!


Vinski ja Polgara sekä Perditan jengi lähettivät meille tommosen, pokkaamme ja rokkaamme! Noi Wallu, hurmaava Kisu-neiti ja Panda kans paiskasivat moisella notta läjähti, ja kohti tulee myös Miirun poppoolta ja Tilkkutassuilta ja Vilmalta & Sepolta, kiits vaan!

Meille tuli isoa sydäntä Kanelilta ja Vaniljalta, syötävän kuuloisilta kavereilta – kiitos, kamut.


Tämmönen tuli Bakerilta ja Maxilta – kiitämmet!

excellent.jpg
Saatiin koko porukka Perditan jengiltä Excellent-nappi, samoin noilt Vinskiltä ja Polgaralta ja Eetulta ja Homelolta. E:tä pukkaa myös Taavilta, Valpurilta ja Sambadilta sekä Papa, Paten ja Namin porukoilta. Punastus ja hihitys! Kiitos vaan, hyvä jos ollaan ilahdutettu! Vuoroin vieraissa (vuoroin omissa)!

1238066.jpg
Mustan kisakaunottaren osallistumisnappi :-)

youmakemyday.jpg

The award rules say: “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.
(Mustalle ja Harmaalle Perditan jengiltä, Homelolta ja Eetulta sekä Jimin poppoolta. Ollaan niin otettuja että viikset tutisee! Ja vielä ropsahtelee, Kollo-kissa kans meinasi että. Kiitos samoin! Naapurin Villi, mekin sua! :) Kirre ja Vieno lähettivät myös kukkaiskimppua, nam nam & kiitos!)

Zihmiselle mätkähti samainen Day-kimppu Rosettalta. Jes vii lav juu tuu!

896796.jpg

”The ’Power of Schmooze Award’ is The Award for bloggers who ”effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello – all the while fostering a sence of closeness and friendship”. (Perditalta Zihmiselle (suurkiitos!)

tombola_tarra1thumbnail.gif

Tombola – työn sankari (Rosettalta Zihmiselle)

822034.jpg

Rokkaava poikabloggeri (Vincentiltä ja Nemolta Harmaalle)

788452.jpg

Rokkaava tyttöpolkkaaja Lealta ja Lululta koko per*eelle

tuusaakijuopottelee.jpg

Mainio muunnelma teemasta pöllitty Olalta.

sisapiiri_suosittelee-1.jpg

Salaperäisen porukan lämäre Jannelta.

Mainokset
%d bloggers like this: