Noottia!

(Harmaa) Ihmettelen, miten ihmislaji on selvinnyt elo…evo… no, ylipäätään, on ne vaan niin hitaita käsittämään asioita!

1) Viime viikolla ykäsin karvayrjön (valkoiselle matolle, hehe). Tänään ykäsin karvayrjön (toiselle valkoiselle matolle, HEHEHE!). Vasta nyt ihminen tajusi, että on kevät ja kissapoikaa pitää harjata useammin kuin kerran viikossa. Huoh. Lisäksi: se ei meinannut ymmärtää, että myös mun oranssilla pikkumatolla on pieni läikkä ykää. Mä peittelin ja peittelin notta täällä, TÄÄLLÄ on myös yäk-kakkaa. Sain odottaa tosi monta minuuttia että siivous järjestyi!

2) Ihmisen töi:ssä oli tänään hiiru. Kyllä! Toi huomasi sen ekana ja arvatkaa, koittiko pyydystää sitä mulle evääksi? EI. Jäi pitämään ovea auki, jos hiiru ymmärtäisi mennä ulos. Hah. Mitä vielä! Hiiru meni ensin kahviautomaatille ja sitten kirjastoon, niinku kuka tahansa. Myöhemminkään päivällä kukaan ei tajunnut ottaa hiirua omalle kissalle vaan kaikki söpsötti vaan ”miten se pääsee ulos?” ja ”onkohan sillä jo kauhee nälkä?”. SÖP SÖP SÖP! Nälkä tässä on lähinnä mulla kun ajattelenkin sitä paistii!

Ihmiset. Mitä kukkasia!

Myyh :-(

Myyh :-(

Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

16 kommenttia

  1. Se on vissiin niin, että kissat pitävät kotinsakin taloudesta huolta. Joko sitten kuopsuttamalla tai äh-komennolla. Hiiri-illallinen olisi kyllä ollut aika huimaa! Mitäköhän oisit sanonut jos olisit sellaisen saanut?

    Tykkää

    Vastaus
  2. Joo sitä tässä on mietitty, että miten ne on oikein selvinneet noin pitkään! Ihme porukkaa. Mut hei, jos se ei tuonut sitä hiirua sulle, kun se ei osaa pyydystää niitä? Yritti vaan hämätä tekosyillä ja muilla.

    Tykkää

    Vastaus
    • NiinPÄ. Ajatelkaa mikä määrä siellä on varmaan ollu ihmisporukkaa. Ne on juoneet kahvia ja jutelleet että voivoi hiiru, löytäisipä kotiin. Kissa ois heti tiennyt mitä tehdä!

      Tykkää

      Vastaus
  3. Vau. Hiiru oli varmaan kyllä matkalla kanttiiniin. Eikö kahvipaikalla ollut siis mitään tarjoilua?
    Mä keksin. Menet huomenna töi:hin ja autat vähän ihmistä näissä asioissa. Esimerkiksi näytät mitä hiirillä tehdään.
    Meilläkin mamma astui tänään ensi töi:kseen ykään kun sängystä nousi.

    Tykkää

    Vastaus
    • Teilläkin on kevät ja karvaykät! Muuten hyvä idea toi töi mutta ihminen ei tänään menny, sillä oli jotain muuta. Tiiä näistä.

      Tykkää

      Vastaus
  4. Mäkin oon yrittäny kertoo Mamille kuopsuttelemalla ja peittelemällä, että lattialla (ja sen kampauspöydällä) on mun oksennusta, mutta se vaan sanoo, että se paikka on jo siivottu! Miksei se usko mua?

    Vau, Hiirut on jänniä! Ja ihmiset tyhmii, jos ne ei kerran antanut sitä sulle.

    -Devi-

    Tykkää

    Vastaus
  5. Ihmiset eivät hoksaa samoja juttuja kuin kissat. ;) Kissa olisi tiennyt, mitä hiirelle tehdään. ;)

    Mä myllään aina hiekkalaatikkoani äänekkäästi, jos emäntä ei ole puhdistanut laatikkoa mun mielestäni tarpeeksi hyvin.

    Tykkää

    Vastaus
  6. PS. Kuulin että hiiru on saatu kiinni ja _viety_ulos_. Just ihmisratkaisu. BOOOOORING!

    Tykkää

    Vastaus
  7. MaTot, ne on laitettu laTtioille meitä varten eli Ykää ja kakkaa. En osaa yhtääN ykätä lattialle. TAssut VAATIVAT tukea kun vartaloa raVistaa pulkukramppi! Terkkui!

    Tykkää

    Vastaus
  8. Pipsun ja Miirun Pirjo

     /  15 helmikuun, 2014

    Palvelusväki on usein ajattelematonta, joku muistilappu pitäis aamuisin niille laittaa mukaan :-(. Me niin ymmärretään toi, et vaik ois mitä hyvää tuomista meille, ni eih! Meidän palvelija on aina välillä jossain työmatkoilla, ni ei sieltä meille edes linnunsulkaa tuo. Koeta kestää, oot kyl urhee! – Pipsu ja Miiru

    Tykkää

    Vastaus
  9. Tuliaispuoli on liian monessa perheessä heikkoa. Mun ei tarvi etsiä esimerkkiä siitä kovin kaukaa, myöskään.

    Tykkää

    Vastaus

Kurrrr?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.